EL PENÓ TORNA A CASA….(EL BANDERÍ HISTÒRIC DEL GRUP DE DANSES DE QUATRETONDA)

EL PENÓ TORNA A CASA….(EL BANDERÍ HISTÒRIC DEL GRUP DE DANSES DE QUATRETONDA)

Després l´entrevista entre el Sr. Alcalde i el Director quatretondadigital.blogspot.com el proppassat 3 d´ agost , i una vegada resoltes totes les qüestions al voltant de la curiosa troballa del banderí institucional del «Grup de Danses Populars de Quatretonda» i de totes les circumstàncies al voltant d´aquest fet, avuí, 14 d´agost de 2009, l´esmentat penó o estendart ha tornat als seus legítims dipositaris com ho demostren els documents de dalt, en compliment de l ´acord arribat amb el batlle.
 Amb aquest senzill acte, per una altra banda ple de sentiments profunds i esperançadors, quatretondadigital.blogspot.com dona fe de l´interés mostrat tant per l´alcalde com per la directora artística del Grup de Danses Populars en recuperar aquest emblemàtic objecte i que per les circumstàncies de tots conegudes i explicades a la revista, va estar «de rodamón» durant uns dies.quatretondadigital.blogspot.com se sent molt orgullosa d´haver sigut l ´amfitriona d´aquest símbol durant este temps. LLARGA , HONORABLE I DIGNA VIDA AL NOSTRE PENÓ !!!

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES