LLocs amb encant : » Carnisseria Sarró «

LLocs amb encant : » Carnisseria Sarró «

Des de fa temps s’ha sentit dir que el millor embotit del poble es pot trobar a casa Sarró. Hui podem dir que no sols és el millor embotit del poble sinó també de tota la Vall d’Albaida i part de l’estranger. Així ho demostra la  quantitat  de gent d’altres pobles que ve ací per l’embotit.

Podem trobar botifarres de carn, de ceba i botifarrons,xoricets coentets, coents i extracoents (que tenen molt d’èxit) blanquets, salxixes Francfurt caseres, llonganisses blanques i roges, figatells hamburgueses de ternera, de pollastre, amb herbetes i amb formatge, bufetes, llonganissa de pasqua, pinxos…i una lassanya que està per a xuplar-se els dits, i la sobrassada amb all o sense ell, que ni les de Mallorca, patés, pernil dolç “casero”, mortadel·la…

La carnissera, que sempre ens rep amb un somriure,  diu que tots són benvinguts.

Esta carnisseria és una carnisseria tradicional, que posa en pràctica tota la seua saviesa arreplegada al llarg de molts anys pels seus avantpassats.

Encara que s’han  modernitzat les seues instal·lacions, queda la “càmara” que han tingut tota la vida, molt curiosa i de les que ja no es troben hui en dia.

            A les fotos podem veure una clienta que no ha pogut esperar a arribar a sa per provar les delicioses llonganisses i un bon mos que li ha pegat davant la càmera del nostre reporter.

Les clientes, que podem veure a les fotos han quedat hui molt satisfetes amb la seua compra i ens han dit que no dubtaran en tornar la pròxima setmana.

3 Comentarios

  1. Marieta

    En isa carniseria sí que es de compre yo, y sí que puc asegurar que el ambotit es de primera calitat. Ademés de tots els productes que au dit, tamé fea una volta un pastel de carn que estaba mol bo, pero ara ya fa un temps que no lil veig. Tamé te unes pilotes para el puchero mol bones y un pernil de primera.

  2. Marinela

    Es veritat el ambotit es molt bo, de ves en quand yo tambe vaig.

  3. Josefa Esteve

    carniceria con encanto: y agradable atención a la clientela

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES