Seleccionar página

EL TRIOMF DE MOISÉS MAHIQUES

Levante-emv o3-07-2009
quatretondadigital no pot de cap forma obviar els grans moments pels quals esta passant el nostre jove conveí Moisés Mahiques i la bona crítica que està rebent dels crítics dels mitjans de comunicació de certa importància del nostre entorn.Cal felicitar-lo de debò i desitjar-li tot l´èxit que puga digerir.És difícil, molt difícil triomfar al món de les arts per la qual cosa Moisés Mahiques té més mèrit encara si cap, una categoria que ha sabut guanyar sense pressa però sense pausa.Precisament la seua senzillesa i la seua forma de ser fan augmentar dia a dia el seu prestigi. FELICITATS, CAMPIÓ !!
The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

per les les víctimes del COVID-19.In memoriam.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

ELS NOSTRES AUTORS

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics