QD es consolida : l´èxit, de tots !

QD es consolida : l´èxit, de tots !

                                       Avuí,  QD ha arribat a 738 visites en un dia ! El dia de més tràfic  fins ara. Avuí hem batut el rècord. I ens sentim en l´obligació de comunicar-ho a tots aquells que ho han fet possible, és a dir, a tots els visitants, lectors, col·laboradors, comentaristes, curiosos i interessats. Tractant-se d´un mitjà relativament  nou, virtual, tecnològic i encara no estés a totes les cases com per exemple l´ electricitat o la televisió, no podem negar que estem molt contents.  738 visites en un dia,  a una revista en un poble xicotet, són moltes visites, moltíssimes : més del que haverem pogut somiar quan varem  iniciar el projecte. Per això reiterar que QD  aposta per ser un lloc on la paraula, l´argument i el contrast d´idees siguen els protagonistes. Vol ser la tertúlia virtual on es troben aquells que vullguen, amb llibertat, tolerància i responsabilitat. QD sempre al costat de la cultura, la creació literària, la independència ideològica, la transparència… al costat de les idees, les iniciatives, la veritat, el diàleg i el progrés. Tampoc volem oblidar la responsabilitat que suposa el simple fet de publicar, quan ja saps, que com a mínim, centenars de persones ho van a llegir amb cert interés.

                         Tenim els ingredients més que suficients per a que aquesta IDEA continue viva : uns col·laboradors de luxe,  els quals de tant en tant ens il·lustren i ens sorprenen amb el seu bonfer…tots sabem qui són, els seus escrits, opinions, sentiments i pensaments estan escampats i han fet arrel a QD. Són ja clàssics en aquest medi. Tenim uns comentaristes el millor del món : divertits, seriosos, intel·ligents, directes, indirectes i circumstancials, respectuosos i preocupats pel seu poble.  No tenim cap interés econòmic ni de lucre. Partim  d´un capital social de zèro euros i així serà fins el final…cap subvenció… els diners no existeixen ni tenen cabuda a QD. Estem il·lusionats i amb ganes d´escriure, pensar, debatre, opinar, crear i comunicar. I per a tot això, que és el que realment compta i val no fan falta els diners. Quina cosa fa més falta ?

                              L´alegria que sentim no ens cegarà ni se´ns pujarà al cap. Serà al·licient i trampolí per a treballar més si cap i poder oferir el millor de nosaltres : les nostres forces aniran per eixos camins. Moltes gràcies a tots que teniu la paciència, l´interés i la voluntat de clikar les tecles dels vostres ordinadors, els quals màgicament us traslladen a navegar per aquest mar, a vegades maregassa,  de lletres, opinions,  pensaments,  poesies, llocs , llibres i maldecaps. Moltes gràcies…i a per les 1000 !

pepe romero-nieva

 

6 Comentarios

 1. uno més

  Molt que m’alegre sr Director de QD per aquestos resultats i espere de bon grat que puje l’audència al menys podrem saber les coses tal i com son encara que a alguns pot ser no es semble així. Enhorabona i endavant.

 2. paunoi

  En hora bona Sr Director. I molt grat per fer aquest lloc tan important per aquest poble, en davant que aço no heu pare ningú.

 3. Pepe

  Gràcies !

 4. Josefa Y Joaquinaa

  Enhorabuena Pepe, por el éxito y por compartirlo, así además de alegrarnos por tí, nos alegramos contigo. Debes de sentirte muy requetebien.

 5. Pepe

  L´èxit, amigues meues, no és meu : què faria jo sense vosaltres, sense la vostra ajuda i support ? -Faria el babau ! Això va ! Gràcies a TOTS !

 6. Maria Sentandreu

  Enhorabona Pepe, hi ha moltes persones que col.laborem i moltes persones que entren a llegir i opinar. Però ets tu qui ens obri aquesta finestra al món i qui dirigeix en l’ombra aquest projecte que creix i camina i va deixant la seua pitjada en cadascun de nosaltres. I avant, sempre avant!

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

COMENTARIS

 • SALVA 22 agosto, 2023 a las 9:53 pm en LECTURES D’ESTIUSEGUNDA PARTE de Don Quijote de la Mancha -- Capítulo LVIII
 • Salva 22 agosto, 2023 a las 8:38 pm en LECTURES D’ESTIUhttps://quatretondadigital.info/wp-content/uploads/2023/08/la-librttsd-Sancho-2.jpg
 • Rafael 25 julio, 2023 a las 12:40 pm en INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL PRACTICANT PER A SUBSTITUIR A FRANCISCO IBÁÑEZMolt digna representació mereixedora de ser publicada en nostres millors mitjans de comunicació. Respecte al repte aleatori: Qui guanyarà, la criatura o el seu creador?
 • Pepe 21 julio, 2023 a las 10:44 am en INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL PRACTICANT PER A SUBSTITUIR A FRANCISCO IBÁÑEZDifícil de comprendre. La punteta de llapissera xorrant tinta o... sang. El paper ferit...i la floriua que no vol morir. Tal vegada si ens ho explicara l'autor ...
 • Rafael Benavent Benavent 19 julio, 2023 a las 10:06 pm en SE NOS HA IDO FRANCISCO YBAÑEZ TALAVERAMolt bo el Jesús que és tot un detallista, per això el personatge protagonista d'aquesta història tingué un gran detall amb ell, parlant-li en primera persona dels seus treballs (dibuixant i guionista), a la qual cosa afegiríem ací la tipografia,
 • Pepe 18 julio, 2023 a las 4:31 pm en SE NOS HA IDO FRANCISCO YBAÑEZ TALAVERAUn gran testimoni i un relat impressionant. Els TBOS de Francisco Ibañez ens ompliren temps i ens despertàren la imaginació, Ens ferem riure i somiar, Ens aproparen a la felicitat i alimentaren el nostre humor. Tú, Jesús, eres el nostre
 • Rafael Benavent 18 julio, 2023 a las 11:54 am en SE NOS HA IDO FRANCISCO YBAÑEZ TALAVERAJesús, molt bona aportació la que fas en honor i memòria seua. I, amb senzillesa i sensibilitat, molt ben reflectida. Sana enveja la que ens despertes. Gràcies! Enhorabona!
 • Rafael 19 junio, 2023 a las 4:04 pm en JUSTO OLTRA, ALCALDE DE LA XIIena. LEGISLATURAMalgrat tots els "malgrats " que s'hi puguen al·legar, vull felicitar a la batllessa i a l'equip de govern eixint. Crec que deixen el llistó ben alt amb objectius assolits (irònicament i positiva: No ens han deixat respirar) i un
 • Pepe 19 junio, 2023 a las 10:13 am en JUSTO OLTRA, ALCALDE DE LA XIIena. LEGISLATURAEstimat Benavent: s'accepten i s'agraïxen de bon grat les seues observacions i queden fetes les rectificacions oportunes en l'ordre temporal. Moltes gràcies !
 • Rafael Benavent Benavent 19 junio, 2023 a las 7:02 am en JUSTO OLTRA, ALCALDE DE LA XIIena. LEGISLATURAM’ha agradat vore com heu estirat d’hemeroteca posant en pantalla –noms i cares- de tots els alcaldes de la Democràcia, que de dotze legislatures ja resulten un bon manat de batles, de manera que quant més temps passa més dificultat

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES