Seleccionar página

GAUDEAMUS IGITUR

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TJllP6z8jDw&hl=es&fs=1&]

Després d´un curs difícil,excitant,amb alguns obstacles interns i externs…darrera de la pressió d´una sel.lectivitat a contra-rellotge,assaltats pels nervis,els dubtes i objectius i plantejaments incerts, a la fí i per fí un grup de 12 quartontins/ines emprendran i mamprendran el proper curs 2009/10 una singladura diferent i plena de novetats i vivències.Es tracta de la vida universitària.Van a encetar una formació seriosa i preparatòria per a ser allò que ells han el.legit.
Dels 12 joves, 6 aniran a la Universitat de València(2 filòlogia,1 matemàtiques,1 químiques,1 mestra i 1 medicina).Altres 6 a Universitats d´altres Comunitats (1 mestra a Albacete,3 mestres a Cuenca,1 mestre a Teruel i possiblement 1 psicòloga a Jaén).
ENHORABONA A TOTS, FELICITATS a mogolló i que tingau tota la sort del món en aquesta nova ETAPA tan important en la vostra vida.Que els vostres camins siguen rectes i nets.Estem segurs que sabreu resoldre amb treball,enginy,intel.ligència,dignitat i honestitat totes les dificultats que de segur trobareu en els vostres projectes.No oblideu mai que darrere de vosaltres sempre hi ha uns pares,iaios,germans i gent que us estima esperant de tots vosaltres el millor que podeu donar a aquesta societat i que no és poc.AVANT VALENTS!

quatretondadigital.blogspot.com vos dedica el GAUDEAMUS IGITUR com a prel.ludi de totes les coses bones que vos esperen.

 376 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ARA MATEIX

Users: 6 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics