Seleccionar página

CRÒNICAS DE JOSÉ ALONSO DE 1.962.

CRÒNICAS DE JOSÉ ALONSO DE 1.962.

Com ve sent habitual a les últimes setmanes, QD els ofereix una altra entrega descarregable en PDF d´aquestes curioses cròniques. Es tracta a les corresponents de l´any 1.962. Són les cròniques que José Alonso lliurava al Levante, diari del qual era corresponsal.

+ ACCÉS DIRECTE AL DOCUMENT

 

 

On es parla del novenari al Crist de la Fe d’aquell any, i de la lectura de la Passió el Diumenge de Rams en forma teatralitzada a càrrec d’ Eliseo Benavent,José Mahiques i Rafael Benavent els quals interpretaren les Sagrades Escriptures de forma magistral. Les bones paraules, «loes», cap al rector Don Julian Prats són constats. Molt curiosa la intervenció del jovencísimo de 20 años Rafael Benavent Benavent. «el cual hizo una explicación apologètica de lo que es la felicidad y que es lo que se necesita para conseguirla…». De la benedicció del nou retaule («de maderas de Suecia y Finlandia») de l’Altar Major a càrrect del bisbe auxiliar González Moralejo «construido por Antonio Sanjuan Villalba». De la celebració de funerals al 26é. aniversari de José Antonio Primo de Rivera, fundador de la Falange.

Els informes censals són de lo més interessants, explicant fins i tot de les malalties que ocasionaren la mort d’aquelles persones que varen faltar aquell any. Aquell any, Quatretonda tenia 2.389 habitants.

 334 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 5 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics