Seleccionar página

LLOCS DE QUATRETONDA AMB ENCANT (I) : EL BAR BOU.

Tal vegada puga sorprendre que el primer lloc amb encant de la saga que acabem d´encetar siga aquest, precisament un bar.EL BAR BOU manté la quintaessència i el sabor especial d´aquells llocs que sempre desperten els sentits amb un toc especial i no se sap el per què.Tractant-se d´un bar minúscul, conserva la pàtina que només el temps i la chance inexplicable solen donar.Aquest bar atrau.Situat a l´ombra estratègica del monument més important del municipi i en una de les places amb més vida social,és un plaer,un ritus i una litúrgia el degustar un excel.lent café al mateix temps que veus com passa la vida i com transcorre lànguidament i monòtona la fulla del calendari.
No trobarem al BAR BOU cap Dalí ni cap Chillida…cap Miró ni cap Mahiques penjant dels seus murs.Si podem observar una Orla d´Honor de clients fidels elevats a la categoria de CLAUSTRE HONORIFIC.Mira que n és de curiosa l´orla…
Hi ha un tipus de decoració temporal: es tracta de melons, albergínies,tomaques,cogombres…als quals la mare natura ha dotat amb formes molt singulars, per la qual cosa, l´ interiorista del local ha tingut a be exposar-los en posicions ben visibles.
Un sant Pancraci, dos o tres bous,i alguna que atra sevillana completen la decoració adquirits probablement en la galeria d´art «barato-barato».
Per aquest narrador és més que un luxe oriental contemplar i observar des de quasevol raconet d´aquest lloc o bé assegut a una taula a la plaça, com es desenvolupa la quotidianeïtat i el succeir d´un temps que s´escapa.Les converses que de tant en tant arriben donarien per a més d´una tesi doctoral.I ho dic en sentit literal.

 42 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

per les les víctimes del COVID-19.In memoriam.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

ELS NOSTRES AUTORS

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics