Seleccionar página

LLocs amb encant : «La papereria Estefania»

LLocs amb encant : «La papereria Estefania»

El quiosc d´Encarna és un lloc del nostre poble el qual no deixa de tenir el seu encant. Anar a comprar el diari o qualsevol altra cosa que necessites
  • Facebook
  • twitter
  • Gmail
és un ritus. La bona conversa amb els amos,  del tema que siga i els raonaments del cada dia, amb detalls o sense, van enriquint les relacions i la humanitat dels interlocutors. El lloc atrau a menuts i grans sent un punt de trobada genuí. Així doncs, manté la gràcia i l´estil, donant tots ells un bon servei. Què, necessites fil ? – A ca Encarna! . Què, que et fa falta de moment una fotocòpia? -A ca Encarna. Un botó , un “sierre”, un bolígraf, tinta per al segell, enquadernar un treball, un bon gelat, pipes, caramels, recarregar el mòbil, fins i tot un bonometro…tot això ho pots gestionar allí…i més coses ! Allí està Ron, un gos que només que vol escapar-se quan olora un client que acaba d´entrar. I si t´agraden les antiguitats, pots disfrutar mirant les màquines  d´escriure, de fotografiar, de cosir … a les quals és molt aficionat Pepe, l´home d´Encarna. I el senyor domina l´ebay com un professional, vaja que està al dia! ja voldrien molts del poble navegar com navega Pepe per la Xarxa. Pepe és un “manitas”. I a més de compartit el nom, compartim el gust per les antigualles !I d´Encarna, què voleu que us diga. És com una enciclopèdia vivent , done fe que gràcies  a la informació sobre Amparito Mahiques, vaig poder trobar aquelles ulleres que tanta falta em feien, o aquelles claus perdudes des de feia temps… Enfí, tot un món el quiosc d´Encarna !

 376 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ARA MATEIX

Users: 2 visitants, 5 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics