Seleccionar página

EL PENÓ TORNA A CASA….(EL BANDERÍ HISTÒRIC DEL GRUP DE DANSES DE QUATRETONDA)

EL PENÓ TORNA A CASA….(EL BANDERÍ HISTÒRIC DEL GRUP DE DANSES DE QUATRETONDA)

  • Facebook

Després l´entrevista entre el Sr. Alcalde i el Director quatretondadigital.blogspot.com el proppassat 3 d´ agost , i una vegada resoltes totes les qüestions al voltant de la curiosa troballa del banderí institucional del «Grup de Danses Populars de Quatretonda» i de totes les circumstàncies al voltant d´aquest fet, avuí, 14 d´agost de 2009, l´esmentat penó o estendart ha tornat als seus legítims dipositaris com ho demostren els documents de dalt, en compliment de l ´acord arribat amb el batlle.
 Amb aquest senzill acte, per una altra banda ple de sentiments profunds i esperançadors, quatretondadigital.blogspot.com dona fe de l´interés mostrat tant per l´alcalde com per la directora artística del Grup de Danses Populars en recuperar aquest emblemàtic objecte i que per les circumstàncies de tots conegudes i explicades a la revista, va estar «de rodamón» durant uns dies.quatretondadigital.blogspot.com se sent molt orgullosa d´haver sigut l ´amfitriona d´aquest símbol durant este temps. LLARGA , HONORABLE I DIGNA VIDA AL NOSTRE PENÓ !!!

 38 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

per les les víctimes del COVID-19.In memoriam.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

ELS NOSTRES AUTORS

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics