Seleccionar página

LA RONDALLA AMB ELS FESTERS 2009

La rondalla del nostre poble juntament amb els festers 2009 han vingut a trencar la tediosa monotonia d´aquest estiu al cor de la canícula estiuenca.Un còctel perfecte amb ingredients amb sabor popular.Amb una participació més que acceptable, vam poder taral.lejar eixes cançons de sempre les quals per uns motius o altres deixen petjades dins nostre.
Gràcies a la bona voluntat i el bon fer d´aquestes persones que no volen que els usos i costums populars sucumben davant altres modernitats del segle,ens donaren a tots una lliçó plena de saviesa, entre d´altres, que ens ho podem montar molt bé -i tant d´allò!-cantant,ballant i passejant, junts,sanament i alegre.

  • Facebook

  • Facebook


Així doncs, quatretondadigital.blogspot.com vol ser dels primers en fer un fort aplaudiment per la iniciativa d´anar recuperant als joves ciutadans a les tradicions i fer-los viure i participar en aquestes activitats les quals omplin i agraden.Donava gust veure a tanta gent de totes les edats i condicions al voltant dels festers , la rondalla,la música i «el buen rollito».Ànim, avant i sort!

  • Facebook

 22 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

per les les víctimes del COVID-19.In memoriam.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

ELS NOSTRES AUTORS

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics