LA PÀGINA WEB DEL NOSTRE AJUNTAMENT

No se el que passa a la WEB OFICIAL DEL NOSTRE AJUNTAMENT.Quant a les noves tecnologies, caldria conrear-les, aprofitar-les,traure tot el potencial i el benefici de tot tipus, el qual n´és molt…i resulta que és una pena com està la pàgina web del nostre ajuntament.I em dóna molta llàstima.A hores d´ara, el FORUM DE DISCUSSIÓ està farcit de propagandes poc recomanables i en anglés!…gosaria dir fins i tot que són propagandes de medicaments de dubtosa legalitat…i jo crec, modestament, que això no es pot permetre.Des de fa temps, aquesta WEB està deixada de la mà de Déu.No vull ser malpensat i arribar a la conclusió de que la WEB siga un reflexe del que es cou.
La pàgina web de tota institució pública és la finestra al món i l´espill o mirall d´aquesta. Em resistia a dir res.En alguna ocasió vaig escriure que un FORUM DE DISCUSSIÓ mort, denota que la cosa no funciona com caldria,que alguna malaltia estava atacant els pilars de la vida democràtica local.Veus tan autoritzades com la meua ja s´han queixat al mateix forum dient que solament funcionava l´apartat de Serveis Locals i ara mireu el que hi ha!.Els bandos es publiquen uns quants al llarg de l´any i ja està!
Des d´aquesta tribuna fem una crida desesperada a les nostres autoritats i demanem que invertisquen en el futur.Que la pàgina web del nostre poble siga el reflexe d´un poble de cultura, d´un poble modern : actualitzat, ple d´informació pública,eina interactiva per a la ciutadania.Un lloc on no puguen desaparéixer, com per encanteri, les opinions dels ciutadans.Un lloc, on per exemple, es puguen consultar les actes dels plens com fan tants i tants altres Ajuntaments.On la transparència siga tal que quedaren reflectides despeses i ingressos al detall. Apostar per les NOVES TECNOLOGIES de segur és una de les millors inversions que es puga fer.
Josep Romero-Nieva.Especialista Superior Universitari en Informàtica Educativa per la UNED.(Universitat Nacional d´Educació a Distància)

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES