XVI VOLTA A PEU A QUATRETONDA

 LA «XVI VOLTA A PEU A QUATRETONDA» ha transformat aquesta vesprada al nostre poble en la capital de l´atletisme de la Vall.Una iniciativa la qual ha esdevingut clàssica als esdeveniments locals.Si fa no fa, ja són 16 els anys que ve fent-se.Uns 600 atletes han deixat la suor pels nostres carrers en una vesprada òptima climatològicament parlant per a desenvolupar aquesta dura competició i pensem que ha sigut un encert traslladar-la a aquestes dates de la tardor.Una VOLTA que pràcticament ja està consolidada i que ha sigut un èxit en organització,participació i assistència de públic.Un aplec multicolor imparable i nombrós ha trencat aquesta vesprada la monotonia i ens ha omplit de festa i sana alegria competitiva.Sense incidències dignes de menció, hem de felicitar a tots aquells que l´han feta possible des de l´administració local, fins als del «fuig que et xafe» als quals,com a bons amfitrions, els hem vist no competint sinò organitzant) i com no! als atletes, exemples de treball,abnegació i esforç.Voluntaris,associacions i amants de l´esport ho han fet possible altra vegada.Enhorabona !

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 7 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES