Seleccionar página

PARLANT DE TROBALLES…(Acta de naixement del banderí històric del Grup de Danses de Quatretonda)

PARLANT DE TROBALLES…(Acta de naixement del banderí històric del Grup de Danses de Quatretonda)

Enllaçant amb UNA TROBALLA CURIOSA dels dies passats, hem d´informar d´un altre esdeveniment singular: es tracta de l´acta de naixement de l´esmentat banderí del GRUP DE DANSES POPULARS DE QUATRETONDA.Quasi per casualitat l´equip d´investigació de quatretondadigital.blogspot.com ha trobat al LLIBRET DE FESTES PATRONALS 1977 del nostre poble, el dia,l´hora i el moment en què el banderí fou beneit solemnement i presentat a la societat quatretondina,el qual, trenta-dos anys després va ser rescatat d´un incert i nefast futur.Així doncs, a la pàgina corresponent als actes del dia 9 de setembre de 1977, podem llegir:

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

 
Per completar aquesta informació, afegir que la brodadora del banderí fou Na Pilar Vidal Benavent, la qual ens ha informat d´una xicoteta anècdota al voltant del tema que ens ocupa, i és que la primera lletra de»Quatretonda», és a dir, la «Q» la va brodar alternativament amb «C» i amb «Q», fins que definitivament es va quedar com es veu a les fotografies aportades.
 

 244 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿CREUS QUE TOTES LES VÍCTIMES QUARTONDINES DE LA COVID MEREIXEN SER RECORDADES? ?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake
Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics