Seleccionar página

Llocs amb encant : » la peixateria Mahiques «

Bon dia  jove !!

 -Què  li pose ?

 Amb  aquesta salutació,  Juan   el  pescater sol  rebre   als  clients   de   confiança  .  Amb  tota  confiança  et recomana la sardina d´ Altea que  hui és fresca  i aquesta altra  del Nord  està  un poc pansida… Les clientes van  demanant, i de  tant  en  tant  oferix  julivert  si li demanen perejil  i altres  vegades li demanen perejil  i només té  julivert…mentre  els arriba  el torn,   les clientes,  van  comentant els quefers del  dia. La peixateria Mahiques gaudeix d´una decoració entre modernista i gaudiana amb  temes marins, de forma  que  el qui allí entra pot  contemplar paissatges  variats  i  frescos.  I  sempre,  sempre,  l´amic  Juan  amb  bon  humor   i  el somriure  fresc com el seu gènere, acull  de bona gana  al que   allí va.

 623 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics