Seleccionar página

Terres Secanes Teatre torna amb » Vestits a mida «

Terres Secanes Teatre torna amb » Vestits a mida «

El grup local » Terres Secanes Teatre » torna amb » Vestits a mida  » la qual obra serà representada el pròxim dissabte 11 de desembre a les 22´00 h al Centre Social i el diumenge 12 a les 17 h. al mateix lloc. De segur que serà un èxit com ens ho venen desmostrant des que últimament s´han fet més periòdiques aquestes representacions. Sabem el sacrifici, dedicació i esforç que aquestes iniciatives suposen tenint en compte que es fan per «vocació i per amor a l´art». Des d´aquí els recolzem i els desitgem sort i que les ganes no minven.

Aquesta activitat s´incardina dintre la 7ena Mostra de Teatre Amateur de la Vall d´Albaida la qual es va inaugurar a finals del mes d´Octubre a Fontanars dels Alforins. L´autor de l´obra és German Gonzalez, del qual no hem pogut obtenir prou referències a la xarxa com tampoc de l´obra. Si algú vol i pot afegir alguna mena del resum o  argument de » Vestits a Mida » així com del seu autor,  pot afegir-la en COMENTARIS.

 L´autor , si no estem equivocats,  està relacionat amb el món faller, on l´obra fou representada i dirigida per ell mateix ja fa uns quants anys. La va presentar la  Falla VERGE DE LA CABEZA – JOSEP MARIA MORTES .

Ens felicitem de debò que aquesta 7 ena. Mostra de Teatre Amateur de la Vall d´Albaida, haja rebut enguany 15.000 euros d´ajuda . http://www.docv.gva.es/datos/2010/08/05/pdf/2010_8923.pdf

+ INFORMACIÓ

 + http://www.freshradiofm.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3125:la-7o-muestra-de-teatro-amateur-de-la-vall-dalbaida-reune-diez-grupos-en-su-convocatoria-mas-numerosa&catid=41:la-vall-dalbaida

+ http://comarcalia.info/2010/10/15/dissabte-comenca-a-fontanars-dels-alforins-la-7a-mostra-de-teatre-amateur-de-la-vall-dalbaida/

+ http://www.teatrefaller.com/teatre04-05.htm

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

6 Comentarios

 1. Amparo Blas

  Disculpeu,

  Algú sap on es poden comprar les entrades o és entrada lliure¿?¿?

  • Pepe

   Normalment es compren a l´entrada del Centre Social moments abans de l´actuació, lloc on es representarà. Crec que l´entrada no és lliure. Sempre hem pagat. L´any passat, entre 2 ó 3 euros.
   L´entrada de l´any passat las pot veure aquí: http://www.quatretondadigital.eu/?p=126

   • Marieta

    Diuen que el dijous ne vendran de entraes en el centre sosial, pero no se si sera deveres o no.

  • Pepe

   Aquí et deixe l´ ENTRADA : DOS EUROS. Ja es poden comprar al CENTRE SOCIAL.

 2. Josefa Esteve

  jueves y viernes por la tarde se venderán las entrada en el centro social para la obra y el propio día antes de la actuación, el sábado 10 de la noche , domingo 5 de la tarde «Terres Secanes» el precio no lo se espero que esta información te ayude Amparo

 3. Marieta

  Hen vach riure molt, Emilio eu va fer super be, pareixia un de «pueblo poble «de veritat. De tota manera hen va agradar mes la de el añ pasat de la tia Pepa Tona.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics