Proposta ciutadana : 15 Febrer, Apagón !

Proposta ciutadana : 15 Febrer, Apagón !

LAS  ELECTRICAS CELEBRAN LA SUBIDA DE PRECIOS DEL 11%
VAMOS A PASAR DEL CABREO A LOS HECHOS.

  APAGÓN GENERAL DÍA 15 DE FEBRERO
 
El DÍA 15 DE FEBRERO DÍA DEL   CONSUMIDOR, apagón general de electricidad en   los hogares españoles a las 22 horas en señal de protesta por la subida abusiva que ENDESA, IBERDROLA y FENOSA han llevado a cabo en sus tarifas eléctricas.
 ¡PON UNA ALARMA EN TU MÓVIL, HAZ UNA CRUZ EN EL CALENDARIO, AHORA DESPUÉS SE TE VA A OLVIDAR!

  La única forma que tenemos de luchar los consumidores contra estas    practicas abusivas, es con medidas como esta por eso os convocamos a   seguir esta iniciativa Que comenzara a las 22 horas y durara 30 minutos.
 
CON SOLO 30 MINUTOS APAGANDO TODAS LAS BOMBILLAS,  COCINAS ELÉCTRICAS Y TODO LO QUE SE PUEDA,  A  EXCEPCIÓN DE UNA DE ELLAS PARA VER,  HAREMOS UN HUECO EN SUS ARCAS, Y TENDRÁN QUE DETENER SUS TRANSFORMADORES, ASÍ  SE ACORDARÁN DE  TODOS A LOS QUE NOS ESTÁN ESTÁN ROBANDO!!!
 
 
 !!!! OS ROGAMOS QUE LO HAGÁIS   PASAR AL MAYOR NUMERO DE CORREOS   ELECTRÓNICOS, UTILIZAD CCO (con copia oculta)!!!!!……
 

Si no somos capaces de desenchufarnos media hora para así devolverles la bofetada a quienes nos están asfixiando, tal vez es que entonces tenemos lo que nos merecemos.

11 Comentarios

  1. Marieta

    Pos yo si que heu faré, pero crec que no tinguem res que fer perque com mol be em dien els meus uelos: «Contra los mayores no vayas, que siempre ganan» y com que tenen la sarten por el mango, pos no podrem contra elles. Mosatros necesitem la llum y ells la tenen y tenen als goberns del seu costat, aixina que mosatros a pagar y a callar, molt al nostre pesar.

  2. Joan I

    Nuestro Ayuntamiento se sumará al apagón? Si así fuera, al quedar las calles a oscuras, se podrían poner por parte de los vecinos cirios o candelas en los balcones y/o ventanas. Cro que el efecto seria espectacular. En Pedraza (Segovia) una día al año celebran una fiesta con todas las calles iluminadas de esta manera. Os recomiendo que lo veáis por Internet.

  3. rafa

    Pareix mentira que tingueu que apagar la llum 30 minuts el dia 15 de febrer perque vos envien un correu. Jo apague la llum tots els dies. Es mes, l ´Ajuntament deuria apagar les llums tots els dies a partir d´un hora prudent o, al menys, una llum si i una no. S´ estalviaria un montó. A mes a mes, en llocs públic con la piscina, etc no te cap sentit que les tinguen enceses tota la nit a disposició del sr del bar.

  4. paunoi

    La llum, avui a les 18:15 algunes llums de la avenguda pais valencia ja estaven fent llum, que no feia falta. pero qui paga la llum?

  5. Davit

    Es veritat, ahir a les 18:15, quan encara no era ni de nit, els llums de la carretera estaven encesos sense fer falta. Cal estalviar. De les 23’30 endavant de la nit, una llum si, un no. I quan puga ser, instal·lació de llums LEDS

  6. rafa

    Algú sap com fer aplegar açó a L´Ajuntament per a que L´Alcalde ho mane ????

  7. un lector més.

    Mira, és molt fàcil, pots anar tu mateix a l’ajuntament i dir-ho o fer una petició a l’alcaldia per escrit, de tota manera segur que David ja ho sap perque he llegit en algun article que el Sr alcalde es va posar en contacte amb el director d’aquesta revista per donar-li informaió del rellotge de la vila, així que crec que és segur que David llig QD i ell és sensible i conscient de que cada dia som més els lectors d’aquesta.

  8. rafa

    A mes a mes deus saber que aquest matí a les 11 del mati (no m´equivoque, a les 11 del mati), totes les llums del carrer creu roja (escoles noves) i la carretera estaven enceses. No ho entenc.

  9. SALVA

    És una bona idea, copiar este tipus de coses és de savis.

    A tothom li recomane que, si pot, es faça un viatge a Pedraza l’últim dissabte de Juny o el primer de Juliol perquè, a més de veure els carrers il•luminats només pels ciris, pot gaudir d’un concert a la plaça principal del poble, sempre acudeix alguna orquestra de relleu internacional. El recinte està emmurallat i n’hi ha solament una porta d’entrada, porta que tanquen en començar el concert. També he dir-vos que els últims anys ha estat ple de gom a gom i n’hi ha que demanar hostatge, al menys, abans del mes d’abril.

    Ànim, encengueu els ciris eixe dia, feu-ho i de segur que marcarà una fita en la història del nostre poble. Si puc anar, hi estaré.

  10. SALVA

    Estaré a Quatretonda, clar!

  11. paunoi

    Aleshores pagem impostos,denuncies per tindrer les llums enxufades de dia?

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES