» En Clau de Festa » : Enhorabona Frederic !

Enhorabona   Frederic   !  QuatretondaDigital  vol  ser   de   les  primeres   a   felicitar-te públicament pel teu  treball.  Pel teu  llibre – i a més  sabent que  un llibre s´apropa una mica al concepte de “fill”, salvant  les distàncies, clar !-  Avuí has sigut  el protagonista indiscutible al teu poble. No tots  els dies es poden donar notícies com aquestes. A més, has ocupat dues  pàgines diferents al diari LEVANTE d´avuí 27/07/2010. i això ens ompli de satisfacció.  De segur  serà un bon  treball, el qual ens enriquirà i ampliarà els nostres continguts culturals.  Ara toca  comprar-lo, llegir-lo  i comentar-lo. Tot arribarà.Segons el  diari,  “En  Clau  de  Festa”  que  és  el  titol  del  llibre,   -publicat  per  l´Institut Valencià de  la  Música-  serà  presentat el próxim  dijous  a  les  20:3o  hores,  a  la seu  de  la“ Societat de festers del  Santíssim Crist de  l´Agonia” dins  dels  actes  commemoratius del 150 aniversari  de  les festes  de moros i cristians  d´Ontinyent.Aprofitant   la   conjuntura   no  estaria  de  més  que  a  la imminent  Setmana Cultural  del nostre poble,  es presentara aquest llibre amb  la dignitat, publicitat  i importància que  l´ocasió mereix.

+ INFORMACIÓ :

http://www.vilaweb.cat/noticia/3761317/presentacio-llibre-clau-festa-aproximacio-levolucio-musica-cicle-festiu-valencia.html

http://www.rojoyazul.es/noticias/frederic-oriola-publica-su-monografia-en-clau-de-festa/

 Pepe Romero-Nieva

 [page_visit_counter_md id=»1014″]

1 comentario

  1. Un Lector

    Em sume a les felicitacions de QuatretondaDigital.Endavant !!

ARA MATEIX

Users: 3 visitants, 9 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES