EL TRIOMF DE MOISÉS MAHIQUES

Levante-emv o3-07-2009
quatretondadigital no pot de cap forma obviar els grans moments pels quals esta passant el nostre jove conveí Moisés Mahiques i la bona crítica que està rebent dels crítics dels mitjans de comunicació de certa importància del nostre entorn.Cal felicitar-lo de debò i desitjar-li tot l´èxit que puga digerir.És difícil, molt difícil triomfar al món de les arts per la qual cosa Moisés Mahiques té més mèrit encara si cap, una categoria que ha sabut guanyar sense pressa però sense pausa.Precisament la seua senzillesa i la seua forma de ser fan augmentar dia a dia el seu prestigi. FELICITATS, CAMPIÓ !!

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES