Seleccionar página

Enric Benavent

Enric Benavent

Enric Benavent, hijo de nuestro pueblo, es un polifacético actor, escritor, traductor, etc, que está triunfando en su vida profesional. Ahora mismo en el teatro María Guerrero de Madrid se està interprentando la obra «La Ruleta Rusa», escrita por nuestro amigo Enric y basada en varios relatos del autor ruso Antón Chéjov. Como creo que a todos nos llenará de satisfacción esta noticia,  aprovecho para  desearle el mayor de los éxitos. 

J. Caballero Benavent

 590 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Joan Caballero

Joan Caballero én un enamorat del seu poble. De sempre ha mostar simpatia per QD i és dels primers col·laboradors. Li encante bussejar en els objectes i llocs del passat.

1 comentario

  1. marieta

    Yo fa mols añs que no vech a Enrique, encara que diuen que si que ve per el poble.Malegre molt que vaja triumfant en el seu treall y vocacio.Ojala yo puguera haver fet com ell y poder astudiar y fer lo que de deveres mavera agradat. Som de la edat mes o menos pero ell triumfant y yo en Quatretonda.Enhorabona Enrique, tenim el orgull de poder dir que un quatretondí esta tinguent exit fora de la nostra terra.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics