Presentació del núm. 14 de la revista «Dorresment»

Presentació del núm. 14 de la revista «Dorresment»

                  Aquesta vesprada plujosa de tsunamis, terratrèmols i altres desgavells de l´oratge, ha tingut lloc al saló d´actes de la Casa de la Vila la presentació del núm. 14 de la revista Dorresment. Ha sigut un acte entranyable, familiar i ple de continguts. Frederic Oriola juntament amb Miquel Sentandreu han sigut els conductors  els quals ens han obert amb la paraula les   pàgines de la revista, els temes tractats  i algunes consideracions al voltant del seu funcionament. He tingut el gust d´escoltar unes paraules de Joan Olivares, que en aquest número col·labora i amb el qual vaig tenir l´ocasió de ser membre del jurat del XV Premi de Literatura Eròtica de la Vall d´Albaida.

                 Com a novetat,  i a partir d´aquest número, QD  juntament amb el Col·lectiu Dorresment, oferirà als seus lectors la revista Dorresment a tot color i en format .PDF descarregable i completament gratis. Cosa què hem d´agrair i valorar. De tota manera, ja es troba a les llibreries del poble en format paper per a tots aquells que vulguen percebre el fulleig  i sentir  l´olor de la tinta i el paper. Ja al vi d´honor,  la misteleta m´ha fet una mica més  xarrador i  hem aprofitat per a intercanviar punts de vista amb alguns companys com és el cas de Pep Estornell, també col·laborador i al qual ja feia temps  que no  veia. La broma del barret «stalinià» de Frederic, els comentaris sobre el rellotge de la vila i sobre el poeta Salvador Soler d´Oliva  amb  rbenavent i David , l´alcalde ….o la conversa al voltant de l´activitat intensa de les contestacions a «Tinc una pregunta per a vosté»  amb José Luis Oltra, han enriquit aquest aplec.

             Amb Rafael Benavent, «l´esportiner» hem recordat la tertúlia que tinguerem ja fa molts anys  en casa d´ Adela Benavent (q.e.p.d ) la qual  no conduí a cap lloc encara que el projecte tenía bones intencions. Aquest Rafael m´ha fet enrogir i suar al comentar-li a un dels assistents a l´acte i exagerar de molt bona fe la qualitat dels meus escrits i poemes. Jo he afegit : com la guitarra, que tots la sabem tocar…però tocar-la bé…ja voldria jo !

             La gran sorpresa : quan detingudament, ja a ma casa, he  vist la contraportada…Déu meu ! ahí estic jo amb bigotet i tot en el primer recital de poesia aquí a Quatretonda, presentant el poemari » Guirigall, poemes per a gent menuda«…també podem veure a Carmen (» la Peirona») tan guapa i jove… total… només fa 26 anys de no res !

            L´anècdota : A l´entrevista que m´ha fet Maria Sentandreu  dic que QD té una mitjana de 300 visites al dia. Avuí, gràcies a tots, estaríem parlant al voltant de 500. I és, que, les qüestions d´INTERNET o de la XARXA evolucionen d´una manera tal que moltes vegades caduquen sense haver-les tastat.

             En fí, no vull oblidar a Maria Sentandreu ( ens hem rist d´alguns comentaris de QD…) ni a Maria Benavent, amb les qual he tingut molt de gust de compartir la paraula i la conversa….com veieu una vesprada molt completa i enriquidora.

pepe romero-nieva 

LINK PER A DESCARREGAR LA REVISTA : DORRESMENT Nº 14

DESCÀRREGA ULTRARÀPIDA: https://docs.google.com/uc?id=0B0g1Q0Fq3n6NODM3OGU5MzctNzViYS00ZmJjLTg3YTYtM2Y4ZWYwM2QzOThk&export=download&hl=es

***

 

1 comentario

  1. Pep Estornell

    Ha sigut un plaer compartir amb tanta gent de Quatretonda i voltants la presentació de la revista. Enhorabona a tots els que feu realitat aquest projecte. Ara que ja l’he llegida entenc el perquè de tan acurada presentació. I es que m’encanta sentir l’aroma de la cultureta en un poble especialment sensibilitzat per a practicar-la. Us confesse que des de Llutxent molta gent envegem aquesta qualitat vostra.

    I per al «capo» de la revista, el bo de Pep Romero, la meua admiració per la tasca que desenvolupes. Feia temps que no entrava i observe molta i bona activitat.
    Vinga uns i altres a continuar així

    Pep Estornell

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES