PARLANT DE TROBALLES…(Acta de naixement del banderí històric del Grup de Danses de Quatretonda)

PARLANT DE TROBALLES…(Acta de naixement del banderí històric del Grup de Danses de Quatretonda)

Enllaçant amb UNA TROBALLA CURIOSA dels dies passats, hem d´informar d´un altre esdeveniment singular: es tracta de l´acta de naixement de l´esmentat banderí del GRUP DE DANSES POPULARS DE QUATRETONDA.Quasi per casualitat l´equip d´investigació de quatretondadigital.blogspot.com ha trobat al LLIBRET DE FESTES PATRONALS 1977 del nostre poble, el dia,l´hora i el moment en què el banderí fou beneit solemnement i presentat a la societat quatretondina,el qual, trenta-dos anys després va ser rescatat d´un incert i nefast futur.Així doncs, a la pàgina corresponent als actes del dia 9 de setembre de 1977, podem llegir:

 
Per completar aquesta informació, afegir que la brodadora del banderí fou Na Pilar Vidal Benavent, la qual ens ha informat d´una xicoteta anècdota al voltant del tema que ens ocupa, i és que la primera lletra de»Quatretonda», és a dir, la «Q» la va brodar alternativament amb «C» i amb «Q», fins que definitivament es va quedar com es veu a les fotografies aportades.
 

ARA MATEIX

Users: 5 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES