Sr. Director…

Sr. Director…

Voldria que  des  de la seua  revista  es ferà ressó  d’una situació  (que  ja ha estat reflectida en alguna ocasió) que  venim patint  els quatretondins.Es tracta  d’eixa herència que  ens han  deixat  les forces progressistes del nostre poble  que  és la gestió de  l’aigua per l’empresa Egevasa. Continuem patint talls d’aigua, aquesta la paguem molt  més  cara  i damunt hem  de  soportar que  quan  aquests senyors no  poden  obrir les portetes per  llegir els comptadors( que malgrat ser  nostres ens  cobren alquiler trimestre darrere trimestre) les forcen  fins  i tot  arrancar-les.  Posada en  contacte amb  l’empresa,  em  diuen  que  el manteniment  de  les portetes correspon a l’amo de  la vivenda,  i que  em  cobren pel meu  comptador perque me’l canviaran un dia  i no  em  cobraran res. Això en  el meu  poble  tota  la vida s’ha  dit  que  és  “lladronar”,  però  ara,  amb  el permís  de l’autoritat. Què  llàstima  de poble,  del meu  poble!  Mire als voltants i en un poble,   s’inaugura un espai  jove; en  un altre, un centre de  dia;   un pavelló  multiusos en  un altre… i ací,  sols tenim  un pacte de forces progresistes que  s’han fet un edifici que  ni la Seu de Xativa. Què roin  que  és el profit, el voler el silló encara que  que  això perjudique al poble.  Està clar que  el que  mana,  mana  i repartix  els diners  a qui vol i com  vol i això ací les forces  progressistes  no  ho  entenen ni ho  volen  entendre.  “Buenas  noches y buena suerte·”

 Una veïna  de  Quatretonda.

5 Comentarios

 1. Jordi Oltra

  ¡Ups!. Senyor director. Aquesta seria la interjecció que millor descriuria la impressió que m’he emportat al llegir l’article d’opinió sobre l’aigua. M’agradaria aportar més munició al debat. L’article d’opinió, vosté ja ho sap, manifesta el punt de vista de l’autor per tant, no sé si voluntària o involuntàriament la veïna del poble ha eludit algunes dades importants. Tots els grups polítics per unanimitat van acordar cedir la gestió de l’aigua potable a EGEVASA. Per tant la gestió de l’aigua no és una herència solament progressista. Els acords entre tres, són acords entre tres, i les tres parts assumixen la seua responsabilitat, altra cosa és que una de les parts ja no vullga assumir-la. La veïna es queixa del mal servei oferit per la companyia, tot consumidor té el dret a reclamar i posar les oportunes queixes. Informe des d’ací als lectors ,per tramitar les oportunes queixes, que l’empresa EGEVASA és una empresa pública que pertany majoritàriament a una administració pública local territorial, la Excel•lentíssima Diputació de València. Governada per un progre, el Sr Rus. Informe també a la veïna que el responsable d’empreses de la Diputació de València, Salvador Álvarez del Partit Popular, es vanaglòria dels 3.000.000 d’euros que ha invertit la diputació en la modernització de la gestió de l’aigua en la Vall d’Albaida mitjançant l’empresa EGEVASA. I ara clar, ens pugen la factura. Incrementant i inventant canons i taxes que van directament a les arques autonòmiques, no municipals, cosa que potser la veïna també desconeix.
  I per finalitzar, fent meues les últimes paraules de l’article d’opinió de la veïna, que roín que és el profit, el voler el silló encara que es perjudique al poble. Està clar que el que mana, mana i repartix els diners a qui vol i com vol. Només cal analitzar les subvencions donades per part de la Diputació de València als ajuntaments governats pel Partit Popular. Lamentable, molt lamentable que es condemne als pobles que no tenen la gavina com a animal de companyia.

 2. lola

  Moltes gràcies Jordi, és clar que t’has documentat per contestar.En primer lloc a mi em dona igual que egevasa siga del PP del PSOE o de maria la cantadora, el cas és que estan cobrant-nos per un comptador que és nostre i encara no ens l’han canvia, i la gestió a dia de hui és nefasta. Si tres han fet pacte, error de tres. Jo no defense a cap d’ells. I ´si és veritat que els que manen repartixen els diners, jo em pregunte que per què no han deixat que ací entraren els diners com en altres pobles. Això és profit.

 3. Jordi oltra

  Llavors, Sr Director, a partir d’ara haurem de mirar sempre qui mana a la Diputació per a que el poble puga rebre les ajudes corresponents. Decantar sempre el nostre vot respecte al qui done les ajudes per fer prosperar el poble. Abans això s’anomenava caciquisme. Però bueno, és una altra perspectiva d’entendre la democràcia. Allà on tingues amics, sigues tu més amic d’ell que alguna cosa trauràs de profit. I si no eres amic d’ell, econòmicament t’ofegaran.
  Sense més preàmbuls envie una salutació cordial

 4. Lola

  Mira Jordi, no és decantar el vot segons quí mane a València, és respectar el vot del poble i aprofitar-nos de que va en la mateixa direcció que el dels de dalt ,per a fer avançar el poble. No se si això és caciquisme,clientelisme o el que siga, però sí que se que hem deixat passar l’època de les vaques gordes i tots els pobles del voltant han anat amunt,i nosaltres no. Ara sí que no ens donaran res perque no n’hi ha res per a donar.
  De tota manera jo he vist en el diari Levante-Emv , i en les TV comarcals ,un senyor que li diuen Julià Engo, que crec que no ès dels de la gavina,i ara i adés està inaugurant carreteres (ahir mateixa eixia una foto d’ell, en la pag 19 del Levante inaugurant en companyia de Rus; sense que se li caigueren els anells;la carretera de L’Olleria a Montaverner,feta amb un asfalt no contaminant) un espai jove, la restauració d’una casa antiga, el nou ajuntament… Pot ser n’hi hauria que preguntar-li a este senyor com ho fa, perque ja voldria jo un alcalde així; siga del partit que siga. Jo vull el progres del meu poble i no vull uns senyors que no poden o no saben fer prosperar el poble.Solament tenia una queixa d’egevasa i açò ha derivat (com sempre que algú te una discrepància en els mandataris) en política. Pensa el que vulgues, Jo et respecte i et respectaré sempre, encara que no compartisc el teu pensar; i no t’odiaré per això, i en quant a mi,done per tancat aquest debat. Sr director, gràcies una altra vegada.

 5. Jordi oltra

  En el segon comentari m’he dirigit a vosté com a destinatari per no trencar la secció de cartes al director, per això m’he adreçat al Senyor director. En ningun cas la meua réplica va dirigida contra el director. En este cas ha estat un xicotet error meu.

  Salutacions.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES