Seleccionar página

vaqueta sabuda

vaqueta sabuda

” pobre de  mi,  pobre de  mi…finites són  les festes i sóc molt trist “

 ( Pepe Romero-Nieva)

 Estimats lectors.  Molts  són  els videos  dels  Bous de  Quatretonda. Però  com  aquesta Vaqueta Sabuda  que    logra   entrar  i  sortir a   la   barrera    com   una   noble    gran    coronada  banyuda,   n´he   vist   pocs. QuatretondaDigital ho ofereix  com  a primícia i gran  curiositat, ara  que  ja s´acaben les festes.  El vídeo  fou gravat  amb  telèfon  mòbil  de  baixa qualitat…és  per  això  que  està  en  BlanciNegre.  Per  accentuar més  els contrastes. El rellotge del campanar tocava  les 3 de  la matinada del dia 29 de  juny de  l´any del Senyor  de 2010.  Dia de  Sant  Pere  i de  Sant  Pau.  Patrons de  la festa. Moltes  gràcies  als  joves  periodistes  que  han aconseguit aquestes valuoses imatges ! Els proposarem per al Premi Pullitzer  !!

 68 Visites totals,  4 Visites avuí

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Latest posts by Pepe (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

pels morts COVID-19.In memoriam.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics