LLOCS DE QUATRETONDA AMB ENCANT (I) : EL BAR BOU.

Tal vegada puga sorprendre que el primer lloc amb encant de la saga que acabem d´encetar siga aquest, precisament un bar.EL BAR BOU manté la quintaessència i el sabor especial d´aquells llocs que sempre desperten els sentits amb un toc especial i no se sap el per què.Tractant-se d´un bar minúscul, conserva la pàtina que només el temps i la chance inexplicable solen donar.Aquest bar atrau.Situat a l´ombra estratègica del monument més important del municipi i en una de les places amb més vida social,és un plaer,un ritus i una litúrgia el degustar un excel.lent café al mateix temps que veus com passa la vida i com transcorre lànguidament i monòtona la fulla del calendari.
No trobarem al BAR BOU cap Dalí ni cap Chillida…cap Miró ni cap Mahiques penjant dels seus murs.Si podem observar una Orla d´Honor de clients fidels elevats a la categoria de CLAUSTRE HONORIFIC.Mira que n és de curiosa l´orla…
Hi ha un tipus de decoració temporal: es tracta de melons, albergínies,tomaques,cogombres…als quals la mare natura ha dotat amb formes molt singulars, per la qual cosa, l´ interiorista del local ha tingut a be exposar-los en posicions ben visibles.
Un sant Pancraci, dos o tres bous,i alguna que atra sevillana completen la decoració adquirits probablement en la galeria d´art «barato-barato».
Per aquest narrador és més que un luxe oriental contemplar i observar des de quasevol raconet d´aquest lloc o bé assegut a una taula a la plaça, com es desenvolupa la quotidianeïtat i el succeir d´un temps que s´escapa.Les converses que de tant en tant arriben donarien per a més d´una tesi doctoral.I ho dic en sentit literal.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES