Seleccionar página

Llocs amb encant : » la peixateria Mahiques «

Bon dia  jove !!

 -Què  li pose ?

 Amb  aquesta salutació,  Juan   el  pescater sol  rebre   als  clients   de   confiança  .  Amb  tota  confiança  et recomana la sardina d´ Altea que  hui és fresca  i aquesta altra  del Nord  està  un poc pansida… Les clientes van  demanant, i de  tant  en  tant  oferix  julivert  si li demanen perejil  i altres  vegades li demanen perejil  i només té  julivert…mentre  els arriba  el torn,   les clientes,  van  comentant els quefers del  dia. La peixateria Mahiques gaudeix d´una decoració entre modernista i gaudiana amb  temes marins, de forma  que  el qui allí entra pot  contemplar paissatges  variats  i  frescos.  I  sempre,  sempre,  l´amic  Juan  amb  bon  humor   i  el somriure  fresc com el seu gènere, acull  de bona gana  al que   allí va.

 138 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 al nostre poble deurien ser recordades per sempre d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics