Programa Cultural Nadal 2010

Programa Cultural Nadal 2010

Gentilesa de la pàgina WEB del nostre Ajuntament, podem oferir-vos el PROGRAMA NADALENC d´ACTES CULTURALS 2010. Si ho llegiu amb deteniment podreu constatar que és prou complet i variat on es pot triar a gust del «ciutadà-consumidor-cultural».Així que…tria, tria…

Avisem que a alguns actes cal pagar la corresponent entrada, per la qual cosa no estaria de més que en pròximes edicions es fera constar si l´entrada és lliure o no, i la quantitat a satisfer en el cas que no siga entrada lliure.

7 Comentarios

  1. undelpoble

    Me pareix encertada la idea d´avisar a la gent del poble al mateix programa si les activitats són gratis o si s´ha de pagar l´entrada, com és el cas d´algunes d´elles. per informaciñi i transparència. I si són patrocinades per organismes públics seria també una bona iniciativa indicar amb quants diners. Una informació molt interessant per al ciutadà. Aprofite per a desitjar-vos a tots BON NADAL I FELIÇ ANY NOU !!!

  2. Marieta

    A mi tame hem pareis be que informen de tot, encara que no val mols dines la entra de alguns actes, pero es bo sabero. Aprofite la ocasio y desde aci tame vos felicite el any nou y vos desige Bon Nadal a tochs.

  3. joan

    el «ciutadà» que vosté diu pot anar en el moment que crega oportú a l’ajuntament i informar-se de les quantitats subvencionades. No em pareix un bon lloc per airejar-ho el panflet de la programació cultural, encara que, és clar, és solament la meua opinió, però no hi veig necessitat.

  4. undelpoble

    Senyor Joan : estarem d´acord que quanta més informació, molt millor. Per què he d´ anar a l´Ajuntament a preguntar si és ENTRADA LLIURE o no, quan es pot posar pel mateix preu en la programació ? A més a més, és cada vegada més habitual informar d´ aquesta circumstància ALS PROGRAMES. Pense que els assumptes econòmics, quan més airejats i més llum, millor, tractant-se dels meus diners i dels meus impostos. De tota manera, és una opinió personal, sense més. Bon nadal !

  5. joan

    Anem a vore si llegim les coses en un poquet de rigor. En ningun moment he dit que no es pose si és gratis o no, ni el que val. El que dic que és que no em pareix lloc per a informar amb quants diners ho ha subvencionat l’ajuntament, en resposta a la teua frase «I si són patrocinades per organismes públics seria també una bona iniciativa indicar amb quants diners.» Així que res a veure amb la teua resposta. Continue repetint que si vols saber el que es fa amb els teus impostos, alli en l’ajuntament estaran encantats d’informar.te, Bon nadal.

  6. Ullera

    Perke no el pareis lloc para INFORMAR si els diners ixen dels veins o dels kontribuients? tu estas segur de ke si vas a l’anjuntament estaran enkantats d’ informarte? Teu dic perke jo he anat a demanar alguna informació ( no exactament esta) i m’han dit: Demanau per escrit i ja el kontestarem… i kuan m’han kontestat, no m’han kontestat a lo ke jo preguntava. Tame el poden dir ke son subencions de la Dipu i ke no tenen els datos exactes o mil eskuses mes. Per aixo estik d’akord amb undelpoble i kuan mes trasparent, més be heu podem vorer tots, perke aixo» d’airejar les subencion «ke diu Joan em fa la sensacio de que es vol amagar le kantitats ke es recibixen i si les han donat no han de tindre vergonya de ke heu sapigam.

  7. pepeo

    Em pareix molt correcte lo que dius: en les coses publiques cuanta mes llum, millor. Y si es tracta de dines, encara mes.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 visitants

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES