Seleccionar página

quan el Bar Bou era una casa

quan el Bar Bou era una casa

Quan  el Bar Bou era una vivenda, era així. Aquesta foto  té més  de quaranta anys: es tracta  de la celebració d´una Primera  Comunió.  Mireu l´escala que  puja a les dependències de dalt. La comunionera, els convidats, la taula…una escena familiar  que  ens  transporta a través  del temps a aquells llocs entranyables que  foren escenari  de  persones,  costums,  vivències,  amors,  desamors,  alegries,  patiments,  esperances i sospirs.  Un tros de vida presoner d´un tros de paper.

 351 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics