Seleccionar página

EL TRIOMF DE MOISÉS MAHIQUES

Levante-emv o3-07-2009
quatretondadigital no pot de cap forma obviar els grans moments pels quals esta passant el nostre jove conveí Moisés Mahiques i la bona crítica que està rebent dels crítics dels mitjans de comunicació de certa importància del nostre entorn.Cal felicitar-lo de debò i desitjar-li tot l´èxit que puga digerir.És difícil, molt difícil triomfar al món de les arts per la qual cosa Moisés Mahiques té més mèrit encara si cap, una categoria que ha sabut guanyar sense pressa però sense pausa.Precisament la seua senzillesa i la seua forma de ser fan augmentar dia a dia el seu prestigi. FELICITATS, CAMPIÓ !!

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿CREUS QUE TOTES LES VÍCTIMES QUARTONDINES DE LA COVID MEREIXEN SER RECORDADES? ?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake
Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics