Seleccionar página

La gran crisi…

La gran crisi…

Molt  mal han  d´anar  les coses  quan  al llarg dels  trenta anys  que  porte treballant aquesta és la primera  vegada que  em minven  el salari ! -Aquells  que  han  disparat amb  pólvora  de rei durant tants anys! -Aquells que  han  despilfarrat en  corruptel.les, subvencions inútils a esquerra i a dreta…Aquells que  s´han  enriquit amb  la suor dels treballadors i s´han enfortit amb  la debilitat del feble!Ara resulta que  volen  arreglar la crisi agarrant del salari dels teballadors -que ells controlen- els diners per a tapar  els forats  que  ells han  fet! . És ignominiós tot  el que  està  passant. Minvamenta del salari+augment d´impostos+augment   de   corrupció+atur   imparable+mentides=desastre.   -Per   què-   per   exemple- els polítics  de tots  els colors que  cobren més d´un salari públic no se´ls obliga  a cobrar  solament d´un d´ells?

 Ja ho se. La crisi és mundial. Com la corrupció. Com la lladroneria. Ja ho se.

  S´ha despilfarrat tants  i tants diners  durant tant  de temps que  ha passat  el que  tenia  que  passar!  -No s´ha de  ser  un  geni  en  economia per  a  deduir  que  quan   es  malgasta  més  del  que  s´ingressa  el  resultal  és desastrós. Amb els diners  de tots  nosaltres s´han subvencionat (subvencionar és regalar) quantitats ingents d´euros per a projectes tan escandalosos com “L´estudi de la zona  erògena del sexe”…o per a fer pel.lícules  que  mai s´han estrenat…

 I  ara  España és en  la gran  fallida  econòmica  que  patim.  A Quatretonda som  molts  els funcionaris,  I  tots  veurem minvat  el nostre sou considerablement.

 Santa Teresita, que me  quede como estoy !

 78 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Latest posts by Pepe (see all)

1 comentario

 1. Benavent

  I jo pregunte, que no serà l’hora d’estalviar-nos les diputacions, a tots els partits, als grossos especialment, crec que és l’hora d’estaviar-nos aquesta rèmora del passat, d’estalviar bons calerons.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 al nostre poble deurien ser recordades per sempre d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics