Informació per al lectors de QD

Informació per al lectors de QD

Informació per al lectors de quatretondadigital.

 Hui com tantíssimes altres vegades, ha sonat el telèfon a ma casa a les 2’35h del migdia, l’he agafat i era una “señorita” que m’informava de que anaven a vindre al nostre poble a fer una campaña contra el dolor i que tal i tal…Molt amablement li he dit que no m’interessava res del que puguera vendre’m i que tenia pressa ja que me n’anava a treballar. Ella ha insistit en que la deixara parlar, que no volia vendre res,pero jo tenia pressa i així li ho fet saber.Conclusió: m’ha dit que era una maleducada i sense deixar-me contestar m’ha penjat el telèfon. Pose en coneixement de tots els lectors de QD que el telèfon del qual m’han cridat és el 96 1255783 per si criden a la vostra casa i invaeixen la vostra intimitat a eixes hores tan intempestives per a que pugueu fer dues coses; o no agafar-lo o enviar-los al blau de la mar coreana només despenjar .

            Al mateix temps vull queixar-me de eixes cridades tan molestes de tantes empreses que volen vendre, vendre,vendre o que et canvies de contrat de mòvil,d’ADSL , de matalaf,de…JA N’HI HA PROU. Estic per llevar-me el telèfon de casa i de no agafar cap cridada de la qual no conega a qui la fa.

            Moltes gràcies per deixar que conte la malifeta de la “señorita” i si alguna persona ha picat que s’ho pense dues vegades abans d’entrar en negocis amb “semejante  patulea”.

 

                                                                                                                      ROSA

5 Comentarios

  1. Marieta

    Pos si, yo tame estic hasta la coronilla de les cridaes telefoniques ixes.Este estiu quan millor estavem fent la siesta…rrriiiiiiinnnnggg, Moviestar-telefonica i lo que diu Rosa, unes ganes de anviarlos al blau de la mar coreana(aiso magradat), o sinos a poqueta nit una atravolta.Es devers que donen ganes de astirar el cable del telefono y tirarlo en terra com en les pelicules.I gracies per informar perque si yo vech ise numero de telefono quan despenge le dire «A la mi—-, no minteresa res, no tin ningun dolor ni tampoc dines, lo que vullgues vendrem liu vens a ta mare»

  2. Orbison

    També és important saber per eXemple en internet, qui ens demana dates i el que nosaltres vullguem fer públiques, perque no ens podem fer la idea de lo apresa que viatgen i lo ràpid que s’escampa per la xarxa.
    Empreses que es dediquen a espiar-nos (costums, adreces que visitem….contactes…. que ens interessa…. etc…) amb la finalitat de recopilar una extensa base de dates que aprofitaran per vendrer a altres empreses que busquen captar clients a diestro i siniestro.

    Conclusió…. el que vull dir a fi de tot el que he dit, es que nosaltres som els que posem el límit de lo que vullguem que els altres sapien de nosaltres.
    salu2

  3. Rosa

    Es cert que nosaltres donem moltes vegades dates sense pensar en quin ús poden fer d’elles, però en aquest cas i en el cas de telefònica que aquest estiu no deixaven viure ningú,les trauen de la guia de les pàgines grogues de movistar-telefònica, i és molt fàcil de comprovar ja que sempre pregunten pel titular de la línia. Jo aquest estiu els vaig dir als d’imagenio que m’havia divorciat i que ja no trobarien mai al titular de la linia en aquesta casa; no sé si va ser casualitat o efectivitat, però ja no em van molestar més. Tal vegada seria molt efectiu donar-nos de baixa de la guia o inclús del telèfon fixe.

  4. David

    L’empresa que esta al darrere d’estes cridades esta en Massanassa i s’anomena Universia Levante S.L. Son els mateixos que l’any passat cridaen al telèfon venent viatges i creuers i l’altre any ja no recorde que venien, aquest any els ha pegat pel dolor. L’altra empresa Telefonica-Movistar NO SON ELS DE MOVISTAR, són una empresa de Madrid revenedors de servicis. La única forma de llevar-te’ls de damunt es mitjançant denuncies. Però últimament estic optant pel silènci, és a dir quan toquen i diuen qui són jo simplement calle i espere. La veritat és que no tenen gens de paciència i inclús apleguen a insultar-te. Per cert esta última pot ser un telèfon que comença per 901, un fixe que no recorde o un «Privado».
    Però ja vos dic que des de que vaig optar pel «Silenci», mà de sant!

    David.

  5. Rosa

    Moltes gràcies per la informació que dones sobre aquestes empreses i com llevar-te-les de damunt, però també és molt difícil denunciar-les, ja que si vas a la guardia civil, comencen a dir-te que si és difícil demostrar no se qué, que no es traurà res en clar…i a la fi t’ho penses i no vas a fer la denúncia;no sé si seria possible fer la denúncia per internent en algun lloc dedicat a aquestes malifetes.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 visitants

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES