Seleccionar página

NIT DE TEATRE A QUATRETONDA "L´EMBOLIC" PRESENTA JESUCRISTO SUPERSTAR

NIT DE TEATRE A QUATRETONDA "L´EMBOLIC" PRESENTA JESUCRISTO SUPERSTAR
Després del gran èxit que va tindre a Benigànim, el grup teatral «L´EMBOLIC», actuarà avuí a les 22.30 h. AL CENTRE SOCIAL DE QUATRETONDA.Si fem cas de la crítica als mitjans de comunicació comarcals, «QUATRETONDA DIGITAL» recomana als seus lectors que si poden, no s´ho perden, al ser un dels plats forts destacats dels culturals al nostre poble.Està garantitzat que els espectadors passaran uns moments intensos,agradables i emocionants.Cal resaltar el gran esforç que suposa per als joves actors posar en escena una obra musical pràcticament per amor a l´art escènic i amb objectius altruïstes i lloables des de tots els punts de vista.Enhorabona a tots els que han fet possible el que els veïns del poble tinguen aquesta nit l ´oportunitat de poder triar una oferta cultural «diferent». Avant, «L´EMBOLIC»! Us esperem molt prompte amb una altra obra!!!

 363 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

per les les víctimes del COVID-19.In memoriam.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

ELS NOSTRES AUTORS

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics