Seleccionar página

» La Font Vella » ( reportatge poètic )

Encetem una sèrie de reportatges propis, és a dir, fets i  produits per QD. El primer de la saga es tracta d´un » passeig poètic» per la Font Vella, on imatges i paraules es fonen i intenten transmetre sensacions com a consequència del simple fet de passejar per aquest indret. Silenci, pensaments ,  passeig i poesia són  bons ingredients per a conrear els valors oblidats i  alhora necessaris. EL PARC DE LA FONT VELLA  fou declarat i inaugurat parc públic fa uns anys. Després d´unes quantes actuacions per part de les autoritats autonòmiques i locals, quedà bastant xulo oferint un lloc  inigualable per als ciutadans. Hi havien bancs, taules, distraccions per a la gent menuda… Avuí de tot això ja no queda quasi que res…però encara encisa la Natura i el passejar pels camins que tornen a regnar…es pot sentir cantar  l ´aigua de la font amb simfonia melodiosa juntament amb els cants d´ocells…i es pot escoltar el joc del vent amb el brancatge dels arbres.

 339 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

1 comentario

  1. un veí

    M´agrá molt este vídeo per l´originalitat i per lo que es diu. Quina llástima que ui per ui es trobe tan abandona la font vella. A vore si si es consiensien i li llaven la cara, que ja era ora. Esère dels reis magos esta petició. Encara que es de alabar que han retirat ja molta runa i molt de fem, pero encara li queda. BON NADAL !

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics