Seleccionar página

Bous Quatretonda 2010 : Revista » Sant Pere, Bous Solts «

Bous Quatretonda 2010 : Revista » Sant Pere, Bous Solts «

Acaba d´arribar  a les nostres mans  la Revista de Bous 2010, gràcies  al portal  de la WEB del nostre Ajuntament, el qual – i cal reconéixer-ho- ha sigut  capdavanter a donar la primícia i la notícia.

 Cal felicitar, una altra vegada, al seu director/coordinador i a tots  els que  l´han feta possible, per que  cada  any la milloren ( i mira que  això és difícil ), l´amplien  i la plenen en qualitat i continguts. Sens dubte, tant  la maquetació, com l´estructura i les fotografies estan exactament al seu lloc, la qual  cosa  és la demostració palpable  d´hores i hores  de dedicació i treball.

 Tenim  a les mans  una  de  les millors  publicacions  periòdiques  del  nostre poble. Són  setze pàgines  d´històries,  vivències,  treballs,  creacions  i investigacions  les  quals   poden molt  be  concienciar, informar,  culturitzar, entretenir i fer reflexionar tenint com a punt  centrífug la festa  dels bous  al carrer. Tots els treballs  a més  de la raó estan escrits  en certa  manera amb  el cor. I quan  el cor i la raó es coordinen, els resultats no poden ser millors.

Per tot  el qual  us animem  a llegir-la,  tenir-la  i conservar-la  ja que  és bona mostra de  la temperatura i oratge cultural  del poble.

 Pel que  fa a la distribució,  el més còmode,  directe i efectiu  era com es feia abans,  és a dir, una revista a la bústia de cada  casa habitada. Enguany, cal anar-hi a la seu de l´Ajuntament  personalment a per ella. Però  no  es  registra qui la retira.  Així, lers persones majors,  malaltes   o els  veïns que  no  estan sempre a casa  ho  tenen una mica agre.  Tal vegada s´ha fet per estalviar  les despeses de  les persones del repartiment. O  que   aquell  qui estiga interessat que  vaja a per ella.  No se… però ens agradava més com es feia abans.

+ ACCÉS DIRECTE A LA REVISTA DESCARREGABLE EN .PDF

pepe romero-nieva

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics