Seleccionar página

QD es consolida : l´èxit, de tots !

QD es consolida : l´èxit, de tots !

                                       Avuí,  QD ha arribat a 738 visites en un dia ! El dia de més tràfic  fins ara. Avuí hem batut el rècord. I ens sentim en l´obligació de comunicar-ho a tots aquells que ho han fet possible, és a dir, a tots els visitants, lectors, col·laboradors, comentaristes, curiosos i interessats. Tractant-se d´un mitjà relativament  nou, virtual, tecnològic i encara no estés a totes les cases com per exemple l´ electricitat o la televisió, no podem negar que estem molt contents.  738 visites en un dia,  a una revista en un poble xicotet, són moltes visites, moltíssimes : més del que haverem pogut somiar quan varem  iniciar el projecte. Per això reiterar que QD  aposta per ser un lloc on la paraula, l´argument i el contrast d´idees siguen els protagonistes. Vol ser la tertúlia virtual on es troben aquells que vullguen, amb llibertat, tolerància i responsabilitat. QD sempre al costat de la cultura, la creació literària, la independència ideològica, la transparència… al costat de les idees, les iniciatives, la veritat, el diàleg i el progrés. Tampoc volem oblidar la responsabilitat que suposa el simple fet de publicar, quan ja saps, que com a mínim, centenars de persones ho van a llegir amb cert interés.

                         Tenim els ingredients més que suficients per a que aquesta IDEA continue viva : uns col·laboradors de luxe,  els quals de tant en tant ens il·lustren i ens sorprenen amb el seu bonfer…tots sabem qui són, els seus escrits, opinions, sentiments i pensaments estan escampats i han fet arrel a QD. Són ja clàssics en aquest medi. Tenim uns comentaristes el millor del món : divertits, seriosos, intel·ligents, directes, indirectes i circumstancials, respectuosos i preocupats pel seu poble.  No tenim cap interés econòmic ni de lucre. Partim  d´un capital social de zèro euros i així serà fins el final…cap subvenció… els diners no existeixen ni tenen cabuda a QD. Estem il·lusionats i amb ganes d´escriure, pensar, debatre, opinar, crear i comunicar. I per a tot això, que és el que realment compta i val no fan falta els diners. Quina cosa fa més falta ?

                              L´alegria que sentim no ens cegarà ni se´ns pujarà al cap. Serà al·licient i trampolí per a treballar més si cap i poder oferir el millor de nosaltres : les nostres forces aniran per eixos camins. Moltes gràcies a tots que teniu la paciència, l´interés i la voluntat de clikar les tecles dels vostres ordinadors, els quals màgicament us traslladen a navegar per aquest mar, a vegades maregassa,  de lletres, opinions,  pensaments,  poesies, llocs , llibres i maldecaps. Moltes gràcies…i a per les 1000 !

pepe romero-nieva

 

 4,043 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

6 Comentarios

 1. uno més

  Molt que m’alegre sr Director de QD per aquestos resultats i espere de bon grat que puje l’audència al menys podrem saber les coses tal i com son encara que a alguns pot ser no es semble així. Enhorabona i endavant.

 2. paunoi

  En hora bona Sr Director. I molt grat per fer aquest lloc tan important per aquest poble, en davant que aço no heu pare ningú.

 3. Pepe

  Gràcies !

 4. Josefa Y Joaquinaa

  Enhorabuena Pepe, por el éxito y por compartirlo, así además de alegrarnos por tí, nos alegramos contigo. Debes de sentirte muy requetebien.

  • Pepe

   L´èxit, amigues meues, no és meu : què faria jo sense vosaltres, sense la vostra ajuda i support ? -Faria el babau ! Això va ! Gràcies a TOTS !

 5. Maria Sentandreu

  Enhorabona Pepe, hi ha moltes persones que col.laborem i moltes persones que entren a llegir i opinar. Però ets tu qui ens obri aquesta finestra al món i qui dirigeix en l’ombra aquest projecte que creix i camina i va deixant la seua pitjada en cadascun de nosaltres. I avant, sempre avant!

ARA MATEIX

Users: 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics