Seleccionar página

vaqueta sabuda

vaqueta sabuda

” pobre de  mi,  pobre de  mi…finites són  les festes i sóc molt trist “

 ( Pepe Romero-Nieva)

 Estimats lectors.  Molts  són  els videos  dels  Bous de  Quatretonda. Però  com  aquesta Vaqueta Sabuda  que    logra   entrar  i  sortir a   la   barrera    com   una   noble    gran    coronada  banyuda,   n´he   vist   pocs. QuatretondaDigital ho ofereix  com  a primícia i gran  curiositat, ara  que  ja s´acaben les festes.  El vídeo  fou gravat  amb  telèfon  mòbil  de  baixa qualitat…és  per  això  que  està  en  BlanciNegre.  Per  accentuar més  els contrastes. El rellotge del campanar tocava  les 3 de  la matinada del dia 29 de  juny de  l´any del Senyor  de 2010.  Dia de  Sant  Pere  i de  Sant  Pau.  Patrons de  la festa. Moltes  gràcies  als  joves  periodistes  que  han aconseguit aquestes valuoses imatges ! Els proposarem per al Premi Pullitzer  !!

 428 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics