Maria Sentandreu, amb llum pròpia…

Maria Sentandreu, amb llum pròpia…

                         Maria Sentandreu torna a ser notícia a l´haver presentat el seu poemari » Eclipse de Luna » al Casino Viejo de Castelló de la Plana. Vaig veure aquestes fotos al Facebook que la poeta té obert  i en varem agradar tant, que em va faltar el temps per a demanar-li permís i comentar-les.

                        Són unes fotos que per elles a soles parlen i reciten als ulls ensinistrats en veure més enllà de les primeres capes superficials. Ens alegrem de tot cor…ja sabém que aquest  «Eclipse de Luna »  és la torxa que escampa les paraules que interpreten l´interior d´un ànima oberta i receptiva al cada dia de l´existència. Les paraules són el pont que faciliten l´intercanvi i trapassen els murs interiors – de vegades tan complicats  i de vegades tan senzills – dels pensaments i esperances dels poetes.

                      I com no hi ha tres sense dos, també a l´IES SANCHIS GUARNER de l´altre Castelló, el de Rugat, tingué lloc una altra presentació d´aquest Eclipse tan especial… però si us interessa, vos recomane que visiteu el lloc : http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Eclipse-de-Luna/192720414080328 ; on de segur que passareu una estona plena i enriquidora.

3 Comentarios

  1. Marieta

    No hem cansaré mai de donarte la enorabona Maria.

  2. orbison

    La meua germana m’ha passat per correu el resum de la presentació del llibre «eclipse de luna» al institut de castelló de rugat (on ella treballa) i la veritat que es un contingut molt enriqueidor i que ens te que motivar a tots. Ella (Maria Sentandreu) un clar example de superació per la enfermetat que pateix , i després tenim més o menys les coses o etapes comunes de fustracions, desenganlys que tot hom pateix durant la vida, però que poden ser paliades amb imaginació i ganes de voler cambiar les coses,Fa un clar referent a l’escriptura i la imaginació.
    Enhorabona Maria Sentandreu.

  3. Maria Sentandreu

    Ni jo de donar-te les gràcies!

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 4 visitants

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES