QUATRETONDA I LA PREMSA ALS DARRERS 10 ANYS

LEVANTE 04 SETEMBRE 1999

L´equip de quatretondadigital.blogspot.com ben prompte podrà oferir als seus lectors en format pdf , descarregable i completament gratis «sin trampa ni cartón» la majoria del que s´ha publicat referent al nostre poble a la premsa als darrers 10 anys.
Es tracta d´un recull de notícies i articles d´opinió al voltant del nostre poble que ha merescut la curiositat i l´interés dels diaris tant de la Comunitat Valenciana com de l´Estat Espanyol.Alguns d´ells són tan interessants que ens refrescaran la memòria i ens semblaran fets i succeïts de fa més de trenta o quaranta anys quan en realitat vam passar tan sols durant i al llarg de l´última dècada.Així cròniques com la de la Primera Setmana Cultural i altres fets destables com reportatges,opinions,curiositats,successos,política,religió,societat,història… quedaran inclosos en aquest dossier que pretén ser una eina de present i de futut . I una mena de «memòria històrica» relativament recent.
Aquest ha sigut un treball molt laboriós i de molta paciència, però al final té la gran recompensa moral de poder oferir a tothom els resultats d´un projecte a disposició del nostre poble, fins ara únic,original i útil.
L´esmentat recull està en fase de digitalització, tasca delicada i àrdua, doncs suposa escanejar,ordenar i presentar els diferents documents periodístics en un únic arxiu.
Més endavant, quatretondadigital.blogspot.com estarà en condicions de poder oferir documents salvats de l´oblit… i d´altres, condemnats «ex profeso» a «pena de mort» cruel i segura i rescatats «in extremis» …però tot al seu temps.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 visitants, 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES