Política local.Fòrum.Opinió ciutadana.Març 2011

Política local.Fòrum.Opinió ciutadana.Març 2011

Com que tots el comentaris, arguments, opinions, crítiques… estan tots en dues entrades, perquè no hi havia més, (Comunicat del PP i Comunicat del PSOE ) i per tal de no fer aquestes entrades interminables, des de l´administració de QD hem cregut convinent obrir una entrada nova cada mes per a que tot aquell que vullga escriga allí tot el que considere al voltant dels temes de la política local. Per supost que l´entrada de «Tinc una pregunta per a vosté« quedarà oberta fins la vespra de les eleccions locals.

Així doncs, cada mes s´obrirà una nova entrada com aquesta  i  tancarem l´anterior a efectes de comentaris… per a no fer-les interminables. Esperem que aquesta mesura ens ajude a organitzar-nos. Gràcies a tots. De tota manera si voleu qualque ( perdó pel plagi ) aclariment, o exposar una idea millor… aquí estem.

96 Comentarios

 1. Jose Luis Oltra

  Resposta per a Benicadell, ja que el foro «Comunicat del PP de Quatretonda s’ha tancat.

  Gràcies pel tractament de senyor. Tens raó quan dius que els ingressos de l´ Ajuntaments han minvat considerablement. I en eixe cas el que cal fer és reduir dràsticament la despesa, justament el contrari del que està fent el nostre Alcalde. I tornes a tindre raó quan afirmes que l´ endeutament és comú en tota España. Per tant, cal buscar una causa comuna. Eixa causa comuna és la gestió econòmica. Si fos culpa de la Generalitat només pasasria a la Comunitat Valenciana. Ara bé, clar que m’agradaria que a Quatretonda arribaren més diners, fora d’on fora. Encara que amb este gestor actual m’estime més que no arriben per a que no es puguen desbalafiar.
  Com dius molt bé, és cert que les subvencions arriben tard i mal. Però el deute és de gasto corrent, es als provedors, no té res a vore amb les subvencions. I clar, la solució tu la tens clara, diafàna: pugem els impostos, els veïns que paguen, és més fàcil que retallar despeses, sobretot quan anem cap a un procés electoral.
  I els diners que siguen de lliure disposició, així me´ls gaste en allò que vullc, com jo sóc …..
  El que es deu als proveïdors de l´any 2010 res té a vore amb el PAI Juan Mahiques, tu ho dius molt be: el dèficit es reduirà. No s’eliminarà. I si ens deuen diners, tindrem que cobrar-los ¿o no?, però clar no em recordava que anem cap a un procés electoral. Ningú caça sense gos.
  Jo he tingut un tall d’aigua esta setmana i vaig patir un altre el 24 de Desembre de 2008 (que van reparar els operaris locals) i no hi-ha diferència, l´ equip local ho va resoldre igual o millor. Bo, si hi-ha, ara jo pague un canon de manteniment del clavegueram que no pagava abans. I hi ha un altra: l’Ajuntament ingresava uns 25.000 € anuals per gestió de l’aigua que ara tindra que conseguir pujant els impostos (però ja ho hem arreglat pujant l’IBI). Però l´equip local, sense aparells ni eines, ho arreglava igual o millor, o és que la Mare de Déu quan més llunta més miraculosa?
  L’acta la he buscat i no la trobe, ¿pot ser que no existisca? La contractació d’EGEVASA es va produir mijançant dos decrets d’Alcaldia (129/09, 137/09) i l’Alcalde adjudica de forma provisional el 27 de Maig, i definitiva el 9 de Juliol, sense passar pel Plenari. La pregunta és evident: ¿Qui pren el pel a qui? ¿No creus que abans d’acusar cal informar-se?
  De la pòlissa ja t’ha contestat Rafa Benavent de forma clara, concreta i irrefutable. És clar, no genera deute però si que engreixa la despesa, almenys en els interesos que produïx, i com tu has dit molt bé, les subvencions arribent tard i mal, així que els interesos encara serán més grosos del previst. Ara bé, i com veig que fas cas d’els informes de tesorería, no desitge ofendrer peró no dubte que hi-hauras instat a l’Alcande a que faça cas a l’informe DESFAVORABLE sobre la manera de pagar el primer plaç de la caserna de la GC? O al

  menys estàs preparant-li una pregunta sobre eixe informe DESFAVORABLE que s’ha passat per el forro de la jaca.
  Agrait per la paciència, i sent la ironia però no m’ho puc prendre d’un altra manera.

 2. Rafa

  Degut al tancament de les entrades «Comunicat Agrupació Socialista de Quatretonda» i «Comunicat del PP de Quatretonda» vaig a repetir una pregunta en aquest nou foro.
  Sr. David Mahiques, Alcalde Quatretonda.
  Estaría be saber si el que diu fuster es cert, perque si es presenta a Valencia amb Anabel, fa el que vol, ha fet el gabiot, etc esta aixo molt lleig per part de vosté. Com s’atreveix a parlar del pp amb la prepotencia en que ho fa (no estíc diguent-li que el pp esta fent-ho be ni mal a nivel autonomía i no fa falta que li torne a dir de qui soc i de qui no) i a dir que altres segurament estem avergonyits ??? Sinceramente, si es cert, i espere que m’ho diga, el que te que estar avergonyit es vosté.
  Espere que em conteste quan puga i gracies per anticipat.
  Per altre lloc, diu Rafael Benavent Vidal que «el senyor alcalde s’ha gastat 177€ en Novafils tv, per la volta a peu, festes, TV Comarcal, 298’54 €, Localia TV, final de raspall 295€ i en propaganda en un plànol de la Vall d’Albaida 708 €. Total, 1478 € que s’haguera pogut estalviar». Es aixi ??? Per a qué, en la situació en la que estan les coses ???
  Gracies.

 3. Toni

  David,
  Ante la pregunta d´un concejal del PP a l´ultim Ple celebrat a l´Ajuntament, vosté va dir que no s´habia gastat un euro per fer vindrer a la televisió. Es va decidir en maig de l´any pasat no gastar-se res mes en este coses. Pel que diu Rafael Benavent Vidal no es així. Vosté ho desmenteix ??? o Simplement no contesta ???
  Au

 4. Toni

  Per a tots els que discuteixen el que ha fet o no ha fet el bloc (i / o el psoe). Per a «fede» també.
  Ho deixa molt clar «David Mahiques, Alcalde Quatretonda» el pasat dia 15 marzo, 2011 en 1:23 AM, davant d´una pregunta meua: «Evidentment totes les obres que he assenyalat a la pàgina del partit no són totes les que hem fet, ni tampoc me les atribueix a mi mateix. Son actuacions acordades entre els dos grups de govern i són igual d’un que d’altre».
  Per a jordi nadal:
  Tens raó, no es trata de demagògia. Les coses son molt mes sencilles del que pareix:
  «fede», simplement es una manera de tirar els diners dels demés (els que no son d´un mateix). M´agradaria saber si tu (o el mateix alcalde), portaria a la Localia pagant tu de la teu butxaca (o l´Alcalde de la seua butxaca) els 1.478 e. Inclús es pot dir que es tracta de una tàctica de despiste o desorientació. Com pugueu estar parlant de l´us de C9 de manera partidista (que ho es) si vosaltres feu el mateix amb una televisió local. Per a que ? Qui te que vorer el que ix a la localia ??? Populisme barat.
  Per favor, David, estalvieu, ja está bé. Que els diners no son teus, ni els dona SSSSSapatero, ni Camps.

 5. Toni

  Per als que vivim a la Plaça, per a quant regulareu la manera d´aparcar els cotxes davant del bar bou. Aixó està en algún programa electoral ???

 6. Marieta

  Aisó está regulat, als que hauran de regular son als que aparquen mal. El bar bou es un baret molt apetitoset, pero com ni ha que anar en coche, pues pasa lo que pasa, pero els amos no tenen culpa, y en els temps que estem ni ha que cuidar al client. A lo millor el anjuntament podria comprar alguna casa prop de alli y fer un aparcament public.

 7. uno més

  Tornem a la càrrega, sr Jose Luis aprofitant la resposta de Beniadell ens torna a maretjar amb cifres i demés, a banda tornes a desviar la culpa del govern valencià digent que a tota Espanya estan igual,home doncs si, la crisi això es el que té. Però digam la veritat,no fa molts dies es va publicar a la premsa que la Generalitat Valenciana té un deute de (48.000 milions d’euros), es a dir, la Comunitat més endeutada de tota Espanya, assumisca-ho i faça demagogia o es que el Partit Popular no fa campanya electoral amb gossos i pardals si fa falta? Ah i per si fora poc hui mateix ix al Levante que l’ajuntament e València deu 980 milions d’euros, cert és que valència és més gran que Quatretonda però cal dividir per habitant i voriem…
  D’altra banda son molts els comentaris que he sentit sobre l’aigua,que si EGEVASA amunt i que si avall, que si ens costa més diners etc… mira jo el que pense és que amb aquesta empresa tenim un millor servei o es que no s’en enrecordem quan Jose Juan ( treballador de l’ajuntament) ha tingut que estar arreglant revetons a la 1 de la nit o un diumenge o festiu o siga l’hora que siga o dia que siga? que pasa que amb el mateix jornal feia ixa feina? doncs pobre treballador que ningú mira per ell, per l’altre costat si li s’he pagaven com a hores extres, també ens costava un bon grapat de duros ja que quasi sempre sol pasar el mateix,els reventos els cap de setmana o dies de festa que justet. No cal mirar tant prim ni explotar tant al treballador encara que esteu acostumbrats, vosaltres mateix comulgeu que voleu més bon benestar per a la gent del poble no, per tant això val diners. Molta gent com jo supose que si ha millorat la seua qualitat de vida es degut als prèstecs que ha tingut que fer perquè si esperem a tindre els diners » apaga i vamonos», per tant no li calfeu el cap als veïns i veïnes de Quatretonda que l’ajuntament s’ha gastat tans euros doncs pense que no es rés comparat amb altres ajuntaments. Per cert 1478 euros que digeu que s’han gastat en Localia i demés no arriba ni a ser una nòmina de la que cobra per exemple l’alcalde de la pobla del duc un poble similar a este.

 8. Una

  La te ben agarrada contra el Sr José Luis. Ell no és responsable del que fan a València. De tota manera aquest matí en la SER han dit que la Comunitat més endeutada és Catalunya, per tant no sé d’on trau vosté les dades per afirmar tan categoricament que som nosaltres els més endeutats, peró si així fora, hem de tenir en compte el que vosté diu de que hem d’endeutar-nos per a millorar la qualitat de vida. No es contradiga tant senyor uno més, ja sabem que vol molt a David, però s’ha de reconèixer el que es fa bé i el que es fa mal.

 9. Carmen

  A lo millor, lo tindria que fer el ajuntament es fer la plaça peatonal i el que vullga anar al bar que vaja a peu, que a la plaça hi ha molts dies, sobretot a l´hora d´esmorzar, no és pot passar ni a peu !!!

 10. LLuís

  Senyor uno més : donem-li una oportunitat al senyor José Luis. Encara no ha tingut l´oportunitat de governar i vosté » l´ataca » com si portara ja 15 o 20 anys al poder local. La política local és una cosa. La comunitària una altra. La nacional idem. A l´igual que seria miserable argumentar contra David per les barbaritats dels casos faisans, ERESgates , subvencions a les mines de la filla de CHAVEZ d´Andalusia, el ràpid enriquiment de BONO, Garsonaes…etc… és miserable argumentar contra JLO pels gurtels, endeutaments de l´autonomia, situació de l´educació comunitària….
  Estem a un poble menut i els veïns volem millores palpables i substancials. No em val l´argumentari del que passa fora del meu poble en este cas concret. El balanç de cada legislatura és el que compta. En aquest poble queden ja pocs trens on poder pujar : hem perdut el tren d´un Centre de Salut com cal, hem perdut el tren de tenir un institut com a la Pobla del Duc, hem perdut el tren de tenir un Centre de Dia com Montaverner, i tants i tants trens hem perdut que hem d´anar a peu a tots els llocs. I m´indigna que la culpa siga de José Luís. Ens han pujat el IBI d´una manera desorbitada, cosa que no passa a cap poble del voltant. Es paga per lels casetes de la serra com si foren les cases de Somosaguas.
  I m´indigna que la culpa siga de José Luís.
  Si JLO arribara a governar, seria aleshores quan caldria demanar-li explicacions per la seua gestió. Per favor, però no abans.
  Aprofite per felicitar a JLO per l interés de contestar tan ràpid a les preguntes que se li fan ací. Els veïns ens estem assabentant de assumptes molt interessants que d´una altra forma seria impossible. També gràcies als altres polítics que han contestat i ens han donat informació.

 11. uno més

  Sincerament pense que pot ser la tingues tu agarrada amb mi, per si el servix d’algo l’altre dia ho vaig deixar ben clar que no tinc res en conytra ni del PP ni menys a Jose Luis ( està escrit en un comentari meu), veges qui es contradiu,tu mateix. I una altra cosa jo no ataque personalment a ningú no se si es que no saps llegir. Done la meua opinió com un altre i queda clar que no et sembla be que es digen les veritats i si, som els més endeutats vullges tu o no vullges. Evidentment estic a favor del PSOE que no sempre vol dir que estiga d’acord en el que fa també pots llegir el que li escrit a David sobre el mercat del poble i ho podràs comprovar, però acàs tu no demostres estar a favor del PP? jo crec que si i no pasa res. Evidentment hi ha que endeutar-se per fer coses així està la cosa hui ojo no dic que haja de endeutarse per a tota la vida això pot ser és el que tu interpretes no diria jo el mateix si l’ajuntament per compte de deure 700,000 mil € en deguera 70 milions. Una última cosa que conste que si el sr Jose Luis fa campanya pense que els demés tenim el mateix dret o no?.

 12. uno més

  Sr LLuis, si vosté vol donar-li l’oportunitat a Jose Luis està en tot el seu dret, el mateix que tinc jo de no donarli-la crec que això és la democracia llibertat per elegir, per tant pense que no hi ha cap problema en opinar cadascú el que pensa.
  En ningún moment he dit jo que la culpa siga de Jose Luis del que pasa a València pot ser això es el que interpreta vosté. i si li indigna tant doncs jo també puc dir que m’indigna molt quat senc a gent d’aquest poble dir » el ninot de Zapatero, el inútil de Zapatero… i molts més insults encara més despreciables» ho dic textualment com ho he sentit per gent del PP. Cadascú que opone elque crega convenient però sense insultar pense jo. Una última coseta evidenment la politica local és una i la comunitaria una altra,però molts diners dels que s’invertixen a un poble venen de la politica comunitaria.

 13. Jose Luis Oltra

  Tu tornes a la càrrega i jo prepararé la defensa. Quan passe tot este lio m’agradaria saber qui eres. En primer lloc has d´ aclararir-te tu mateix, si deute sí o bé si deute no. Si la Comunitat té deute, molt mal i si en Quatretonda en tenim, igual de mal. Ja he dit que les coses són bones o dolentes per elles mateix, no segons qui les fa. Potser fora bo el deute en un temps en què l’economía estava creixent (cada exercici era inferior al següent) peró en la que cau cal evitar-lo (cada exercici és inferior al següent, i no es pot fer-li front). Però la culpa no és de la Generalitat, si fos d´ eixa manera tan sols hi hauria deute en la CV, i hem dit que està a tot arreu, on la Generalitat no té res a vore. Jo no sé si som els primers en deute o si és Catalunya, però m´és igual, cal reduir-lo mitjançant polítiques de contenció de la despesa. I allò de la divisió pel nombre de veïns té fàcil resposta: “mal de muchos, consuelo de tontos”.
  No t’ofengues però es veu que estàs pròxim al PSOE. Però allò del braç treballador explotat per l’empresari “feixiste” i malèvol és més propi del segle XIX ¿No creus? El que volen els treballadors per damunt de tot és feina, no estar a casa tocant-se el nas. I el propi Jose Juan no s’ha queixat mai de fer feina fora de l´horari laboral. El problema era que en compte de pagar-li les hores, li se canviaven per hores normals. Així, l´ horari era una putada, però el jornal era el corresponent a horari normal. I això si que no ho volia ell (expressat per ell en conversa personal el dia de nadal arreglant la canonada del Puntarró).
  Clar que l´ actual estat del benestar val diners, i clar que la gent té préstecs (I jo també, o que creus ?). Per eixe motiu, el que jo defense és reduir despeses no necessàries. Si els 25.000 € de l’Ajuntament pel subministre d´aigua no van a EGEVASA i en el millor dels casos l’Ajuntament al final tinguera eixos diners, podríem rebaixar els impostos i al veïnat li quedarien més cales per a fer front a les hipoteques. ¿No ho veus un raonament lògic?
  Jo no he trobat diferència d´assistència entre l’època de Jose Juan i la d´ EGEVASA, excepte en el que a costos es refereix, que ara són prou més grans. I sinò, mira els rebuts, i suma els totals. I compara amb el 2008. ¿Qué trobes? Tu mateix.
  L´acta de Plenari on s’aprova la contractació d´ EGEVASA és cert que no existeix, ho va fer l’Alcalde personalment (jo no puc evitar que no existisca).
  Per acabar, ja he dit que el que JO CREC és que cal reduir despeses, per a fer front a eixos deutes. El camí contrari, engreixar les despeses i jo dic que per a aconseguir objetius electorals, que és el que s´ està fent a hores d’ara en Quaqtretonda, només pot portar a haver de pujar els impostos per a fer front al deute. Per tant els veïns tindran menys diners per a fer front a a les hipoteques (lo de les hipoteques ho has tret tu) ¿O no és aixi?
  Per a que no digues que sóc toca-collons en el deute, l´altre dia vaig escriure que l’únic deute que té lògica en este moment és aquell que té garantít un període d’amortització clarament superior al període de capitalització. Peró els de Quatretonda em sembla que no ho compleixen.
  Agrait pel teu temps.

 14. Toni

  Marieta jo no he dit res dels amos del bar. Jo tambe vaig al bar, m ‘ agrada molt pero vaig a peu o deixe el cotxe ben aparcat. Llig be el meu comentari

 15. Jose Luis Oltra

  I una qüestió que se m´ha oblidat. En l’ assumpte de la tele, per a mi, no es tracta de la quantitat de diners. És molt més greu: En el Plenari de 31 de Maig de 2010 es va aprovar «per unanimitat» un acord per a eliminar les despeses en promoció-publicitat televisiva. Li recorde, per unanimitat. El Sr. Alcalde ha incomplit un acord del Plenari (que ja és), amb el que ell estava d’acord. Per si no hi ha prou, en el Plenari passat a una pregunta de Maria Canet, ens contestà que eixos reportatges no costen diners a l’Ajuntament, la qual cosa s’ha demostrat que és totalment falsa. Per tant ha mentit en el Plenari. Per a mí, es tracta del pitjor que pot fer un polític : mentir davant de l´ assemblea del seu poble. Tu mateix.

 16. jordi nadal

  toni, jo sóc el regidor d’esports, i mai he volgut saber res de televisions, radios, etc., no m’agrada la propaganda i l’autobombo i menys si no hi han duros, abans de les pasades finals de la mancomunitat de raspall, hem varen tocar de la manco per si voliem que vinguera la tele, pagant ells 300 euros ells i 300 el poble, jo li vaig dir que no, que no teniem diners i que si volien que se la dugueren ells, van parlar en david i ell els va dir que si, igual en les voltes a peu.

 17. uno més

  Intentaré contestar amb el mateix ordre,per cert note una certa flama en estos comentaris que fas, però tranquil que jo no em presente per alcalde, pot ser no haga explicat bé quan dic lo de tornem a la càrrega; en referix a mi en primera persona i a tu en segona evidenment.
  Em dius que (has d´ aclararir-te tu mateix, si deute sí o bé si deute no). Si tornes a llegir el meu comentari podràs vore que dic que no en sembla mal que l’ajuntament dega 700.000€ i si en sentaria mal que foren 70 milions d’€…, no està clar el que pense sobre els deutes? o siga no comparem el deute de la Generalitat amb el del poble,ni punt de comparació a dia de huí.
  Després he de dir que no estic ofés perquè em poses próxim al PSOE,doncs jo mateix ho he declarat que soc votant d’eixe partit, si això es estar próxim doncs estic ara tingues clar que no soc simpatitzant del PSOE de Quatretonda ( per si ho havíes pensat), però també he dit que no em pareix bé algunes coses que fa i així ho reconec no com altres,d’altra banda tinc que dir que note una certa pressió quan dius que t’agradaria saber qui soc quan acabe este lio, que per cert no sé a quin lio et referixes pense que hi ha llibertat d’expressió no se… però ja vaig dir que donaria la meua identitat i així o fare quan o crega convenient, no oblidem que vivim a Quatretonda ( tira la pedra però amaga el braç). En algo t’he de donar la raó si, és cert quan dius allò de “mal de muchos, consuelo de tontos”. Pot ser per això pasa el que pasa amb esta comunitat.
  Altra cosa per lo del treballador Jose Juan jo simplement exposava un exemple tu ho has aclarait més ja que jo no estic a l’ajuntament i em sembla be, però no ens diràs que a dia de huí encara queden empresaris estancats al segle XIX,menys però en queden i no he sigut jo qui haja dit que el que li pasava a ell fora culpa teua pot ser això ho has interpretat tu, ni tan sols he dit que fora culpa d’un o altre alcalde i hi han agut uns quans i de tots els partits durant molt de temps abans de entrar EGEVASA. En tot cas ixe tema vos toca a vosaltres els polítics discutir-lo i arribar a un acord no a mi jo he donat la meua opinió.
  Una última cosa, lo de la tele i demés ara es quan es sap segurament la veritat, tal volta si jo ho haguera sabut així des de el primer moment havera fet un comentari diferent sobre ixe tema perquè si senyor estic d’acord amb allò de (el pitjor que pot fer un polític és mentir) per tant si ha segut així em sembla molt mal per part del sr David, però això mateix he intentat dir jo des del principi, qui diu més mentides? el PP o el PSOE no se tu mateix, jo ho tinc prou clar.

 18. Jose Luis Oltra

  Perdona una i mil vegades. EL de la càrrega en sembla un comentari quasi carinyós, i sé que va de tu a mi. Que m’agradaria saber qui ets, és cert i espere saber-ho més avant, quan passe el 22 de Maig, perque eres un adversari dur de rossegar. El deute, és que en un comentari et sembla fatal i en un altre consideres que es assumible per l’Ajuntament de Quatretonda. Jo crec que tots dos són igual de dolents. Per supost, la teua afinitat politica é teua i lliure, faltaria més. Clar que hi ha empresaris del segle XIX, però este pais, i este poblet són d´ empresaris «autonomets». Jo no conec a eixos grans explotadors, pot ser tu si. El tema EGEVASA si vols el passem d´ una volta.
  I el de les mentires, jo no sóc responsable del que fa el PP, tan sols de el que jo dic i faig, per tant la comparança tens que fer-la amb mi, i crec que he dit moltes poquetes coses que no siguen certes.
  Torne a demanar-te perdó, si t’he ofés. Creu-te que cada dia m’agrada més intercanviar missatges amb tu, i crec que podrem arribar a ser amics.

 19. uno més

  T’agraïsc la valoració que fas sobre el meu comentari doncs no pretenc altra cosa que la de aclarir al poble la situació actual en la que vivim. M’agradat que et prengues interés per saber qui soc ,fins i tot amb el to amable ara si en el que ho dius quan allò de «adversari dur de rossegar.» Ho diré quan ho crega conveninet ja que no soc cap aspirant a cap llista d’eleccions. Aprofite per dir i dirte què és cert que estic fart de la política i dels polítics tant d’uns com d’altres, he de reconéixer que més d’uns que de altres supose que saps el que dic, Però també tinc que dir que ojalà tots pensaren i rectificaren com ho has fet tu, moltes gràcies. M’agradaría que d’una volta per totes al poble de Quatretonda es prenguera la política amb un únic interés i no es altre que alçar aquest poble de la ridícula situació en la que es troba,( no hi ha polígon, no hi ha un centre de salut óptim per al poble i moltes més coses …), en dona igual qui mane al poble però al menys que es veja que hi han ganes de fer les coses com cal i no mirant sempre al partit o les sigles del partit o inclús interesos personals i que no fan altra cosa que entorpir el creixement d’aquest poble tot i això que ara son temps difícils. Una última cosa de moment, sàpigues Jose Luis que no tinc cap problema en ser amic teu, tu amb les teues idees i jo amb les meues clar està pot ser d’ací un temps et tinga que felicitar per la teua tasca ( com alcalde),el temps ho dirà.

 20. Jose Luis Oltra

  Esta vegeda coincidim en tot. Jo també estic amb la idea d´alçar aquest poble, i darrere hi ha un equip en moltes ganes de fer coses com cal, mirant sempre i per damunt de tot l´ interés del poble i del seus veïns. I quan passe tot, estic segur de que podrem intercanviar idees davant d’una cervesa. Estic segur de que tu pots aportar molt al desenvolupament del poble, només per l’interés que et prens. Crec que ha arribat l’hora de que els politics escoltem als veïns a l’hora de prendre decisions.
  Gràcies pel teu temps.

 21. JNY

  No crec que passe rés perque l’Ajuntament es gaste uns quants euros (1478 euros, té collons la cosa) en fer un poc de propaganda del poble i menys si es cel.lebren unes finals comarcals o la volta a peu… Després és fàcil dir que a Quatretonda no es fa rés, que no es dona a coneixer ninguna cosa, etc. Redeu, si esteu queixant-se per quatre «perres» que s’han gastat, no és ninguna millonada i l’Ajuntament no s’haurà ressentit més del que està per esta despesa. A lo millor és que tenen vergonya d’eixir en la tele, per això no volen que vinga.

 22. JNY

  Uns la tenen agarrada al Sr José Luís i altres al Sr. David o al Sr. Rafel. Tú dis-me a quí votes i et diré a quí la tens agarrada. Estos foros ja van fent-se algo pesaets. Opinió personal.

 23. Jose Luis Oltra

  Si però en Maig de 2010 es va aprobar per unanimitat un acord de Plenari pel qual s’anul·laven estes despeses propagandístiques. L’Alcalde, coneguent este acord ho ha fet desobeint-lo, i a més ha mentit en el Plenari pasat quan li van preguntar sobre este tipus de despeses. El de menys é la quantitat econòmica.

 24. joan

  Doncs com tot el que fa, a la seua i sense comptar amb ningú. Ja ho van dir a un altre forum d’aquesta pàgina, i encara estem esperant a que, com a mínim, es defense.

 25. Rafa

  Efectivament, com diu José Luis, si es aixi, esta molt mal fet, per fer la despesa de manera indeguda, per poqueta que siga i per mentir al Ple (si es aixi). On estava eixe día la secretaria de l’ajuntament ? Com pot la secretaria aprovar el pagament de eixes factures i d’ ixe treball si no son aceptades pel Ple ?
  Algu li ha dit a este home que te responsabilitat, no sols social ni política, sino personal, per fer aquestes actuacions i d’ aquesta manera ?
  JNY, a vegades lo important es el fet i com es fan les coses. La meua opinio es que si es aixi (i ho te que desmentir ell) esta molt lleig.
  No se qui es el que te que estar mes avergonyit …..

 26. Marieta

  Collins. Com esteu divertinse. Yo crec que ell heu desmentira perque no crec que un alcalde puga fer lo que li done la gana; algun control ni haura per part de algú que diga lo que es pot fer y lo que no. Si hua fet, será perque heu pot fer y si no heu pot fer, qui siga el competent que liu diga.

 27. uno més

  Deuriem de posar-nos d’acord en algo crec jo, si s’ha fet així com es diu evidenment està mal fet i més si no hi ha resposta però tampoc hi ha que fer un gran castell com està fent sr Rafa , tan sols son 1400 euros i pico, encara que és evident que li agrada punxar amb aquest fet a veure si així doncs desqualifica un poc més al alcalde, be estem en campanya i és el que toca.
  Ja posats perquè no contem també que el sr Rafael Blasco del PP va desviar milions d’euros destinats a ajudes humanitaries i aleshores compraren locals i edificis a València per al patrimoni del Partit? on estàn els o les secretaries per controlar aixó, on estàn el càrrecs poderosos per dir que això està mal fet, on està la moral i la dignitat…? ni tan sols han volgut assumir-ho sinò encara ho han desmentit.
  Se que en diràn que el que pasa a València no te res a veure en el que pasa a Quatretonda, pot ser per a mi si que te a vore i molt, més que rés per allò que s’ha publicat estos dies quan es diu que hi ha que saber a qui es vota no creus?

 28. Una

  I el que passa amb la guerra? Això no te nom. Vergonya és el que no tenen, ni PP i molt, però que molt menys el PSOE. I el que va dir Jauregui de la Comunitat valenciana? Vergonya és el que no té. Ací no s’ha matat a ningú.

 29. joan

  Mira, una persona es desqualifica ella soleta quan actua d’eixa forma. No fa falta que la desqualifique ningú. Exposar uns fets que son veritat, és simplement això, contar que ha passat. I si no és veritat, que vinga ell i ho diga.

 30. PUNTARRO

  Ja no sabeu per on pegar, si per la dreta, per l’esquerra o pel mig. Primer mireu cadascú que te en sa casa i després podreu parlar. I si algú ha actuat mal, ja sabem tots qui és. Veges on estan les subvencions que per deixadesa o poca gana d’algú no s’ha arribat a hora de cobrar.

 31. Rafa

  Jo no estic fent cap castell de res i menys per 1400 € pero si fa aixo amb 1400 …. Tu pensa el que et done la gana i defen el que vullgues pero aixo esta mal fet, eixa actuacio i altres mes son sinonim de prepotencia, ho fasa qui ho fasa, David o Rafa blasco, me te igual. Jo tambe puc contarte coses, barbaritats i disparates que ha fet Rafa blasco que les he vixcudes directament pero no estém parlant d’aixo. El que se comenta es que ha comprat un gabiot, ha contratat la tv estant desautoritzat pel Ple, etc, no el que fa el PP, Rafa blasco, etc i damunt ell no ix a desmentir-ho (de moment) i si que ix a dir que deguem estar avergonyits de ser del PP, sense saber si som o no som del PP, del PSOE, del bloc o independets per quatretonda.
  Es mes «uno mes» el que jo dic, si ho lliges be, es que es ell el que ho te que desmentir i no ho fa.

 32. joan

  On estan? quines son? no tires la pedra i amagues la ma. I això mateix, veieu que teniu en casa, que la resta sabem molt be el que tenim

 33. joan

  Els que no sabeu per on pegar sou vosaltres. Clar que sabem tots qui és. Estem diguent-ho qui és. Sigueu valents de desmentir-ho i no desvieu el tema.

 34. Una

  Contestació per a UN QUE VOL EIXIR DE LA IGNORÂNCIA.
  Qui li ha dit que la rotonda va valdre 33.000 Euros, li va dir la veritat, però un poc a mitges, ja que era 33.000 euros fer la rotonda i acondicionament dels camins que donen a eixa rotonda,( en els quals, jo no he vist molt de canvi). Per què diu que no s’ho creu? Li sembla cara o barata?. El preu estava publicitat amb un cartell quan estven fent-la. La utilitat que te, pot ser molt discutida. Han continuat havent accidents i segons diuen els camioners, està prou mal dissenyada; haveren preferit que fóra com la que n’hi ha davant del quartel de la Guàrdia Civil de Benigànim. De tota manera: «para gustos; colores». Ara ja no queden senyals, i el rastrell que les tenia, està prou deteriorat., era blaveta i ara no se sap com és, tenia llums, ara no van… No és tenir-ho, és mantenir-ho. I d’això, ací no en sabem molt.

 35. joan

  ( derivació automàtiva de «tinc una pregunta per a voste», contestació a José Luis Oltra)

  Perdone’m que el corregixca, però actualment ja hi ha a la pàgina web de Quatretonda un forum on els veïns, com vosté diu, poden registrar-se mitjançant un nom d’usuari i una contrasenya, i expressar les seves opinions i problemes a qui vullguen, regidors o no.

 36. Pepe

  Joan, no sé si fa molt de temps que no entres a la pàgina web de l´Ajuntament de Quatretonda, però et puc assegurar que des de fa temps el fòrum ha desaparegut. A més, quan estava operatiu estava ple d´spams i fem informàtic. Tots sabem en l´estat que es troba la pàgina : de pena, penita, pena. No saps el que m´agradaria estar equivocat, però hem de ser realistes : la web està completament abandonada des de fa molt de temps, i això és una realitat. Només de tant en tant i a la llarga, algú se lli ocurreix penjar alguna cosa. Per a més inri vàren desaparéixer totes les opinions del fòrum i mai més «se supo de ellas».
  Per favor, Joan. Visita la pàgina WEB a veure si estem parlant de la mateixa : http://www.quatretonda.org.
  Per tot el qual, si – guanye qui guanye les pròximes eleccions- si la pàgina web de l´ajuntamentn es regenera i es fera només la meitat de tot el que diu el senyor José Luis que pensa fer, hauríem avançat un pas de gegant.
  pepe romero-nieva

 37. joan

  És veritat, el que hi ha és un apartat on pots deixar els teus comentaris quan et registres. No exactament un forum com el que hi havia abans. M’he equivocat a l’expressar-ho, i pense que es deuria de cuidar eixe aspecte de la pàgina web.

 38. uno més

  ( derivació automàtica de “tinc una pregunta per a voste”, contestació a José Luis Oltra)

  Hola Jose Luis,ja feia uns dies que no estàvem en contacte només volia dir que em sembla molt bona idea el que aclares els fets tal com son,sense dubte tinc que reconéixer que estàs fent una bona tasca per al poble de Quatretonda, pot ser l’actual alcalde deuria de prendre bona nota del que diu i més del que fa, a pesar de mis pesares.

 39. José Luís Oltra

  ( derivació automàtica de “tinc una pregunta per a voste”, contestació a uno més )

  Moltes gràcies. Tu i jo ens deguem una canyeta, quan passe tot. Així podrem xarrar.

 40. Un despistat

  ( derivació automàtica de “tinc una pregunta per a voste”, contestació a José Luis Oltra)

  gràcies pel seu interés en respondre més pronte que tard…

 41. Pepica

  En la Comissió e festes del 5 de maig de 2005 es va aprovar per unanimitat que el corral de bous s´ instal.laria de forma rotatoria en quatre cantons del recorregut: c/ Les Eres, C/Benigànim, C/Crist de la Fe i C/ Sant Josep. Es va decidir que com que feia molts anys que es tancava a la plaça es començaria pel carrer nou. En eixos 6 anys el corral mai s´ ha instal.lat al C/Sant Josep. És més quant toca eixe carrer el corral s´ instal.la al carrer nou, i per tan allí es tanquen els bous any si any no. A quin motiu es deu això, algun dels tres caps de partit m´ ho pot explicar??? Els acords de l´ Ajuntament sereixen per a alguna cosa, o al contrari es prenen per després obviar-los?? No es això discriminar al veinat del c/ Sant Josep? Te algo que veure en el fet de que al c/ Nou estiga la sede del PSOE, o de que allí viu un dels ganaderos???
  Gràcies per adelantat

 42. Vicent

  ( derivació automàtica de “tinc una pregunta per a voste”, al ser incompatible en aquella entrada))

  Si, despistat ho has entes be, i no ho he dot jo, ho ha dit el propi alcalde (que es el que tu no saps perque no estaves davant quan ho va dir). A mi no me pareix mal que uns cobren avans que altres perque el que esta clar es que ho ha coses que se temen que pagar (serveis de teléfono, llum, aigua, … perque sino tallen el suministre i punt) pero per a la resta, no es correcte. Igual dret te de cobrar un Obrer que un fontaner, que el pintor.
  Si me preguntes a mi pels 20000 e del cartelet de quatretonda, no fea ninguna falta en la situacio en la que estem; pero ni 20 ni 10, no es questio de preu.

 43. Vicent

  ( derivació automàtica de “tinc una pregunta per a voste”, en contestació a J.L. Oltra al ser incompatible en aquella entrada))

  Gracies j luis. Si Aixi son les coses, perfecte. Es bona rao. Jo ja em vaig donar conter el día de la presa de posesio del carrec, que no es deuria de dir aixi, pero be. Vosaltres desde dalt no es vareu adonar, pero desde vaig pareixia “el tío la vaaaara”.
  De tota manera algo de rao tens que tindrer perque esta desaparegut i no contesta a res desde fa 10 dies. Estará asumint la foto de la compra de la caserna o s’ha quedar a madrid ?
  No contesta al foro (a rafa a toni), diuen que no es parla amb rafel del bloc, no desmenteix res, fa tota els disparates que comenteu. Home, Per favor , esperem a que es defenga a vorer perque si la unica explicacio es “es fa perque soc L’alcalde” per mal cami anem, ell i darrere nosaltres i el poble. Si no ho desmenteix deurieu de grabar-ho i penjaro al facebook, al menys per a que s’ho crega la gent.

 44. Jose Luis Oltra

  Sembla ser que hi ha queixes del veïnat per a que el corral no es monte en el carrer S. Josep.

 45. Jose Luis Oltra

  Doncs com parles de disparates … En Febrer passat vaig donar unes dades de la comptabilitat municipal, en les quals valorava el deute de l’Ajuntament a 31-XII-10 (Remanent de tesoreria) en -223.375,57 €. Doncs bé, m´ havia equivocat. Anit en el Plenari, l’Alcalde va donar compte del Decret d’Alcaldia 129/2011, i el resultat es de -260.754,78 €. Per als que me diuen que sóc un «pardal de negra ploma (corp)», m´ havia equivocat en be en més de 35.000 €. La situació pressupostària és tan greu que no podem fugir d’un Pla de Sanejament.
  Un altra data que m’ha arribat, i que deixe per a la consideració general, és la quantitat de diners que han arribat des de la Dipu entre els anys 2007 i 2011, en diferents plans (PPOS, PAP, Camins Rurals, PAU, Retrobem, Deports, Asfalt de camins, …) Tot plegat puja un total de 627.465 €.

 46. Juanen Benavent Vidal

  Hola Sra Pepica, li conteste com a membre del PSPV-PSOE en la Comissió de Festes. Degut a les queixes que hi havien per part del veïnat d’on s’instal.lava el corral abans, la Comissió de Festes va decidir que el corral es ficara en un altre lloc del poble. Raonant, es va decidir, per unanimitat, que s’instal.lara un any en la part de dalt del poble i l’any següent en la part de baix del poble.
  Aleshores, la Comissió va decidir 4 punts (2 part alta del poble i 2 part baixa del poble):

  – Creuament del c/ Les Eres amb el c/ Primer de Maig.
  – Creuament del c/ Benigànim amb el c/ Primer de Maig.
  – Creuament del c/ Nou amb el c/ Rei En Jaume.
  – Creuament del c/ Sant Josep amb el c/ Rei En Jaume.

  Esta decissió es va dir als 2 ramaders i ells sols ens van posar una queixa: que en el creuament del c/ Sant Josep amb el c/ Rei En Jaume era molt perillos posar el corral per l’amplaria del c/ Sant Josep. Per tant, este punt es va desestimar per unanimitat.

  Per tant, la decissió de la Comissió (per unanimitat) va ser la següent: començar ficant el corral en el c/ Nou (part baixa), l’any següent c/ Benigànim (part alta), c/ Nou (part baixa), c/ Les Eres (part alta) i així correlativament. Esta és la única raó per la qual el corral es posa any sí, any no en el c/ Nou.

  Aleshores:
  1er) Este és l’acord de l’Ajuntament, en este cas de la Comissió de Festes i es seguix al peu de la lletra (encara que a vosté no li agrade)
  2on) No s’obvía rés de cap acord.
  3er) No es discrimina al veïnat del c/ Sant Josep perque per raons de seguretat es va decidir no posar el corral en eixe lloc.
  4rt) Que allí estiga la sede del PSOE o que prop viu un ramader, no té rés que vore. També viuen allí els meus pares, els pares d’alguns militants i ex regidors del PP, també estava allí estos anys el lloc on es reunía el BLOC, també està la càbila dels 5/500…

  Sra Pepica, li recorde que en la Comissió hi han persones que pertanyen al PP, al BLOC i al PSOE, a part de les festeres i festers.
  Ara vosté pot pensar el que vullga, no és el meu problema. El que tinc clar es una cosa, que com venen eleccions hi ha que desestabilitzar de la forma que siga i dir les coses que a uno o a una li vinguen en gana per poder fer tot el mal posible al partit que ara té l’Alcaldía.

  Les coses clares i el xocolate espés. Espere haver-li segut d’ajuda. Per altra banda, li agrairía que s’identificara igual que jo ho he fet i, així saber en qui parle, en este cas en qui m’escric.

  Salutacions i a passar-ho be.

 47. Vicent

  Amic José Luis.
  Dic disparates perque pareix que ningú esta content del que fa ni com ho fa. Rafel del bloc va eixir diguent el que havia fet (es presenta a Valencia amb la «concejala» de urbanisme, es va dir que havia compratuna gabia per a la font per als bous), tu dius que paga a uns i a altres no, mentix als propis concejals, etc, etc, tot el que s’ha dit a la web, … Que vols que el diga, son disparates …
  O ix a desmentir-ho o tindreu que fer-ho saber. Huí en día la millor manera es a través de la tecnología, Facebook , etc, tal i con t’he dit.
  Salutacions.

 48. joan

  Juanen, estic d’acord amb tot el teu comentari menys en un punt: en que ara el que toca és desestabilitzar i dir les coses que a «uno» li vinguen en gana per fer mal al partit que ara te l’alcaldia: et diré una cosa, solament hi ha una persona que fa molt de mal al partit que ara te l’alcaldia, i és l’alcalde. I si no és així, desmentiu tot allò que s’ha dit d’ell i d’altra gent del partit en aquest i altres forums de Quatretonda Digital.

 49. Toni

  José Luis .
  El que DIU vicent es cert. Si el que DIU voste es cert, si el que diu rafel del bloc es cert, … Que tinguem ¿???
  A mi me podría contestar voste les preguntes que li vaig fer al David el día 18 ?

 50. Carmen

  I si es així, perque no és rotatiu??? Deuria ser rotatiu, d´aquesta manera s´afavoreix a la gent que viu al carrer nou o tenen els locals allí, i no en digues que no dona que pensar que en en la coalició PSOE-BLOC al ajuntament dona que pensar.

 51. Carmen

  Jose Luis vostè creu que la piscina municipal s’acabarà abans de juny? podrem anar al poliesportiu municipal a nadar o ens comprem una Toi??. He sentit comentaris que les obres estan parades.
  Li’l pregunte a vostè perquè com els de el PSOE no contesten i els de el BLOC ho fan poc

 52. joan

  Senyora Carmen, li ho acaba d’explicar Juanen, o no ho ha llegit. És rotatiu, el que passa és que quan toca a la part de baix del poble, només es pot posar al Carrer Nou. On vol que el posen? al carrer finet??

 53. Pepe

  El senyor Vicent santy ha dit :

  VICENT santy para usuario
  mostrar detalles 23:07 (Hace 7 minutos)

  Pepe, en sorpren que no en deixe contestar a Gesmil, em agradaria que fora publicat, o pensare que asi es practica la censura. Gracies.Mire senyor Vicent santy : Li he enviat dos e- mails explicant-li que en l´entrada de «Tinc una pregunta per vosté» només s´accepten preguntes als polítics. Si vol contestar a Gesmil faça-ho en altra entrada. Sent molt que siga tan impacient i que pense en censura. No tinc la culpa que poseu e-mail falsos. No ho tornaré a explicar més. Els seguidors de la revista saben les normes.

 54. Pepica

  Anem a vore senyor Juanen, a mi m´ ha arribat una informació i com que per a saber bé les coses cal preguntar, això he fet. Com has pogut observar jo sols he citat un acord, el dels quatre cantons, l´ altre acord d´ obviar el creuament c/sant Josep amb C/Rei en Jaume no l´ he citat per fer demagogia, molt lluny d´ ahí, sinò perque el desconeixia.
  En primer lloc, agraïr-te la ràpidessa de la teua contestació. Així doncs:
  1) Hem pareix molt bé que els acords que es prenen a l´ Ajuntament s´ acomplisquen al peu de la lletra, per això es fan, i per a això tenim uns representants. Faltaria més que en els acords de la comissió no prengueren part els tres partits, i clar es que tots ells les han de respectar i fer cumpir. Això no ho dubtava.
  2) Qui viu allí, ja ho saben tots els del poble, i qui te allí les seues cabil.les també. Hem dona igual del partit que siguen, però no es un argument vàlid. Voler afavorir a algun de tots ells seria fer partidisme.
  3)El que no es discrimina per raons de seguretat, que vols que et diga, no ho tinc clar. No tinc els carrers medits, però la porta del corral no crec que siga tan gran com per a resultar perillosa, ni el carrer tant més estret. El tema de carregar-los i descarregar-los , potser siga més complicada, no ho sé.
  4)Per suposat que puc pensar el que vullga, faltaria… El refranyer que es molt savi, diu «que el que no pregunta no sap»
  5)En això de que com venen eleccions pretenc desestabilitzar. Ahí te´ na has passat tres pobles. Com molt bé ha dit Joan al PSOE,per desgràcia l´ únic que el desestabilitza és el Senyor Alcalde. I lo que és pitjor al poble també. Per si no has llegit bé, jo no he fet cap acusació, simplement he fet una série de preguntes, que tú molt ordenadament has respost. En aquest forum s´ han dit coses molt lletges del senyor Alcalde i encara no l´ he vist donar cap explicació ni desmentir res.Això no desestabilitza??
  Gràcies pel teu temps.

 55. Marieta

  Se está parlant prou mal de David y desde ací vull tirarli una maneta. David no es roin. Pot ser que no hasga fet les coses tot lo be que es poden fer, pero estic segura de que no hua fet a malfer. Penseu que te una familia y pot estar patint per tot lo que es diu ací. A voltes es prenen desicions que san de pendrer y com aisó molesta pues a ¡atacarlo!. Yo crec que asó es consecuencia dels pactes, que com son contra naturalesa ( bloc y psoe son diferents, molt diferents) pues ara com les coses no han aixit tot lo be que deurien aixir ,pues a atacar y a desestabilisar. Tots tinguem mil histories que fer y contrafer ( que si man cambiat un solaret per un solar, que si no hem disen obrar com vullc, que si el meu vei fa no se qué y hue denunciat y no man fet cas…) pero el que te la responsabilitat es ell y fa lo que creu convenient. ¿penseu que ha comprat el cuartel para mal del poble? No, savia de comprar o no comprar y ell ha optat per comprar, però els sus socios de gobern lan dixat per perdut; perque no va fer el frontó, perque va anar a Valencia a comprar un gabiot, perque…perque…
  Si els pactes valgueren para algo, ara hu hagueren demostrat, pero no. Cadauno va para ell. Tots els alcaldes fan decrets de alcaldia y a uns mos agraen y a atres no, pero es veu que es precis gobernar algunes voltes per decret perque tots heu fan.

 56. joan

  Tinc que dir, com ja he dit abans que ningú ataca a ningú. Simplement s’han exposat uns fets, que si no son veritat, que algú ho desmentisca. Els fets parlen per ells mateix.
  Repetisc, que si quan s’expliquen les coses que han passat, algú s’ho pren com un atac personal, és perque alguna cosa no haurà fet be.
  Respecte al que diu, tots els alcaldes no fan decrets d’alcaldia, i si els fan ho fan de forma consensuada, i això els dos ultims alcaldes que ha tingut el PSOE a Quatretonda no ho poden dir. No vullga atribuïr les conseqüències de la forma d’actuar d’una persona al «pacte».
  I el fet de que tinga que parlar en vosté en nom d’ell… és bastant significatiu.

 57. joan

  (correcció) «el fet que tinga que parlar vosté en nom d’ell és bastant significatiu»

 58. uno més

  Ja posats al atac,( campanya electoral) perquè no parlem de la Cooperativa,fa ja uns dies hi va haver qui va dir que es comentara algo,i no s’ha sentit rés de rés,tots sabem a este poble el que pasa en eixa coorporació,absolutament governada i controlada pel partit popular, vullc dir en açò que tots deurien de donar explicacions,jo vaig estar en l’assamblea on tocava renovar la mitat dels càrrecs de la junta i tinc que dir que va ser una autèntica manipulació de vots. O també podem parlar com pot ser que el sr President de la cooperativa te més de mitja familia treballant allí. com han entrat, s’ha fet democràticament? o ha sigut a dit. Pot ser la sra o srta Carmen ens vullga parlar d’això.

 59. Carmen

  Que siga rotatiu, igual per als tres carrers,o no ho has llegit????

 60. algu

  Jo crec que la cooperativa es un organ independent, que no depen de cap partit politic, i que el president tinga unes ideologies politiques no vol dir que el partit al que pertany tinga alguna cosa a vore amb la gestio que es fa alli. Pot ser m’equivoque, pero fins ara la cooperativa tambe ha tingut presidents amb ideologies politiques d’un altre partit distint al actual i no ha pasat res, que fem ara si i abans no? Segur que els altres presidents no han «colocat» a ningun conegut alli a treballar? i no dic que estiga be, de cap manera. Els dits no es gasten per a fer eixes coses. O pot ser que preferim que estiga el del nostre partit per veure si ens afavoreix? No senyor uno mes, no duria d’insinuar eixies coses, n’hi la manipulacio de vots tampoc…..
  Amb aquesta reflexio m’agradaria que no es posara a la cooperativa en discusions politiques que no te res a veure, mes que res perque per a aixo hi ha uns socis i una junta que es la que s’encarrega de la gestio, i a eixa junta hi ha de tots els colors al igual que hi ha de socis de diferents idees politiques.
  Deuriem de ajudar mes i criticar menys a la cooperativa per a que cada dia siga millor i que cada dia el llaurador del poble estigues millor gracies a ella, i no sols el llaurador, perque tambe fa falta gent alli que no siga llaurador per a fer certes tasques.

 61. joan

  Si fora com vosté diu, estaria el corral 2 anys seguits a la part de dalt del poble i 1 any a la part de baix. O es que no ho entén? Així encara seria menys rotatiu. Pense les coses abans de dir-les.

 62. joan

  Clar que si, igual d’independent que Canal 9. En la seua «junta» també hi han de «tots» els colors, i mira com va la cosa. Va per l’amor de Deu.

 63. tertulia de bar

  la cooperativa no te res que vore en el pp, lo que pasa es que quan ve la votació de la renovació de la junta, el pp va i trau a tots els iaios de casa, a tots els familiars, als fills, sinó personalment en autoritzacions, tots voten, i mentres ells s’asseguren la cadira, liquiden com forme volen, treballen sense tècnics ni al almacent ni a la bodega, pa que? el president ho sap tot.
  mentrestant eixa junta que no son llauradors, son jornalers o altres oficis, peguen la cabotà quan el president diu algo, ningú remuga
  mentrestant uns quants jornals van cap a casa
  mentrestant també te poders a caixa rural….
  mentrestant, persones que viuen de la terra i que porten molta fruta a la cooperativa, i la fan funcionar, els putegen
  mentrestant…….(hi ha persones que poden contar mil coses mes)

 64. Jose Luis Oltra

  Jo he contestat abans, però com s’armat este merde, amb el vostre permís vaig a intervindre de nou, al final de tots.
  Juanen, en primer lloc cal dir-te que jo no puc dubtar del que estàs dient, perquè en eixe moment no hi
  estava a l’Ajuntament. Ara bé, detecte un cert to de soflama (que curiosa paraula) en el teu escrit. Així que he demanat l’acta d´eixa sessió (6-Maig-2005) de la comissió de Festes, i la tinc ara davant de mi. En el punt 3 «Altres assumptes» hi ha 7 esbossos al voltant de la festa dels bous. Les tres últimes parlen de fer una entrada ……. En les primeres quatre parla de ..»ubicar el corral de bous per no molestar sempre als mateixos veíns en els següents carrers, de forma rotatoria cada any en un lloc: creuament carrer Les Eres amb Joan XXIII, creuament c/Benigànim amb /Primer de Maig; creuament c/Sant Josep amb Rei En Jaume i creuament c/Crist de la Fe amb Rei En Jaume.» No diu res més.
  En quant als ramaders, jo si estava quan este darrer any Alberto Granchel va expressar, en la comissió de Festes, les seves inquietuts respecte a les condicions del corral. I el que va dir foren dues cuestions. La primera, era la necessitat de protegir els animals del sol, per a que la seva estància fora de millor qualitat. I la segona, referent a la seguretat, fou respecte al tipus de corral i les característiques de seguretat que calia que tingués.
  Per tant, jo he preguntat al montador del corral del passat any, per tractar-se d’un corral que els ramaders acceptaren que era el mé segur del mercat. El propietari m’ha dit que eixe tipus de corral (repetisc, el més seur) fa una amplada de 4,20 m. I com que jo havia medit abans l´amplada del carrer (4,40 m), ell m’ha explicat que es podia montar sense cap tipus de problema en eixe lloc.
  Espere haver aclarit algo. Gràcies per la paciència.

 65. Jose Luis Oltra

  Vull doncs demanar perdó a David si en alguna cosa l´he ofés de manera personal, els meus comentaris no van dirigits a ell de forma personal, són per l’Alcalde i la seva gestió municipal, un càrrec polític de l’Ajuntament de Quatretonda, però res tenen a vore en la persona que ostenta eixe càrrec.
  No m ‘agradaria gens que li afectaren en el seu univers personal.
  Tal volta tens raó, Marieta, i caldría desvincular la persona del càrrec que ocupa. Ho sent.

 66. CARMEN

  Si algun carrer del poble es beneficia de les festes més que la resta, aquest és el carrer nou , totes les festes, festetes, cercaviles, processons, danses, cavalcades, ofrenes,….. passen per aquest carrer,… si és va acordar posar el corral en 4 cantons del poble que es pose, i si en un no és pot que pase a la resta.
  Desde quan es parteix el poble en dues meitats?? des que a algú li convé, perque per a la resta de les festes i actes no ho tenen en conter??? perquè serà???

 67. CARMEN

  Una cooperativa és una associació autònoma de persones que s’han unit voluntàriament per a formar una organització democràtica, l’administració de la qual i gestió ha de dur-se a terme de la forma que acorden els socis.
  I li recorde que estem al fòrum de Política Local.

 68. Jose Luis Oltra

  Perdona per no haver-ho fet ja, m’he despistat. Jo crec que les places d’aparcament ja estan regulades, el que cal és que ho respectem. Ara bé, el trànsit a Quatretonda és el que cal regular, ja que resulta un poc caòtic. I per a conseguir-ho cal obrir la circumvalació que formen Alcalde Juan Mahiques i Sanchis Guarner.
  Ara bé, et parlaré d’un somni: pot ser que el que defensem siga poder gaudir dels nostres carrers, del nostre temps i del centre del nostre Poble. Sense presses, espaiet, xarrant. I per que no d’una canya en la plaça, a la terrassa del bar. I si no hi ha pressa, perquè no deixar el cotxe un poc més lluny, i passejar, es tracta d’una qüestió d’educació ciutadana. I ja posats, deixem el cotxe a casa i estalviem uns cales, que bé que vindran. En llocs com Holanda, els dissabtes el centre de les poblacions es converteix en una gran terrassa, amb el seu mercaet (de grans parades i modernes), on el personal passeja o es mou amb vehicles de dos rodes. Ho sé, sembla una bogeria, peròtal volta en algun lloc d´eixa ratla estàla solució
  No sé si t’he contestat, però almenys hem somiat junts.

 69. Jose Luis Oltra

  Ja esta fet. Alli ho tens.

 70. Jose Luis Oltra

  Si que s’ha gastat cales en TV, i en este últim plenari ho ha admés.

 71. joan

  «este merde»?

 72. Marieta

  Tinc que reconeiser que la seua actitut el honra. La educació sempre servis para algo y en este cas voste hua demostrat. Per el poble, la gent que supose que no el coneguem prou, diu que vosté es un poc antipatic, pero crec que gracies a esta evista esta demostrant que sap lo que es fa. A mi magradaria que David fora alcalde, no heu negue, pero com no man pogut asegurar que no pactaran,pues no els puc votar. Desde ací voste cuida als posibles votants seus contestant en rapidesa y anant a informarse al anjuntament si no te la informació. Yo sempre dic que en les eleccions locals es vota a la persona y no al partit (al menos aisina heu crec yo ) y pot ser que savaja guañat el meu vot. Espere que si ix alcalde, no sapodere de vosté el «sindrome del cadirot de la vila» al igual que el «sindrome de la moncloa» sapodera dels seus inquilinos.

 73. Vicent

  En lo que a mi respecta no m’he clavat amb ell com a persona sino en com esta gestionant les coses. En cap moment ha sigut per a desmotivarlo, deshonrar-lo, des …res pero tinga voste present que se comenten, consulten, pregunten coses i ell no contesta (cosa que avans si que feia). Ell com la resta de candidats fan campanya i jo, com kilts gent, votem.
  Lo del cuartel, tens rao, pero hi ha que preguntarse (al igual que la baraja quatretonda de 20000 e) si feia realment falta, si era necesari o si podía esperar a comprar ho i primer pagar algo del que es deu a alguna empresa del poble, que d’eixa manera es crea economía, treball, progres, etc. Perque ? Simplement, al poble hi ha molts mestres, metges, Infermeres, etc, pero tambe hi ha gent que no es funcionaria (equivalent a jornal mes o menús fixe, avui en día no tant fixe) i necesita cobrar. Realment no se podía retrasar ?

 74. Jose Luis Oltra

  Era una expressiò, però puc dir embolic, perquè alguns esteu dient coses i discutint. Jo he intentat aportar llum, però tal vegada no ho he fet bé. Ho sent.

 75. uno més

  Sembla que et fan falta unes bones ulleres de vista,què la cooperativa no és cap órgan politic ja ho sabem, que al llarg de molts anys a la junta rectora ha agut membres de tots els colors també ho sabem, però que des de fa uns anys cap ací els 11 membres que componen la junta son tots del PP també ho sabem. No s’equivoque sr algu, la cooperativa sempre ha estat vinculada a la política del poble i ara més que mai vullga o no vullga ahí estan els fets. Li torne a dir que jo vaig estar present a l’assamblea de renovació de càrrecs,UNA AUTÈNTICA MANIPULACIÓ, s’ha de reconéixer i punt.

 76. Jose Luis Oltra

  Molt agrait per la valoració que fas de mi. Quan passe tot, tant si fa com si no fa, et convidaré a una canyeta i a una conversa d’allò que et vinga de gust, per a que em pugues coneixer millor i … qui sap … tal vegada tingues millor imatge de mi. Quant al cadirot, no tinc per costum quedar-me als llocs molt de temps.

 77. uno més

  Vosté mateix ho diu ben clar (Una cooperativa és una associació autònoma de persones que s’han unit voluntàriament per a formar una organització democràtica) tan sols cal afegir que DEURIA DE SER però no ho es almenys la cooperativa d’este poble.

 78. kiskillo

  Que ganes de menjar coperativa.Tingueu ben clar que a tots no mos interesa ixe tema. Ací parlem de política local i si vullgueu aneu a queixarvos a la cooperativa. Em dona igual que siga del PP o del Psoe o del bloc, això és privatiu dels seus socis i allà ells en lo que voten. Als altres ens interessa la política local, que ixa sí que ens afecta aTOTS. Les decisions que es prenen a l’ajuntament, ens afecten a TOT el poble, lo atre és com si voleu parlar d’una societat anónima. Qui tinga interes que vaja a queixarse a on corresponga i que ens deixen tranquils a la resta, que res ens importa. Ja tenen prou marejos per allí com per emprenyarnos als que ni som de allí, ni volem ser-ho, ni ens interessa.

 79. Rafa

  «Jo soc d’esta terra, soc d’este poble, treballe per esta terra i per este poble del que forme part». Apliqueu-se.

 80. Rafa

  Vicent, toni, José Luis, … L’home deu estar ocupat. Ja contestara quan puga. Sempre ho ha fet, tard pero ho ha fet.
  Diuen per ahi que al Ple de l’altre día (dilluns) el vareu apretar dos punts. Pugueu explicar-ho ????
  Marieta, jo no vull ofendrer a ningu pero jo li he fet diverses consultes i a mi ni m’ha contestat res. No es correcte a pesar de que no vull clavar-me amb la salud de l’alcalde ni de la family, pero ell es el primer que va proposar fer preguntes per aquest sistema i ell es el que a mi personalment me va ofendrer quan, sense saber qui, com i / o per que, me va dir que jo tenía que estar avergonyit de … ser del pp (ell es prou per a calificar-me i apuntar-me al partit que ell vol, i es el primer que se clava amb els demes i, lo mes gros, equivocant-se totalment). I ara, despres de allo, ell no es que no contesta, sino que, a mes a mes, están diguent-se coses molt (pero que molt) grosses i no tenen CAP resposta.
  No es correcte marieta, no creu ? Per a que ens diu que preguntem i que ell participaba ?

 81. vols dir

  Qui et diu a tu que no ens ho estem aplicant?…

 82. José Luis Oltra

  Perdona però explicar un plenari ja és complicat. Este últim ha sigut, segons deia Berto, el més llarg des de que ell és a l’Ajuntament (2,20 hores). T’agrairia que centrares més la pregunta. Vols saber de què temes econòmics es va parlar, i quines foren les votacions i els arguments, o tens interés en les preguntes i precs del final? Em sembla que tot serà molt avorrit. Espere la resposta.

 83. Juanen Benavent Vidal

  A vore, ací no s’ha montat cap merder ni cap embolic i menys per la meua part. Jo com a membre de la Comissió sols he dit el que es va acordar. Torne a repetir: Els 2 ramaders van puntualitzar aquell día, que sería millor no posar el corral en el creuament c/Sant Josep amb el c/Rei en Jaume per seguretat. Sol tens que preguntar-ho als ramaders (però vegent com està el «percal» a lo millor algú ho nega). Ni es va parlar amb el montador ni rés, sols vam fer cas als ramaders que, en principi, són els professionals en este tema. Dic en principi, perque he vist que en este foro hi han molts professionals…ja pots parlar del que vullgues que tots saben de tot. Que sort.

  El corral també s’ubica en el creuament on està la seu del PP i ningú s’ha queixat, Sr Carmen va per vosté i, no és un brindis torero.

  Per una altra banda, si de cada cosa que es diu de cadascú de nosaltres tinguerem que entrar en el foro a desmentir-ho o a discutir-ho, no faríem altra cosa en tot el día. Hi ha gent que treballem i tenim el temps que tenim i a lo millor no volem perdre’l contestan a unes coses que al final, per molt que vullguem o per molt que ho aclarim, no podem convencer a l’altra part per diferents raons (polítiques, no et cau be l’alcalde, «casporrería»…)

  De l’Alcalde i d’altres membres del PSPV s’han dit autèntiques barbaritats que són totes mentida, pero repetix, no anem a caure en la temptació d’entrar al joc i menys quan les preguntes les fa gent que s’amaga darrere d’un nom que possiblement no siga ni el seu. Serà per vergonya??? Serà perque no té el que té que tindre per a preguntar-ho cara a cara???

  Jo no tinc cap vergonya i per tant pose nom i cognoms i així tots sabeu qui soc. Ara tireu-me al cap pero no em feu mal.

  Salutacions i a passar-ho be.

 84. Davit

  PROPOSTA: per a QD, i si alguna persona (veí/veïna), del poble, voluntariament, s’hi dedica, una vegada passades les eleccions del 22M a gravar tots els plens que s’hi realitzen al pobles, i després penjar-lo en un apartat de QD, dedicat a Política local, i així quedaria constància dels plens, i tots ens podríem enterar dels polítics que assisteixen i la seua participació en els plens. Jo no es que haja assistit a molts plenaris, 1 o 2 sinó recorde mal, i en eixos dos l’oposició a tot a pegat cabotà i ha manifestat la seua conformitat en tot el que s’ha tractat. I després la gent que no assisteix, els quals defenen i representen els interessos dels veïns????

 85. joan

  A lo millor s’ha dit alguna mentida per part d’algu, però també s’han dit moltes veritats sobre ells, que son molt greus. I si vols et faig una llista.

 86. Pepe

  Aquesta proposta, més que a QD, caldria dirigir-la als nostres polítics. El senyor Jose Luis Oltra ja ha parlat en aquest sentit tot dient el que pensa al respecte . Fins i tot, retransmetre-los en directe per internet en el cas de guanyar les eleccions. QD no pot assumir aquesta gran faena al no comptar ni amb recursos, ni amb temps, ni amb autoritzacions, ni amb personal.
  De tota manera aquí queda.

 87. Juanen Benavent Vidal

  No vaig a perdre més temps, a partir d’ara, en contestar-te perque no sé quí eres. I això que dius que s’han dit moltes veritats i tan greus, serà des del teu punt de vista, que no vol dir que siga l’únic i el verdader, ni molt menys.
  Quan em veges pel carrer em pares i em dius: Xé Juanen soc Joan i, em dones la llista i jo et donaré la meua, que també la puc fer i no t’agradarà massa, per cert. Ja et dic, no vaig a perdre més temps.

  Salutacions.

 88. BLANCA

  Per a UNO MES
  El President de la Cooperativa no te mitja familia treballant en la Cooperativa solcs treballa una germana d’ell i va entrar per oposicio ja fa molts anys, abans de ser ell President. I l’altre germa que esta en la junta rectora ha sigut votat en una Asamblea la qual estaves tú i va quedar el primer en diferencia i de manipulacio res de res. Si tan clar ho tens vero impugnat a vorer qui tenia rao. Lo que deuries de vorer es lo que tenim ara i lo que hi havia abans. Jo tambe soc soci i no canvie este President per ningu per que esta lluitant com el que mes per a que aço funcione. I aço es un forum de politica no de la cooperativa .

 89. BLANCA

  No saps parlar d’altra cosa? Estem en politica. Per lo que veig no estas molt enterat ni de politica ni de la cooperativa. Alguna cosa t’ha fet la cooperativa perque parles molt mal d’ella i per lo que jo tinc entes si que hi han tecnics.
  I uno per a que no l’enganyen te que saber de tot i sentir no una sino varies versions i tú solcs has sentit una. Enterat be de les coses abans de escriure perque aço es queda registrat i el pot portar molts problemes, jo se de que parle.

 90. tertulia de bar

  si no té res que vorer pp i coop, perquè en l’enquesta del pp diu de fer una gasolinera en la cooperativeta, això té algo que vore en l’ajuntament?

 91. BLANCA

  A/A TERTULIA DE BAR
  Tens rao no te res que vorer en l’ajuntament. Pero m’ha indignat que parlares tan mal de la empresa que esta donant feina a moltes persones de este poble que estaven en el paro.

 92. JNY

  Que vagen al Plenari, que per a algo es fa.

 93. JNY

  Si la gent anara als Plenaris, tal vegada la majoría de barbaritats que s’estan diguent altres foros les tindría clares…

 94. JNY

  Sobre tot al president

 95. Un despistat

  Joan, si no es molèstia, jo si que t’agrairia que feres eixa llista, perque soc nou per aci i hi ha un fum de missatges i al final hem perd entre tant de missatge… moltes gràcies…

 96. Jose Luis Oltra

  No sé si t’ho creuràs o no, però la pregunta de l´ enquesta s’ha plantejat sense tindre res a vore en la cooperativa, ni tan sols una xicoteta conversa. No hi ha CAP relació entre l´actual llista del PP a les eleccions municipals i la Cooperativa. Ara bé, hi ha altres pobles amb gasolinera i està a la cooperativa, però ho repetisc, ha sigut una casualitat.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES