SANT PERE, BOUS SOLTS

Acaba d´eixir del forn la revista local-anual «Sant Pere, Bous Solts«.Articles costumistes del nostre poble d´autors autoritzats i de prestigi, així com col.laboracions de veïns i veïnes plenes d´anècdotes i curiositats .Cal destacar si més no,la direcció impecable de rbenavent amb el seu propi estil de prosa impoluta, neta i brillant.En fí, curiositats,anècdotes,»historietes» viscudes i recordades així com vivències passades plenes de melangia i absència d´uns temps que no tornaran.Molt bones fotografies,maquetació i el primer «SALUDA» del nou alcalde fan d´aquesta revista digna de ser i estar a les prestatgeries de les nostres biblioteques i als arxius familiars.

Si vols veure la revista al complet clika ací

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES