Seleccionar página

GAUDEAMUS IGITUR

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TJllP6z8jDw&hl=es&fs=1&]

Després d´un curs difícil,excitant,amb alguns obstacles interns i externs…darrera de la pressió d´una sel.lectivitat a contra-rellotge,assaltats pels nervis,els dubtes i objectius i plantejaments incerts, a la fí i per fí un grup de 12 quartontins/ines emprendran i mamprendran el proper curs 2009/10 una singladura diferent i plena de novetats i vivències.Es tracta de la vida universitària.Van a encetar una formació seriosa i preparatòria per a ser allò que ells han el.legit.
Dels 12 joves, 6 aniran a la Universitat de València(2 filòlogia,1 matemàtiques,1 químiques,1 mestra i 1 medicina).Altres 6 a Universitats d´altres Comunitats (1 mestra a Albacete,3 mestres a Cuenca,1 mestre a Teruel i possiblement 1 psicòloga a Jaén).
ENHORABONA A TOTS, FELICITATS a mogolló i que tingau tota la sort del món en aquesta nova ETAPA tan important en la vostra vida.Que els vostres camins siguen rectes i nets.Estem segurs que sabreu resoldre amb treball,enginy,intel.ligència,dignitat i honestitat totes les dificultats que de segur trobareu en els vostres projectes.No oblideu mai que darrere de vosaltres sempre hi ha uns pares,iaios,germans i gent que us estima esperant de tots vosaltres el millor que podeu donar a aquesta societat i que no és poc.AVANT VALENTS!

quatretondadigital.blogspot.com vos dedica el GAUDEAMUS IGITUR com a prel.ludi de totes les coses bones que vos esperen.

 58 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

per les les víctimes del COVID-19.In memoriam.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

ELS NOSTRES AUTORS

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics