Seleccionar página

El Cadirot de la Vila

El Cadirot de la Vila

Vos fem arribar aquesta fotografia, no cal dir, gentilesa d’Encarna, la nostra bibliotec«aria, que ha fet pr ell, (ara la meua m«aquina accentua aix´´i, amiga meua que ´´es), com s’hi pot veure restaurat i desat al dexpatx d’alcaldia.

rbenavent

 386 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Benavent

El professor Rafael Benavent és un erudit i col·laborador de QD des dels inicis de la revista.Cronista Oficial de Quatretonda, amb el seu estil tan genuí,ple d'enginy i objectius didàctics ens delita a tots aquells que el llegim. Escriptor,assagista i un fum de coses més...ens enriqueix i il·lustra. L' estima al seu poble és manifesta a cada lletra que escriu.

2 Comentarios

 1. Pepe

  Benvinguda siga aquesta foto i gràcies a vosaltres que heu fet possible que ara la pugam veure amb l´esplendor que mereix. . I tot el poble des de les seues cases, a un clik, poden regarlar a la vista la contemplació d´aquest testic que ha acollit i acull la humanitat dels nostres governants. Crec que el «Cadirot» està on deu, i a més a més, realitzant la funció per la qual cosa fou creat.
  Quant a la mancança o «defectillo» de la seua màquina, no es preocupi, ja que la comunicació ens ha arribat perfectament que és el que vertaderament importa.

 2. Marieta

  Che paregueu el » reixos «. Entre tochs els colaboraors feu posible moltes coses que es demanen.
  Vau demanar de restaurar el relonge de la vila y…com per arte de magia, desaparegut que estava,va apareiser y ara ya estan restauranlo, vam demanar vorer el cadirot y…cadirot que apareis fotografiat en QD. Yo no lavia vist mai peró tinc que dirvos que magra molt. Gracies a tochs.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics