Setmana Cultural 2010

Setmana Cultural 2010

Ja tenim aquí la Programació de la Setmana Cultural 2010 gràcies al portal web del nostre ajuntament. Molt semblant en continguts a edicions anteriors si llevem la supressió de l´espectacle de foc i fum com a conseqüència de la crisi econòmica que travessem i de la qual ja  ningú dubta. Tirem a faltar aquells  primers i emblemàtics recitals de poesia i que poc a poc foren degenerant fins que malauradament desaparegueren del tot de l´ escena degut a causes que un dia explicaré fill per randa perquè ara no és el moment ni l´ocasió.

 

A més, crec que caldria canviar un poc el «cliché» de la Setmana Cultural perquè de tant sempre fer el mateix, aquestes celebracions arriben a perdre part de l´encant i la força inicials, arribant al final per pura rutina a la pèrdua d´interés per part dels ciutadans. La creativitat i la imaginació juntament als canvis oportuns són ingredients indispensables per a un bon putxero culturals. Siga com siga, benvinguda siga aquesta nova edició !

pepe romero-nieva

 

3 Comentarios

  1. cuquello

    La veritat és que tenim una molt bona Setmana Cultural, I em senc orgullós. El que passa, com tot en aquesta vida és millorable. Hem d´anar millorant i progressant, ( 19 Agosto )

  2. rbenabent

    «Recontrarecristinamón» que ja tenim el centenar de l’Henández, a la fi semblarà que li tinc mirada a aquest gran poeta valencià víctima, al cap i a la fi, de les idees i de la intransigència humana, de la repressió postguerracivilista, que s’ho mereix, és clar que s’ho mereix, però u no pot deixar de pensar en el Martorell, d’ací a la vora, de Gandia, quasi nostre, sis-cents anys del seu naixement, autor d’una de les obres mestres de la literatura universal, “el Tirant”, si la Generalitat valenciana ha declarat 2010 any “Joanaot Martorell”!

    Potser algú es pregunte que diria jo si fóra el cas contrari –és a dir, que només se’n recordaren del Martorell- Sí, haveu encertat, possiblement res, segurament, però és molt clar, i a casa nostra sobretot, quina és ací la llengua i la cultura minoritzada, amenaçada, que servidor en les pel.lícules de vaquers sempre ha anat amb els indis.

    Fa uns mesos, i en aquestes pàgines (o cal dir espai?) ja en parlava del mateix fet arran d’una presentació festera, tot i que allò anava més llarg, és el que té, a més del que he dit més amunt, viure en un món tan globalitzat. També hi haurà d’altres efemèrides com el mateix S. Francesc de Borja, també de Gandia, per exemple, mai no s’hi pot arribar a tot, certament, i cadascú faria les coses a la seua manera però què volen, perquè a mi, parafrasejant, em dol el meu país.( 20 Agost.)

  3. Rafael

    He visto que en la Semana Cultural participa alguna que otra ONG. Sin que este pueda ser el caso, hemos de estar atentos a algunas falsas ONG que bajo estas siglas se ocupan de enternecer los CORAZONES DEL PUEBLO. (25 Agosto )

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 visitants, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES