Seleccionar página

LA BIBLIOTECA QUATRETONDENCA

LA BIBLIOTECA QUATRETONDENCA
LA BIBLIOTECA QUATRETONDENCA és un exemple a seguir per moltes raons.En primer lloc perquè està demostrant que no ha sigut una idea que se li ha ocurrit a algú i que ha sigut flor d´un dia.Estem comprovant amb el pas del temps que la bq és un projecte constant, seriós, valuós i útil.En segon lloc, perquè els temes tractats són d´interés general i per això són tan ben acollits pels ciutadans.I en tercer lloc aquesta tasca porta darrere una molt bona direcció segon es desprén dels magnífics resultats i de les crítiques que han arribat a la nostra redacció.Feines com aquestes mereixen ser reconegudes, lloades i una i altra vegada recolçades per a que els seus responsables es senten almenys espiritualment recompensats i no es cansen mai i continuen amb la singladura que encetaren ja fa alguns anys, la qual ha donat tan bons resultats presents, passats i futurs per al poble.Sabem que aquestes tasques són difícils,pesades i moltes vegades poc reconegudes o compreses.Per tot això i per què valorem la importància i la riquesa del treball desenvolupat per la biblioteca quatretondenca bq us felicitem i us agraïm els bons fruits que esteu regalant a la comunitat quatretondenca.Moltres gràcies i avant!!!

Per últim, trobem a faltar una pàgina web de la bq amb ressenyes de tota l´obra publicada fins ara, així com comentaris i aportacions dels lectors al voltant del publicat, al mateix temps que enriquiria la producció, obriria al món un alé d´aquest poble i expandiria i donaria a conéixer al món que «Quatretonda también existe».

 
 
 

 626 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿CREUS QUE TOTES LES VÍCTIMES QUARTONDINES DE LA COVID MEREIXEN SER RECORDADES? ?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake
Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics