IV Pujada al Buscarró i Calçotada al Pla de Corrals

IV Pujada al Buscarró i Calçotada al Pla de Corrals

Benvolguts amics i amigues:

Ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos de la IV pujada al Buscarró i la Calçotada. Aquest any hem canviat de data, ja que la nostra intenció era realitzar aquesta activitat amb els nostres companys del Grup Muntanya Valldigna. I per a celebrar-ho hem pensat que el més adequat era realitzar una activitat de agermanament, i per les dates vam proposar realitzar la pujada acompanyada de Calçotada. Doncs bé, aquest acte el tenim este mes, i estem molt il·lusionats en este esdeveniment. Motiu pel qual us convidem a tots a participar el la IV Pujada al Buscarró,  i a més la calçotada que estarà limitada a 150 participants. Ens agradaria que podereu participar totes les persones amb alguna relació amb els Amics del Buscarró o del Grup de Muntanya la Valldignda, en la calçotada. Per motius de logística hem limitat la participació.
La participació en al IV Pujada al Buscarró, és lliure.

Les participació en la calçotada, cal reserva de plaça. Condicions:

En finalitzar l’excursió, tots aquells que vulguen quedar-se a dinar calçotada, ho podran fer (prèvia inscripció i confirmació d’assistència, preu per persona: 12€, pagats anticipadament). El dinar estarà compost per picadeta (fruits secs, papes, olives,…)calçots amb la seua salsa romesco, carn  torrada (cansalada, embotits, corder),  per beure (vi, aigua, cervesa, refresc), i fruita de postres.
Per causes de logística el dinar constarà de bufet  en autoservei (no hi ha servei de cambrer). Caldrà dur forqueta i navalla (o ganivet) . Places limitades (màx. 150 persones). Límit per fer la reserva: 18 de Març.  Mes informació per fer la reserva  i  seguiment de les places disponibles en: amicsdelbuscarro.blogspot.com   i   grupmv.blogspot.com

 Per fer la reserva de la calçotada (12€):Cal dur el justificant de pagament

A) Mitjançant  AMICS DEL BUSCARRÓ:

Fer una transferència al c/c (bancaixa) 2077-0199-89-1100501750, indicant el nom i concepte “calçotada”,  i comunicar-ho enviant un email a amicsdelbuscarro@gmail.com o telefonant al 617776391 (David)

B) Mitjançant GRUP MUNTANYA VALLDIGNA:

Fer una transferència al c/c (bancaixa): 2077-0168-18-3100799849, indicant el nom i concepte “Calçotada” i comunica-ho enviant un email a grupmv@gmail.com o telefonant al 653794394 (Xavi)

NOTA:  AL BLOG DELS AMICS DEL BUSCARRÓ I AL DEL GRUP MUNTANYA LA VALLDIGNA US MANTINDREM INFORMAT’S DE LA DISPONIBILITAT DE PLACES PER LA CALÇOTADA. DAVANT QUALSEVOL DUBTE, TELEFONAR ALS TELÈFONS INDICATS EN EL APARTAT DE LA RESERVA.

US ESPEREM


Amics del Buscarró

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES