Seleccionar página

Bous a Quatretonda 2010 : » L´entrà «

Bous a Quatretonda 2010 : » L´entrà «

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Dia de  l´Entrà de  Bous a Quatretonda 2010. A les 21.00 h. pm  ha sonat el tercer  tro. Els bous  amb   força  i  coratge han  corregut pel  circuit  torer.   La  banda de  música   ha  anunciat   amb  un  alegre passacarrer la imminència  de  la mare  de  totes les  festes  del  poble.  Quant de  guapes  totes les  colles  !! Quina  alegria  !!. El civisme  ha  imperat en  aquest primer  dia. Cap enganxada. Cap  accident.  Cap incident. Demà més. I a més a més. España ha guanyat a Chile !!

 Ja  per   la  nit,  l´orquestra  TITANIC,  la  jovenalla,   la  maduralla  i  la  marxa   imparable  s´han encarregat de  la resta  ja que  la gran  moguda no ha parat  i ha enllaçat amb  EL PRIMER DIA DE BOUS A QUATRETONDA 2010.

 3,257 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

ARA MATEIX

Users: 2 visitants, 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics