QuatretondaDigital en procés de canvi…

QuatretondaDigital en procés de canvi…

Benvolguda bona gent que passeu per aquí: per casualitat, per curiositat, per avorriment, o perque vos dona la real gana. Apreciats col·laboradors i comentaristes. Se n´haureu adonat que QD fa uns dies que està inestable. Que «està rara», «que s´ha esborrat tot». No patiu. El que passa es que estem canviant dissenys i formes. Ara que ve Nadal, és el moment, com a regal per a tots vostés, QD es vestirà amb els seus millors vestits. I continuarà oferint-vos el millor que té. No és casual que cada dia ens visiten una mitjana  prop de 400 persones. En unes setmanes tornarà a estar plena de tots els continguts que tenia. Està tot ben guardat. Esperem que tot siga per a millorar.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES