MAMMA MIA !

******Superb i digníssim espectacle el que ens va oferir anit a Montaverner «L´AGRUPACIÓ VOCAL CLARIALBA» juntament amb el «GRUP DE TEATRE L´EMBOLIC» de BENIGÀNIM, del qual ja s´ha fet referència en aquesta revista en més d´una ocasió.
********Vam ser molts els veïns de Quatretonda que atrets i encantats amb la «FAMA» que ha tingut aquest espectacle en la comarca, ens vam donar cita a «L´AUDITORI LUÍS PEIRÓ» de Montaverner on disfrutarem d´una vetllada per a recordar.Al tractar-se d´un espectacle en viu i en directe on el tan usat i cansino «PLAY-BAK» estava prohibit, donava a MAMMA MIA! un tret especial i autèntic on les veus dels protagonistes i de la coral, així com la música i una excel.lent sincronització en atrezzo, vestuaris,interpretació i dignitat, impregnaren l´espectacle de frescura i aplaudiments per part d´un públic entregat el qual va omplir de gom a gom l´auditori.
 
********En altre ordre de notícies, mamma mía! quan vaig accedir ahir a la WEB de L´AJUNTAMENT del nostre poble i vaig comprovar que havia sigut assaltada i hackeada per un grup que es diu TURK1923 o alguna cosa pareguda.Em va cridar molt l´atenció.El diumenge pel matí ja estava operativa a excepció del «FÒRUM D´OPINIÓ».Esperem que prompte s´arregle tot.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES