Seleccionar página

Comunicat Agrupació Socialista de Quatretonda

Comunicat Agrupació Socialista de Quatretonda

Ens pareix molt interessant la disponibilitat d’aquesta Web per a que la gent manifeste les seues opinions sobre la politica local.
Nosaltres anem publicant un Butlletí, cada cert temps, per anar donant informació als veíns. Tota aquesta informació també la posem en la nostra Web, per a que els lectors puguen interactuar: fent comentaris, criticant, etc.. obrint la possibilitat de fer-li les preguntes directament a l’Alcalde. Y, concretament en el darrer número, hi ha un article sobre el finançament de l’Ajuntament, en relació a un dels fils d’aquest foro, on s’explica l’aportació que ha fet la Generalitat Valenciana.
Nosaltres anem a posar el link a aquesta Web de QD, si al seu Director Pepe li pareix be, per a poder donar respostes i dades a les questions que es plantegen en aquest foro.
Ànim amb iniciatives com aquesta de QD.

 679 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

62 Comentarios

 1. Pepe

  No hi ha cap problema. Em sembla correcte.

 2. Carmen

  Respecte a les obres que han aparegut en el bulletí, em podria dir quant diners ha costat cadascuna i quin constructor les ha executat. Gràcies

 3. joan

  quina és l’adreça de la web?

 4. David Mahiques, alcalde Quatretonda

  Hola sr Joan:

  Perdone per no haver-li contestat abans.
  L’adreça web es la següent

  socialista4tonda.blogspot.com/

  ps4tonda@gmail.com

  Adeu i bona nit

 5. David Mahiques, alcalde Quatretonda

  Hola sr Carmen i bona nit.

  Perdone per no haver-li contestat abans. En primer lloc, dir-li que en la darrera fulla informativa del partit socialista a Quatretonda les quantitats que apareixen no són d’obres fetes. Son diners, tecnicament, transferències de capital que el govern central fa a cada ajuntament en funció del seu esforç fiscal i dels habitants que té, per tal que s’ho gasten en el que creguen convenient. El que els socialistes es queixem es del fet que a altres comunitats autònomes d’Espanya, el governs autònoms fan el mateix que el govern central, es a dir, transfereixen capital als ajuntaments mitjançant un Fons de Cooperació Municipal.
  En canvi, a la Comunitat Valenciana això no passa. La Generalitat Valenciana que té diners per tant eventos i altres històries no té diners per als ajuntaments, només dona subvencions, que ultimament paga molt tard i els ajuntament en conseqüència també paguen tard.
  Els socialistes el que volem és la creació d’un Fons de Cooperació Municiapl que per altra banda preveu el mateix Estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana, a raó de 70 € per habitant a cada municipi valencià.
  Tanmateix molt gustosament li facilitare totes les obres que ha fet l’ajuntament de Quatretonda tants pels plans de govern central com per plans de la Generalitat i a més totes les altres obres, tant de diputació, conselleries com financiades per l’ajuntament.
  En limitare a les que s’han fet estant jo d’alcalde i ho fare extensiu a les obres dels plans del govern central i de la generalitat. A més, li indicare les que anem a fer enguany, les que estan adjudicades o les que adjudicarem prompte.
  Només li demane dos o tres dies perquè vaig de cap i tinc que sentar-me a fer un graella explicativa.
  Per altra banda ho penjare en la pàgina web del partit. L’adreça del qual la té baix del meu nom.
  Molt gustosament queda a la seua disposició.
  Salut i llibertat.

  David Mahiques, alcalde de Quatretonda

  socialista4tonda.blogspot.com/
  ps4tonda@gmail.com

 6. joan

  Gràcies

 7. Marieta

  ¡Hay quina alegria vorer que ya no tinguem a soles un punt de vista, pero a mi encara no man contestat! Ya en contestaran.

 8. David Mahiques, alcalde Quatretonda

  Bona nit, sr Marieta.

  No tinc el gust de coneixer-la o a lo millor si i no ho se.
  Però quan diu que no li han contestat encara a què es refereix.
  Ja em dira vosté.

  Bona nit

  David Mahiques, alcalde de Quatretonda

  socialista4tonda.blogspot.com/
  ps4tonda@gmail.com

 9. Marieta

  Ya huavia preguntat en un atre puesto y es que com no magraen els pactes politics que esfan despues sense avisar (ya vam tindre un debat en Joan en esta pagina fa un tems) volia saber si despues de les elecions tornaran a fer pacte en el bloc perque si es aisina yo no els tornare a votar. El meu vot seria para que gobernara el que yo dic 4 añs y no para que li donen 2 añs de gobern a un atre partit que no magra y que pense que no hua fet be, para aisò preferisc que manen uns atres. Les veritats antes de eleccions, aunque yo se que son legals els pactes de despues y que la llie heu permitis y tot aisó, pero no magraen. Torne a dir que el meu vot es para 4 añs y no magra que men lleven dos añs.

 10. Benavent

  Tal volta ho podeu mirar des d’un altre cantó, és a dir, del que guanyeu dos anys de govern, ja que en el cas de no pactar serien zero de governar i, a més, podria passar com en aquelles eleccions del 87, d’ací, en què la candidatura d’independents més votada va governar en minoria, no hi hagué cap pacte entre partits, una minoria que a la contesa següent, 1991, es convertí en absoluta, perquè comenten que governar desgasta, però l’oposició més.

  Diuen que les juntes fan aigua, és clar, sí, i els matrimonis també, i es barallen famílies i partits, si la política és això, l’art de fer possibles, dels pactes, negociacions, cedir… la política és la vida, ho farem pitjor o millor, la política no és mala. És clar, jo també ho he pensat, millor un govern municipal que tinga amics a la Generalitat, és clar, però també podria pensar-ho així: millor una Generalitat que tingués el mateix color que el govern de Madrid, aleshores, i tampoc això és garantia, miren sinó el cas d’Ontinyent i compareu-lo amb Xàtiva, però si trau més un ajuntament com el del Genovés, tots tres del mateix partit.

  Votar amb “el nas tapat” crec que té unes connotacions molt negatives i que fan de molt mal pensar, i jo crec que no és així, faria olor si un partit aconseguira l’alcaldia, la majoria, comprant-ne un altre, oferint-li uns diners a canvi, un lloc de treball per al fill de etc., olor fan aquestes eixides de pata de banc d’alguns diputats i concejals que canvien el color d’algunes alcaldies i governs deixant els seus partits sense soltar l’acta, més si al darrere hi ha algunes mans negres, però un pacte, per se no fa olor, altra cosa serà que les bases del partit l’accepten des dels seus postul.lats ideològics, depén de circumstàncies, sembla més fàcil si tenen trets ideològics més comuns però… a Euskadi ara mana el PSOE amb el PP, sent el PNV el més votat, i la molt coneguda Rita Barberà aconseguí l’alcaldia el 1991 amb els vots d’UV, quan el candidat amb més vots fou el socialista però, crec que ací posaríem a bastament exemples de tots els colors.

  Quan vote, el partit que vote podrà governar amb majoria absoluta, quedar-se a l’oposició sent el partit més votat, o governar mitjançant pactes, i aquestes són les regles del joc, també ací a Quatretonda, on bàsicament, un color el capitalitza un partit, l’altre color, es bifurca, a grans trets dic, això d’entrada potser un avantatge per al primer partit, però en canvi després té més difícil, o així ho sembla, traure el pacte que fan els altres dos que companegen, diguem-ho així, més tons, tot i que no impossible. I tampoc descobriré jo res si dic que el partit que més vots trau igual pot jugar al pacte amb una altra força o a aconseguir el no pacte de les altres, això és política.

  Certament entenem que el partit més votat és el que ha guanyat, però conforme està el sistema tots els concejals elegits entren a l’ajuntament, i amb això vull dir que ningú anirà de comparsa si l’altre no té la majoria absoluta, ni que la tinga és clar, aleshores s’ha de buscar la governabilitat, això sí, com a mínim pensem que el candidat més votat ha d’intentar –si no té la majoria- aconseguir un pacte de majoria o de minoria. I açò, crec, no fa pudor, no, almenys si u no compra o l’altre no ven, per interessos propis i particulars dic. Potser, sí, ho haurien de dir abans, si hi ha pacte ja, dic, quin siga aquest i si és que el tenen, tot i que trobe que tots pensen en guanyar i serà després, amb els números a la mà que s’hi discutirà allò.

  I si aquest sistema no és el millor, o les llistes tancades no ens agraden, sempre es pot intentar de canviar-ho… però a mi no em pregunteu, per allò de la boca tancada.

  rbenavent

 11. David Mahiques, alclde Quatretonda

  Bona vespra sr Marieta:

  Perdone’m el que he tradat a contestar-li.
  Em pareix que la seua pregunta és si el PSOE tornarà a pactar amb el BLOC si ferà falta després de les properes eleccions.
  Primer que res donar-li les gràcies per haver confiat en el partit socialista atès que pel que diu, interprete que ens va votar. Moltes gràcies.
  Passe a contestar-li. En qüestió de pactes politics com en la vida mateixa no hi ha que dir mai d’esta aigua no beure. Per altra banda tots els partits han pactat en un moment o altre. El partit popular va arribar a l’alcaldia de Valencia pactant amb unió valenciana i el més votat era el psoe. I hi ha molts més exemples.
  No obstant tot partit el que vol es obtenir el major nombre de vots i si pot la majoria absoluta i dir altra cosa es mentir. I dit açò, quan venen les eleccions i abans, tens que fer les coses per aconseguir-ho.
  Ara, també es cert que en la política com en la vida mateixa hi ha que procurar negociar les coses tot el més possible i si no hi ha majories s’han de construir. I aixina són les coses.
  En la política municipal i en el tema més concret de triar l’alcalde el millor al meu parèixer seria que l’alcalde el triara directament el poble. Després l’alcalde ja negociaria les coses amb els concejals. Això evitaria els temes del transfugisme, es a dir, concejals que canvien de partit i al final això provoca un canvi d’alcalde i la mala imatge que això dona. Eixa és la postura que el partit socialista ha manifestat alguna vegada, però, per desgracia això no ho recolza el pp, perquè pensa que és millor o, millor dit, pensa que el beneficia més mantindre que el concejals trien a l’alcalde. Un canvi legal d’esta dimensió deuria fer-se d’acord amb els dos partits més grans.
  Des del partit socialista treballarem i treballem per guanyar-mos la confiança de la majoria dels veïns de Quatretonda.
  I m’agradaria que vosté ens tornarà a donar el seu suport en el futur. I també m’agradaria conèixer-la.

  Moltes gràcies
  David Mahiques, alcalde de Quatretonda

  socialista4tonda.blogspot.com/
  ps4tonda@gmail.com

 12. Marieta

  Moltisimes gracies. Sabia que no hem defraudaria. Te tota la raó en aixó de que el poble deuria triar al alcalde, cosa que no me se havia ocurrit, pero que pense que es una bonisima idea. Aclarit tot asó vullc que hem comprenga la «rabia» que ma donat durant 3 voltes de votarvos y que no hasgau pogut estar els 4 añs y que de isos 4, 2 ha governat un atre partit que no es del meu gust, ni mes bo ni mes roin,pero que no hem fa tilin.Ojala tragueu majoria perque comforme ha governat voste ma agradat. Ha fet moltes coses per Quatretonda, pero crec que li han faltat els 2 primers añs y a lo millor El poble seria un atre.

 13. Marieta

  Quant dia lo de votar en el nas tapat, volia dir que de les 5 posibilitats que tinc para votar, me se reduixen a 3, perque una la tinc clara que no la faré, el atra, si fan coalició, a lo millor tampoc y hem queden les atres 3, que no es que fagen aulor si no que crec que no son lo mes apropiat. No volia dir en aisó que siguen males opcions, pero no son exactament la que yo voldria. Moltes gracies señor benavent per intentar aclarirme algo que yo no habia asplicat be.

 14. Carmen

  Tot el que diuen és molt bonic, i està molt ben escrit, però pactaran altra volta en el Bloc???? la resposta es simple SI o No. Per que no volen dir- ho??? Ja conteste jo: No volen dir-ho perque si no la gent no els votarà.

 15. Maripili

  Tot el que dius, molt bonic, però no se si es que soc molt curta, o què, però a mi no m´ has aclarit des de res.En les pròximes eleccions tornareu a pactar, si o no? Es veritat que tu i Rafael no es parleu??

 16. JNY

  També voldràs que et contesten coses personals, té collons la cosa, xe

 17. JNY

  Això que tú contestes serà la teua resposta, però no la de tot el poble. Ací passa com tot, fages el que fages a uns els pareixerà be i a altres mal.Jo personalment vaig a votar al PSOE i igual em dona que pacten que no. M’agradaría que tragueren prou vots per a governar ells soles, però com crec que no serà així i tampoc m’agradaría que governara el PP (encara que sentint a JLO pareix que si guanyen serà com el Nostre Senyor, ho donaràn tot…) l’única sol.lució pareix que siga pactar. Pero no entenc a la gent, si donen el vot a algún partit polític per a que governe i no governe altre, més valdrà que governen 2-3 anys que ningún, no???

 18. JNY

  Si contesta: «En qüestió de pactes politics com en la vida mateixa no hi ha que dir mai d’esta aigua no beure», que vol dir??? Collons, la cosa està clara o no sabem llegir

 19. Marieta

  Mira JNY, yo tantenc que vols votar al PSOE, yo tamé, pero el meu problema es que casi preferiria que pactara en el PP(sense que magraden els pactes que es fan » a posterior»)que en el BLOC, Les idees mes o menos, no mos angañem venen a ser paregudes, PSOE un poc mes a la asquerre y PP un poc mes a la dreta, y que els dos volen gobernar, pero yo els nacionalismes no mels trague ¿que vols que el diga? crec que mols mals venen per ahi. Com pense que tots puguem dir lo que pensem pues heu dic. Yo no vullc perteneixer a ninguns paisos catalans. Qui vullga perteneiser que pertenesca pero yo no. Hem conforme en ser de la comunitat valenciana. Mireu si no com en el pais vasc han pactat PSOE y PP y pareis que les coses funcionen mes be que mai desde fa 30 añs. Mireu Cataluña, com lan dixa despues de pactar PSC y 2 partits mes independentistes; en la ruina total.

 20. Marieta

  Hem pareis molt be que aiso no heu contesten. Si es parlen o no, dona igual, lo que sa de procurar es que gobernen be com hasta ara esta demostrant David.

 21. joan

  açò és el que passa quan la gent parla sense tenir ni idea d’allò què està parlant….

 22. Marieta

  Joan, en la teua juventud es mol normal que llanses eises frases de pedra. Que inclus hem digues que no tinc ni idea. Jo tinc molta vida vixcuda y no conec ningun nacionalisme residual que havaja acabat be. Ixos nacionalismes han fet mol de mal a Europa. Mira el mapa, mira…el unic puesto calent es aqi a España, per que España «is diferent». En el mon que estem es nesesiten nacions fortes pa defendre els interesos. No hem puc imaginar a la peninsula 20 o 30 nacions cada una anar para ella. Me naniria si puguera a EEUU com fan els que poden fero, o a Australia, o a Holanda, o a Francia, nacions fortes que defenen als seus dins y fora. A una nacio com Alemania on per dir mentiretes un ministre en la seua juventud a tingut que dimitir. Per que Alemania es una nacio molt forta, i sabras que hasta els estats federals han disminuit les seues competències a favor de la unitat i la fortalea de la nació alemana, per que tenen trellat. Aci, a España cada vegada la cosa esta pijor. Cadau a la seua. I el pais afonanse. Y no hem digues que jo dic que la culpa la tenen els nasionalismes…no es aisó,pero aso es un desastre total. Quant mes debil es España, mes es riuran de mosatros. Y els nasionalismes tu sas que debiliten la nació española .Mas dit que no se de que parle, ¿Y tu saps de que parles? El fan falta mols añs de experiencia y de tira y rebatuda. ¿Pots dirme que es mentira lo de el pais vasc y lo de cataluña? El ignorant y jove eres tu. Pero tinc la esperansa de que el temps tot teu curara, la juventut y la ignorancia.

 23. joan

  Primerament, no tinc perquè aguantar que una persona com vosté em diga ignorant.
  Quan dic que no te ni idea de que està parlant, és referintme a que vosté està confonent aci moltes coses. Està atribuïnt al bloc algunes nocions i idees que ni estan als seus estatuts, ni al seu argumentari, com per exemple «Païssos Catalans» que tu acabes de nomenar. Estas confonent nacionalisme progressista amb independentisme. Pot ser el teu comentari no tindria rèplica si estigueres parlant, per exemple d’Esquerra Republicana… Però estas molt equivocada respecte a allò que el Bloc representa. Vosté tindrà més anys que jo, però, com ja he dit moltes voltes, els anys no donen el saber, sinò l’interés i la preocupació. Així que, abans de parlar, informe’s.

 24. Nieves Vidal

  Jo també anava a respondre però sabia que, com a tu, Joan, se’m tiraria al damunt i ho vaig deixar passar… Marieta, entra a la Vikipèdia i busca BLOC, hi aparéixen els seus objectius, els que s’hi troben als seus estatuts, no hi ha res disfressat, són prou clars, i no cal dir res més. Estic amb Joan, no és el mateix nacionalisme que independentisme, i és el que molta gent confon quan no s’informa bé.

 25. Marieta

  ¿Vols dir Joan que el bloc no preten a curt o llarc termini independizarse de España? ¿ No volen una atra nació que si no es diu paisos catalans es dira una atra cosa pareguda? ¿vols dir que no li tenen tirria al castellá y que serien capasos de borrar esta llengua de la fas de la terra si pugueren? ¿no els repugna tot lo que fa aulor a España? ¿volen marejarmos en diferenciar nacionalisme progresista i independentisme que segons els diccionaris son coses molt molt paregudes? Si no es aixina, el órgano central del partit del bloc deu fer pedagogia política ya, perque a mi y a moltisima mes gent aixina mos arriba el mensage. No manvies a llegirme els estatuts que no heu tinc que fer; correspon als politics de ixe partit explicar be els seus principis politics que si son com tu dius, no han arribat gens clars a la ciudadania. Estan perguent mols vots si tot lo que yo dic no es cert. Ela añs no donaran el saber segons tu; pero ni ha persones que encara que no tinguem tituls universitaris mos preocupem per anterarmos de lo que pasa al nostre costat y un poc mes paca alla, pensar, comparar y quedarmos en lo que creguem mes convenient para el benestar de mosatros.

 26. Una

  Està super clar ! El que diu a Vikipèdia.cat és el següent:

  «L’assoliment de la plena sobirania nacional del poble valencià i la seua plasmació legal mitjançant una Constitució valenciana que contemple la possibilitat d’una associació política amb els països amb els quals compartim una mateixa llengua, cultura i història.
  La defensa dels interessos valencians i la plena normalització cultural i lingüística.
  La participació en una Europa dels pobles, unida, confederal, democràtica i plural.
  La construcció d’un futur basat en els principis d’un desenvolupament sostenible i solidari de l’economia i de la societat, respectuós amb el medi natural i garant dels drets dels pobles, de les minories, dels sectors menys afavorits i dels ciutadans i ciutadanes individuals.
  El foment de la participació ciutadana en les institucions públiques i la superació de la divisió provincial per mitjà d’una ordenació territorial i comarcal que responga millor a la tradició històrica i a la realitat actual del país.
  La defensa de la república, com a forma de govern més ajustada als principis democràtics, així com dels valors republicans.
  La comarcalització del País Valencià i la superació de la divisió provincial.»

  La qual cosa li dona la raó a Marieta. Tots sabem llegir i comprendre el que hi ha escrit. No hi ha cap dubte. No diuen Països catalans, però diuen que fomentaran una constitució valenciana que contemple la possibilitat d’una associació política amb els països amb els quals compartim una mateixa llengua, cultura i història.

 27. joan

  Doncs aquest comentari mateix, demostra que tu t’has preocupat ben poc per enterar-te. Perquè com diu anònima, si busques ho tens fàcil de trobar. I si no ho has buscat, i no ho saps, com compares i et quedes amb el que creus mes convenient?

 28. Marieta

  “L’assoliment de la plena sobirania nacional del poble valencià i la seua plasmació legal mitjançant una Constitució valenciana que contemple la possibilitat d’una associació política amb els països amb els quals compartim una mateixa llengua, cultura i història.»
  ¿ Vols asplicarme que vol dir asó ? Si asó no es independensia, disme que es.

  Vinga ya…

 29. Nieves Vidal

  La resposta a totes les teues preguntes es NO. Jo sí m’he llegit els estatuts i per això et puc contestar. Tu, si no te’ls has llegit, no pots argumentar en contra del que no saps. Els polítics informen, per això estan publicats els estatuts, així és com informen. Més clar, aigua…

 30. joan

  com haureu pogut vore les dos, parla del «poble valencià» i només contempla l’associació política amb altres pobles com una «possibilitat», no com un fet…
  Com ja he dit abans, és nacionalista, no independentista en el sentit que s’entén, per exemple ERPV o ERC.

 31. Nieves Vidal

  «(…) que contemple la possibilitat d’una associació política (…)». Segueix sense veure «independència» per cap lloc. La independència la volen altres partits, no s’enganyeu. El que s’hi demana és una Constitució VALENCIANA, que sempre som «el último mono» al govern central i bé està que algú defense els nostres interessos.

 32. Una

  I aquestes paraules «“L’assoliment de la plena sobirania nacional del poble valencià …» què fem d´elles ? Quina cosa volen dir ? M´agradaria que me les explicàreu…

 33. Una

  I aixó què…: “L’assoliment de la plena sobirania nacional del poble valencià …»

 34. Marieta

  Pues ya te dit que informeu molt mal y que seu degueu de replantejar. La gent no va per ahí llegint estatuts y els politics que volen el seu vot deuen de axplicarse millor. Mes clar aigua…

 35. joan

  Doncs jo veig que està molt clar: això significa que el poble valencià deuria poder decidir sobre ell mateixa, sobre tot allò que fa referència a la política, economia, cultura del nostre territori, sense dependre de les decissions que es prenen a Madrid, sobre nosaltres, com per exemple: quan a la transició es va votar (aci) i per majoria es va acordar la denominació País Valencià, (si, encara que a molts els done «tírria»), i després des de Madrid, no es va tenir en compte per a res, i ens van «regalar» la comunitat, (terme que, per cert, i a diferència d’altres, no s’havia utilitzat mai amb anterioritat).

 36. PUNTARRO

  A vore si ara pareix que el BLOC és la sol.lució a tots els mals, per favor que fan cada carabassà (no sols en el poble). Els lleves la bandereta i la llengua i es queden sense argument.

 37. joan

  Ací ningú està diguent que ningú siga la sol·lució a tots els mals, ja que la «panacea» (fins al moment) encara no s’ha inventat.
  Ja que parles d’arguments, demostra això que acabes de dir. Perquè jo puc demostrar el contrari, però com que ets tu qui ho has dit, et demane que ho recolzes amb proves.

 38. Maripili

  No ofen qui vol, sinò qui pot………. Una pregunta personal seria preguntar si es parla amb un vei o algun familiar. Però preguntar si es parla o no amb el seu soci de govern, no es cap qüestió personal. És una qüestió d´ interés públic. Ara pots estar tranquil, que la resposta l´ he trobada en un video de youtube…….en el qual Rafa no te cap reparo en dir que la seua relació amb David és molt gelada………

 39. JNY

  Allà ell. Per altra banda, si diuen que es consideren d’esquerres i segons tinc entés no estaría dispost a pactar amb el PSPV si és el cas, que governe el PP (que a lo millor els agrada més) com va passar ja fa alguns anys.

 40. uno més

  Després d’estar més d’una setmana xafant-me la llengua i tot siga dit,el meu comentari sobre QD ha estat aclarit personalment en el mateix sr Director. Ja vaig dir que es faria demagògia i així queda patent en algunes persones, tan sols hi ha que tornar a llegir açò:
  No ofen qui vol, sinò qui pot………( Maripili ). Ja que tu mateix dius açò, jo et pregunte. Si tu saberes que el PP va traure pocs vots i aleshores per entrar a governar al poble tinguera que pactar amb un altre partit, et pareixeria be, o pel contrari no votaries?
  També dius «Tot el que dius, molt bonic, però no se si es que soc molt curta» No sé… això es ofendre?

 41. Altre

  No, no és de color blanc. És el color contrari al negre.

 42. David Mahiques, Alcalde Quatretonda

  Bona vesprada sra Carmen:

  Li vaig prometre fa alguns dies que li faria una graella amb les obres fetes per l’ajuntament, el cost econòmic i la empresa que les ha fet.
  No he pogut facilitar-ho abans per falta de temps. Però ja ho pot veure.
  Cal que entre a la pàgina dels socialistes de quatretonda què la següent:
  socialista4tonda.blogspot.com/
  Veurà vosté que hi ha dues graelles. Una de les obres fetes entre 2009 i 2010 i espere no haver-me deixar cap i un altra de les que farem a l’any 2011. Algunes de les de 2011 tenen alguna part que no esta omplida perquè no ho sabem encara.
  Qualsevol altre dubte m’ho pot preguntar.
  També m’agradaria que s’identificarà, si ho creu convenient.
  Moltes gràcies.

  David Mahiques, alcalde de Quatretonda
  socialista4tonda.blogspot.com/
  ps4tonda@gmail.com

 43. David Mahiques, Alcalde Quatretonda

  Bona nit Sra. Marieta:

  Estic molt content de parlar amb vosté.
  Vull contestar-li a vosté i a totes les persones que m’han preguntat sobre el tema d’un possible pacte amb el bloc. I ho dire una volta i no més. Si fa falta pactar amb el bloc per tal de governar es pactarà. No hi ha cap problema per part dels socialistes. La qüestió del pacte ho decideix l’assemblea del partit. I pel que he vist fins ara la preferència dels socialistes es pactar amb el bloc. Pactar amb el pp deuria ser conseqüència d’algun fet extraordinari com passa al País Basc on hi ha que acabar amb la violència política i amb la ETA.
  De tota manera nosaltres anem a apostar per aconseguir una majoria sòlida, tot el més sòlida possible. Ací en Quatretonda i en el País Valencià. Ho necessita la societat valenciana.
  Som més els valencians que volem uns politics al govern valencià que no estiguen preocupats per si els crida el jutge a declarar per corrupció.
  Som més els valencians que volem un govern que quan li afecte un cas de corrupció no miren cap a altre costat i col•labore amb la justícia i aparte sense por als corruptes del partit i no els donen cobertura.
  Som més els valencians que volem un govern que respecte als jutges i no vullga manipular la justícia.
  Som més els valencians que volem un govern que respecte la televisió pública i no la converteixca en un instrument de propaganda de partit.
  Som més els valencians que volem un govern que defense la llibertat d’expressió i no es dedique a tancar lles televisions que no li agraden.
  Som més els valencians que volem un govern que ens tracte com a ciudatans i no com a un ramat de borregos que se’ls pot enganyar menjant-los el “tarró”.
  Som més els valencians que volem un govern que es preocupa per garantir la llei de dependència a totes les persones que ho necessiten.
  Som més els valencians que volem un govern que la seua prioritat siga fer centres de salut, escoles, hospitals públics, carreteres i no “grans eventos” que són sempre un desastre econòmic que paguem entre tots i se’n beneficien uns quants.
  Som més els valencians que volem un govern que es preocupe per les necessitats dels ajuntament i els financie com cal, per a que puguen pagar correctament i prestar millors serveis al veïns.
  Som més els valencians que volem un govern que pague a l’hora les subvencions que dona als ajuntaments.
  Som més els valencians que volem un govern que es preocupe per fer una política industrial com cal i consolidar la industria valenciana.
  Som més els valencians que volem un govern que es preocupe per defensar l’agricultura valenciana.
  Som més els valencians que volem un govern que desarrotlle un turisme de qualitat.
  Som més els valencians que volem un govern que no tire la culpa als altres del que ell no fa correctament
  I en estos objectius els socialistes anem a tindre el suport de moltes persones que han votat al pp en altres ocasions però que saben que l’actual govern de la Generalitat i el seu President estan donant un espectacle vergonyós als ulls de tota Espanya i tota Europa.

  I com deien els liberals del segle XIX

  Visca Valencià amb honra.

  David Mahiques, alcalde de Quatretonda
  http://www.socialista4tonda.blogspot.com
  ps4tonda@gmail.com

 44. rafa

  Bon dia David.
  Simplement comentar que ja que en aquest foro es on es fan les preguntes, deuria ser en aquest foro on se contesten i no tindrer que derivar les respostes a socialista4tonda.blogspot.com/. A més a més es molt sencill, copiar i pegar. A no ser que li contabilitzen les entrades a socialista4tonda.blogspot.com/ per a alguna cosa.
  Es una opinió. Gracies.

 45. Marieta

  Gracies David. Yo ya habia antes en una contestacio que vas fer, que si toca pactar en el bloc, pactareu i per aisó vaig dir que el meu vot com no el vullc para el bloc, no vos el puc confiar perque no magraen els partits nacionalistes. A mi magra lo que diuen les lletres del PSOE: partit socialiste obrer y ESPAÑOL, perque crec que ni ha que unir forses y no dividir, ya que si dividim sempre guañaran els atres. Respecte a lo que dius de que vullguem el govern que tu axpliques en la teua contestació, yo no tinc ninguna duda de a qui tinc que votar para el govern valenciá, pero minteresa mes lo que pasa en el meu poble, que en Valencia ya sé que no pacten el isos partits que son molt minoritaris,ya que no arriben ni al 5 per cent de vots.

 46. rafa

  David.
  Em pareix molt be el que estas diguent, però el món no s´acaba a Quatretonda. Lamentablement cada dia depenguem més del que ocurreix a Espanya, a Europa i a tot el mon. Es com tu dius, tots volem que se facen millor les coses a tots els llocs, a Quatretonda, al Pais Valencià i a Espanya.
  Som més els espanyols que volem uns politics al govern espanyol que no estiguen preocupats per si els crida el jutge a declarar per corrupció: EROS Mercasevilla i altres, Bono i companyia, Rubalcaba i Faisan, etc
  Som més els espanyols que volem un govern que quan li afecte un cas de corrupció no miren cap a altre costat i col•labore amb la justícia i aparte sense por als corruptes del partit i no els donen cobertura. Es refereix al que s´ha fet a Benidorm pels solcialistes que han deixat de ser el partit socialista per agarrar la cadira i ara que la tenen, tornen a ser solcialistes ??
  Som més els espanyols que volem un govern que ens tracte com a ciudatans i no com a un ramat de borregos que se’ls pot enganyar menjant-los el “tarró”. No cal dir el canvi continuo de pensament al govern de la nació, i el traure dia a dia normes sense sentit (no fumar, a 110, etc) per a que no ens fixem en lo que realment passa: el tancament d´empreses diari, el desocupament bestial, la fugida d´inversions d´Espanya, etc.
  Puc continuar però es igual.
  El que vull dir es que, tant a Valencia, com a Quatretonda com a la nació hi ha gent de tota classe, bons i roins. Però ha deixat clar quina es la manera de pensar de vostes, que coincideix també en la que hi ha a nivell nacional: «Si fa falta pactar amb el bloc per tal de governar es pactarà», caiga qui caiga. Així s´ha pactat amb els catalans continuament per mantindrer la cadina, li pese a qui li pese, sense considerar ni valorar al poble.
  El mal de tot açó es que als que li fan pagar més en impostos, més cara la gasolina (impostos), la llum, etc es a nosaltres, per a pagar el que es fa mal a Espanya i el que es fa mal a Valencia i el que es fa mal a Quatetonda. La solució, a vegades, si es mira l´interés del governats, no es pactar, es fer el que siga millor per a poble i per a la gent del poble.
  Els pactes mira com son: Tot ho ha fet vosté com a Alcalde. Tot el que diu a socialista4tonda.blogspot.com/ ??? Crec que no es així. El que es un poc inteligent sap que la majoria de les coses no es fan de hui per a demà (algunes si). Jo crec que vosté no va entrar el dia x de juny a l´Ajuntament i va fer tot el que diu a socialista4tonda.blogspot.com/. Alguna cosa (bona i / o roin) estaria ja planificada pels anteriors. No ens anganyem per favor.

 47. Carmen

  En un vidoe de youTube “Entrevistem a Rafa Benavent-Segona Part”
  Rafa Benavent, comenta que vosté desconfia del Bloc, i a més ho justifica; També diu textualment “La relació es freda. Realment freda.”
  No en sorpren que el PSOE vullga pactar en BLOC, lo que realment en sorprendria, després de tot el que he sentit, és que el BLOC acceptara pactar en el PSOE.

 48. uno més

  Pregunta per al partit socialiste, es sap ja quina és la llista de persones que es presenten a les properes eleccions? com a votant d’aquest partit m’agradaría saber-ho ja.

 49. David Mahiques, Alcalde Quatretonda

  Sr. Rafa:

  En primer lloc perdone que tarde tant de temps a contestar-li. No tinc prou hores al dia i tinc que contestar-li a hores intempestives.
  Començaré pel final. Evidentment totes les obres que he assenyalat a la pàgina del partit no són totes les que hem fet, ni tampoc me les atribueix a mi mateix. Son actuacions acordades entre els dos grups de govern i són igual d’un que d’altre. Si dona eixa impressió perdone, però ha estat involuntari. Vaig començar per les obres del dos plans del govern central i del de la generalitat. Després he continuat cronològicament fins ara. De tota manera en la darrera fulla informativa del partit, podrà veure un llistat de quasi totes les actuacions fetes en el darrers quatre anys.
  Després està clar que poden haver decisions que a vostè no li agraden, i pot ser que a mi tampoc, però tot govern té l’obligació d’adoptar mesures davant dels problemes o atenent als seus objectius polítics. I no estic referint-me al tabac mesura en la qual estic totalment d’acord. I aixinà tendrien que haver-ho fet des del principi.
  Després dir-li que en la política com passa en la vida, pactar i negociar forma part de l’existència. I això tots ho fan en un moment o altre. I no em de ser hipòcrites o tindre una doble moral.
  Finalment, en els casos de corrupció, el mal principal no és que es donen. El més preocupant és que quan es donen no és col•labore amb la justícia. Que els partit siguen incapaços d’exigir responsabilitats als polítics que han actuat malament i pel contrari els donen cobertura. I això és el que està fent el pp en la Comunitat Valenciana. La impressió que tenim la gran part dels ciudatans es que la corrupció s’ha convertit en un modus operandi dins del pp a la comunitat valenciana i que això són incapaços de ser exigents amb els mateixos.
  Per les seues paraules supose que vostè es una persona afí al pp. I si jo estaguera en el seu lloc em senteria avergonyit. I una cosa vull dir-li si el Sr Camps fora del partit socialista, hores d’ara ja no seria president de la Generalitat. Ni ell, ni el partit ho hagueren pogut suportar. No hem d’oblidar que estem parlant de corrupció econòmica.
  I per això li dic que som més els valencians que volem un govern que quan tinga un problema com el “gurtel”, no s’excuse en que “los valencianos me votaran igualmente”. Sinó que depure les responsabilitats
  Som més els valencians que volem partits que tinguen capacitat per exigir responsabilitat als seus dirigents quan actuen de forma corrupta i hagen proves clares.
  Som més els valencians que volem partits que no s’excusen en que els altres també tenen casos de corrupció. Es a dir, que no apliquen la tàctica del ventilador, per defugir de les seus responsabilitat.
  Som més els valencians que volem partits que ens tracten com a ciutatans.
  Bona nit i torne a perdonar el que haja tardat tant a contestar-li

  David Mahiques, alcalde de Quatretonda
  http://www.socialista4tonda.blogspot.com
  ps4tonda@gmail.com

 50. David Mahiques, Alcalde Quatretonda

  Sr. Carmen:

  No tenia intenció de tornar a parlar d’un possible pacte i esta és la última vegada que ho faig. I aprofite per dir algo que em vaig quedar en les ganes de dir-ho a la Sr Marieta.
  Té voste tota la raó sra Carmen. El problema el té el bloc, uns estàn en que si altres en que no.
  La clau a la seua resposta està en les llistes electorals dels bloc. Si en elles està Vicent “caragol” hi haurà pacte.
  Vull aprofitar esta ocasió per manifestar-li la meua consideració i el meu apreci més gran i sincer a Vicent. Estic molt content d’haver coincidit amb ell en la política. Es una persona amb la qual es pot negociar i es pot xerrar. I a més, és una bona persona.
  Però este tema per a nosaltres es irrellevant. I no tornare mai més a parlar de este tema

  Des del partit socialista anem a fer un esforç titànic per guanyar-nos la confiança de la gran majoria dels veïns de Quatretonda.
  Anem a treballar de valent.
  Anem a plantejar una acció des de l’ajuntament que ajude al progrés de Quatretonda des del realisme i sense dir coses que només serveixen per alegrar les orelles dels que ho escolten, però que després no pugem complir.

  Moltes gràcies i espere comptar amb la seua confiança.
  David Mahiques, alcalde de Quatretonda
  http://www.socialista4tonda.blogspot.com
  ps4tonda@gmail.com

 51. fuster

  El problema no el te el Bloc. El problema és vosté.
  Vosté és una persona en la qual no es pot confiar, que no raona i que va a la seva, i això ho saben en el seu propi partit. No vullga el·ludir els problemes interns que tenen insinuant que el Bloc te algun tipus de divisió interna.
  Vosté que tant parla de Vicent i tant l’alaba, deuria recordar que va dimitir com a regidor d’urbanisme gràcies a les seves «magnífiques» actuacions, com per exemplequan vosté es va presentar en Valencia (en conselleria) sense haver consultat a ningú, i amb Anabel fingint ser la regidora d’urbanisme del poble. I dic «fingint» perquè ella no ho era, I la resta de l’equip de govern va tenir que assabentar-se’n per fonts externes. O amb l’assumpte del frontó, quan després de ser vosaltres qui es vareu «encabotar» en que no es fera al poliesportiu i que es fera al camp de futbol, i després d’haver acordat amb el Bloc que votarieu a favor, a la mateixa votació vares esgrimir el meravellos argument de que «es que el meu fill m’ha dit que ahi fara molt lleig una paretota». Deixant el poble sense frontó i l’equip de govern amb tres pams de nassos… I així la llista es llarga: com quan vares demanar un «gabiot» per a la font de la plaça de l’oliver també per iniciativa pròpia i sense contar amb l’opinió de ningun dels companys de govern, el qual va resultar ser inservible, després d’haver costat a l’ajuntament milers d’euros per la teua gracieta… etc etc etc…
  Eixa no és forma de governar un poble, i el Bloc ho sap, tots ho saben.
  Així que, si no es fa pacte. Veges de qui és la culpa.

 52. Marieta

  Molt be David. Per ahi van els tirs. No volia diro tan clar pero es aixina. Coincidisc en tu en que en Vicent es pot parlar y te un atre talante.

 53. ferrer

  Ja que contestes com un «gallito», atacant i parlant en nom del bloc, podríes identificar-te i, així sabríem tots quí eres, perque David i Jose Luís sí que s’han identificat.

 54. CARMEN

  Jo no he dit que el problema el té el BLOC, dic que en sorprendria que el BLOC pactactara en el PSOE, després de tot el que ha passat.

 55. ferrer

  A mí em sorpendría molt que el Bloc, fent el que ha fet en el poble, encara mantinguera els 3 regidors que té

 56. Rafa

  David, gracies per la resposta. No tinc res que perdonar-li perque cadascu contesta quan pot. Lo important es la resposta. De tota manera, li he de dir que s’equivoca, jo no soc del pp. Si voste llig be el meu comentari, el que faig es queixar-me del que diu voste pel simple fet que estic avergonyit d’algunes coses que ha fet el pp a nivell autonomic pero tambe pel que ha fet el PSOE a nivell estatal. I no em paréix be que voste diga que totes ixes obres les ha fet voste, per aixo li he repicat. Crec que quan uno entra i es fa una obra en poc de tems, es feina d’algu que ha fet alguna cosa primer (pero be ja ho ha aclarit i molt be).
  Li asegure que jo votare al que crega que parle mes clar i em done mes confían€a, inclus pot ser a voste.

 57. uno

  que ha fet?

 58. Rafael Benavent Vidal

  Pel que fa als comentaris que han aparegut en aquest fòrum sobre pactes o no pactes i al que insinua qui signa com a «ferrer», he de dir que és la primera vegada que entre en aquest fòrum, que qui signa com a «fuster» no sóc jo. De tota manera, he de dir que «fuster» no diu cap mentida. Tot el que diu és veritat. A més, vull afegir que estic disposat a parlar amb qui siga i del que siga, sempre que sàpia amb qui parle. Parlar amb pseudònims per amagar la identitat no crec que siga una bona manera d’enraonar. Quan escric alguna cosa acostume a signar-la amb els meus noms i cognoms i me’n faig responsable del que escric. Per tant estic disposat a contestar a qui siga, sempre que sàpia amb qui parle.
  Només afegir que el BLOC es presenta a Quatretonda i que farem allò que el poble vulga que fem. Si ens toca governar, ho farem de la millor manera possible i amb el màxim consens. Si ens toca estar a l’oposició, la farem. Tenim experiència en tot. El que està ben clar és que no tenim aspiracions personals perquè si eixe fóra el nostre objectiu estaríem en partits amb més possibilitats d’oferir-nos algun «silló» a València.

 59. Rafa

  Sr. David
  Estaría be saber si el que diu fuster es cert, perque si es presenta a Valencia amb anabel, fa el que vol, ha fet el gabiot, etc esta aixo molt lleig per part de voste. Con s’atreveix a parlar del pp amb la prepotencia en que ho fa (no estíc diguent-li que el pp esta fent-ho be ni mal a nivel autonomía i no fa falta que li torne a dir de qui soc i de qui no) i a dir que altres segurament estem avergonyits ??? Sinceramente, si es cert, i espere que m’ho diga, el que te que estar avergonyit es voste.
  Espere que em conteste quan puga i gracies per anticipat.

 60. Transfuga

  Clar… clar… perque ha benidorm el transfuga era del PP, com tots els mals del mon, per favor…

 61. joan

  què ha fet?

 62. joan

  la pregunta és per a «ferrer». No se perque s’ha publicat aci.

ARA MATEIX

Users: 2 visitants, 4 cercadors

ESTADÍSTIQUES

 680 Visites totals,  3 Visites avuí

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics