Seleccionar página

SANT PERE, BOUS SOLTS

Acaba d´eixir del forn la revista local-anual «Sant Pere, Bous Solts«.Articles costumistes del nostre poble d´autors autoritzats i de prestigi, així com col.laboracions de veïns i veïnes plenes d´anècdotes i curiositats .Cal destacar si més no,la direcció impecable de rbenavent amb el seu propi estil de prosa impoluta, neta i brillant.En fí, curiositats,anècdotes,»historietes» viscudes i recordades així com vivències passades plenes de melangia i absència d´uns temps que no tornaran.Molt bones fotografies,maquetació i el primer «SALUDA» del nou alcalde fan d´aquesta revista digna de ser i estar a les prestatgeries de les nostres biblioteques i als arxius familiars.

Si vols veure la revista al complet clika ací

 28 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

per les les víctimes del COVID-19.In memoriam.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

ELS NOSTRES AUTORS

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics