Seleccionar página

noces d´argent

noces d´argent

Amb gran solemnitat hem pogut ser testics de les noces d´argent de  Amparo i Vicent. Un seguici de dames d´honor, amics  i xicalla han animat i alegrat aquesta vesprada-nit els carrers tardorencs de la vila.  Alegria, cançons i bon humor han impregnat els fastos. Recalcar el reciclatge dels vestits d´alta costura de les dames d´honor realitzades dels cortinatges retirats de les seues mansions i casones. Molts anys parella ! Felicitats !

 1,517 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

2 Comentarios

  1. Marieta

    El bando va ser anunciador, pero haveren pogut dir lo que anaven a fer i axina la gent haguera aixit a vorelos.Ma uela preguntava: qui sa casat ara? sera per lo civil perque a misa no han anat ¡Ay ma uela que graciosa!!!!.
    Desde ací¡ Felicitats !

  2. Rosa

    Des d’ací ens sumem a les felicitacions de la comitiva nupcial i els desitgem que puguen arribar ales noces d’or i a les de diamant, rodejats pels seus fill, nets i besnets, disfrutant de la seua residència matrimonial.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics