Seleccionar página

El nostre paisà Enric Benavent

El nostre paisà Enric Benavent

Otra vez tengo la satisfacción de informaros sobre nuestro paisano Enric Benavent. En esta ocasión está trabajando en la serie de Antena 3 «El Secreto de Puente Viejo»
Interpreta el papel de Pedro Mirañar, Alcalde del pueblo donde se desarrolla la acción. Para mi es una gran alegría poder ver en escena a un amigo.

J. Caballero Benavent

 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

+ INFORMACIÓ

 

Aquí teniu dues joies editorials. es tracta de dos llibres escrits pel pol·lifacètic paisà. Estem referint-mos a » Perversas memorias de un Vampiro » ( EDICIONES TEMAS DE HOY, 1.990 )  i a « Cáliz de Vértigo» ( FONDO DE CULTURA ECONÓMICA, 1.988).

Aquests llibres tenen més valor encara a l´estar dedicats pel seu autor.

 413 Visites totals,  4 Visites avuí

Sobre el Autor

Joan Caballero

Joan Caballero én un enamorat del seu poble. De sempre ha mostar simpatia per QD i és dels primers col·laboradors. Li encante bussejar en els objectes i llocs del passat.

4 Comentarios

 1. Pepe

  Gràcies Joan ! Tu sempre informant-nos de les notícies i coses entranyables del nostre poble ! Ets un bon reporter ! Ja et trobaven a faltar.

 2. Marieta

  Yo manrecorde de quant erem xocotets, aunque no era amic de la meua cuadrilla. Ya fa molt de tems que no el vegem per así, perque si ve, anira a vorer a la seua familia y prou.De totes formes enorabona Enric y ojalá el vegem molt mes aunque siga en la tele. Tinguem moltes persones en Quatretonda que valen molt.

 3. Emilio Oltra Benavent

  Parlant de Enric, vaig trobar l’atre dia una foto de part de la nostra pandilla un día que dinarem en la piscina del poble.

  No se com fer para publicarla aci.

  Un salut y força

  Cento e.


 4. Enric Benavent

  Quina alegría descobrir estes fotos, ni les tenía ni les recordava. Em sent mot afalagat de que em dediques tanta atenció. Hauríem de con-nectar-nos vía facebook o encara més directa. Veig que açò ho has penjat en maig i jo no ho havia vist encara- Enguany tinc unes poques novetats que compartir amb vosaltres, modèstia apart. A vore si ho sé fer. En qualsevol cas, moltes gràcies i moltes enyorances de Quatretonda

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics