Seleccionar página

TRIBUNA PÚBLICA

TEATRE,CÒMICS,HUMORISTES I ESPECTADORS…
 
 
El teatre és això:teatre.No podem extrapolar la vida de l´escenari a la vida real.Dintre l´escenari s´assassina,es roba,s´estima,es fornica,es riu, es plora, s´insulta… tot dins d´un argument.Entre l´escenari i el públic hi ha un teló que separa les dues realitats.La veritat i la mentida.I a més, podria ser perillós traspassar-la, aquesta línia roja.Recorde quan Ramoncín i el seu pollo frito arruixava amb pixum al respectable amb un xorro del seu xorro.Pot ser que a alguns els agrade ser dutxats d´eixa forma.Allà ells.A mi no.Eixa és la línia que no deu ser mai violada.Jo no puc permetre que ningú m´insulte.També intente no donar tal oportunitat.»Quien evita la ocasión, evita el peligro».De tota manera, quan pel guió l´actor haja d´increpar al públic, per la mateixa regla de tres, la correspondència caldria que fora biunívoca i recíproca.Els còmics es poden riure de tot, fins i tot de les seues mares, per tal de fer passar una estona divertida.L´humor és l´humor, sí senyor.Per a gustos colors.I el sentit comú està per a alguna cosa.

 138 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • twitter
  • Gmail
  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics