Seleccionar página

del nou mercat i altres assumptes locals


  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Tal com QuatretondaDigital ho venia anunciant, el nou mercat ha començat avuí a funcionar en la seua nova ubicació.Com és el primer dia, i a més mig festiu, doncs estava una mica «avorrit».Les gestions han sigut difícils i complicades, pero a la fi, s´han de prendre determinacions.Determinacions no exemptes de polèmica:sempre no plou a gust de tots.De tota manera, pensem que la decisió ha sigut salomònica, equilibrada i ajustada a la lògica.Segons ens han informat,aquest mercat serà «movible», és a dir, mig any serà al carrer de l´ajuntament i l´altre mig any, a la zona del Centre Social.
Per una altra banda, ens ha agradat veure el Carrer Nou net de cotxes.A partir d´ara, ja no es podrà aparcar.Una estampa que només la podíem vore en comptades ocasions.Una bona mesura.Ara dona gust passejar per un dels carrers més emblemàtics del nostre poble.Sense cotxes i acabat d´ asfaltar. Mel de romer!

 208 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics