Política local.Fòrum general.Opinió ciutadana.Abril 2011

Política local.Fòrum general.Opinió ciutadana.Abril 2011

67 Comentarios

 1. uno més

  Com que s’ha tancat el fòrum de Març i s’obri el de d’Abril,li conteste des de ací a la srª o srta BLANCA, mira per on la cooperativa està més polititzada que mai, altra cosa es que amb gent com vosté no ho vullgen reconéixer, què per altra part ja s’ha comentat en més d’una ocasió però pel que diu de impugnar les votacions a la última assemblea li diré que ni tan sols això es deixaren fer l’alta comitiva actual,entre altres el mateix president argumentant amb els seus advocats presents com no podia ser d’altra manera que les eleccions havien estat legals ( toma castaña) eixa és la política que fan molts que no tots els membres del PP. i per acabar li diré que es trobem al fòrum que diu PLITICA LOCAL. FORUM GENERAL I OPINIIIIIIIIIIÓ CIUTADANA. A i per cert no ens amenace en això que diu que el que opinem ací pot dur conseqüències que ja estem acostumbrats.

 2. uno més

  Ho sent Jose Luis al menys a mi em sembla molt estrany que siga pura casualitat lo de la gasolinera que vols que et diga,amb el bombardeig que esta caent-li al PSOE de Quatretonda pareix ser que estem en creiximent.

 3. Jose Luis Oltra

  Seria la primera mentira que dic, i no ho fet abans, no vaig a començar ara. Pot ser que no t´ ho cregues, però si et val et done la meua paraula de que no hi ha res d´això.

 4. Angel Mahiques Benavent

  Hola senyor «uno més»

  hem dirigisc a vostè per a indicar-li que sóc el responsable de la redacció i publicació de les enquestes que el PP de Quatretonda ha publicat en Internet. El motiu de les enquestes ha sigut principalment conèixer de primera mà l’opinió i necessitats dels nostres veïns, i encara que puc reconèixer que hi ha preguntes més o menys encertades, en cap cas, s’han realitzat amb mala intenció ni molt menys tinc relació alguna amb la cooperativa de Quatretonda (almenys relació directa que jo sàpiga).

  Això si, a nivell personal, crec que la gasolinera de COARVAL a Benigànim és una de les més barates de les rodalies, i torne a repetir, a nivell personal, m’agradaria tindre una gasolinera de COARVAL a Quatretonda i per això vaig posar la pregunta en l’enquesta, sense intenció de ficar-me en els quefers de la cooperativa, ni molt menys, sols volia conéixer l’opinió del poble al respecte.

  Per açò, i per a acabar, des d’ací vull demanar disculpes per aquesta o qualsevol altra pregunta que haja pogut ofendre a algú, en cap cas era la meua intenció. Així com també demanar disculpes per les abundants faltes d’ortografia, tant ací com a les enquestes.

  Angel Calori

 5. Unadona

  Contestant sobre l’horari del funcionariat local a JLO:
  No es tallarà amb ganivet, però és molt sospitos veure un/a administratiu/va passar tots els dies a les 8’10 i eixir molts dies abans de les tres. I voler parlar amb eixa persona i esperar perque estava resolvent asumptes personals. Els horaris s’han de complir i això d’entrar i eixir quan ens dona la gana queda molt lleig( almenys ací a Espanya i amb els nostres diners) Aixó és de repúbliques bananeres.

 6. uno més

  Agraït com sempre per les vostres defenses que jo no hi pose en dubte que així siguen, lo de la gasolinera era simplement una duda que tenía la cual cosa no en sembla mal que es possara tenint en compte que al preu que s’ha posat el petroli es d’agraïr que es puguerem ahorrar una quants euros amb el dipòsit del cotxe.
  De tota manera i per tancar el tema de la cooperativa ja que es nota que no hi ha molta gana de remeretjar l’assumpte,haureu de reconéixer que a dia de huí està totalment governada pel vostre partit tot i que açò venía a cuento de la gran manipulació que està exercint-se dins de la entitat,es vullga o no així hi és. Per tant i per la meua part ( opinió) lamentable.

 7. uno més

  Puede ser que si puede ser que no,aquesta sr Jose Luis sap que és una frase feta no per mi evidentment, no ho pose en dubte que així siga el tema de la gasolinera,tot i que podríem parlar-ne d’altres temes que a lo millor si estarien més relacionats,no creu? De tota manera ja li he contestat a Angel el que opine de la cooperativa.

 8. Joan

  (Derivació automàtica en contestació a José Luis Oltra al no estar autoritzat contestar en «Tinc una pregunta per a vosté», on només es poden fer preguntes…les contrarèpliques aquí, per favor.)

  Que? és que com ja hem vist que no era com vosté deia, hi ha que desviar l’atenció i ningú havia parlat del tema, no? Del tema he parlat jo, que li ho he preguntat. I aci, segons tinc entés fins el moment, es pot preguntar sobre el tema que es vullga, sempre que faça referència al poble i no es falte al respecte a ningú.
  Repecte allò de malvar el camp de futbol: jo no he vist que s’haja malvat res, perquè continua jugant-se i , a sobre, amb més grades de les que hi havia, i hi pot haver més gent mirant, és això llavar la cara? Ha dit algu, a cas, que siga mal tenir gespa artificial? Vaja home, pareix ser que qui estava equivocat era vosté no? No s’ho prenga malament.

 9. Jose Luis Oltra

  Acabe de contestar a Jordi Nadal que teniu raó. Jo estava equivocat. Ja estás content?

 10. Jose Luis Oltra

  Tens raó. Però a mi m’han preguntat l´ horari. Respecte als funcionaris, quan jo vaig a l’Ajuntament sempre están allí, treballant de valent. També hi ha una cosa que es diu «assumptes propis». I crec que tenen drets com la resta de treballadors. Si has tingut una mala experiència, en el seu nom et demane perdó, per fer-te perdre el teu valuós temps. No haurà sigut de forma voluntària. Però en tot cas, quan els equips de futbol no funcionen be, a qui canvien és a l’entrenador, que és el responsable de que les coses no marxen com cal.

 11. Rafa B

  ( Derivació automàtica de » Tinc una pregunta bper a vosté» al no estar autoritzat en contestació a Jordi Nadal )

  Hola Jordi.
  Jo no entraré al debat de la gespa, però si que vull comentar-te dues coses:
  1. Les grades del camp de fútbol està bé perquè era vergonyos no poder tindrer un lloc per poder asentar-se. Quan dius “que s´acabava el fútbol” era perquè hi havia gent interesada en que s´acabara per a que no eixiren coses que, a la fi, han eixit. I no han eixit mes perquè estem a un poble xicotet i ara ve la part ixa de que tots ens coneguem, deixa-ho correr, etc
  2. Simplement he de dir-te que t´equivoques amb una cosa. L ´Ajuntament NO ha donat (has llegit bé, NO ha donat) com tu dius “5000 euros, 3000 per al primer equip i 2000 per als dos equips de futbol-set”. L´Ajuntament ha donat 5.000 e a Rampí i els xiquets menuts no han rebut res (de moment). Es una llastima que les coses se facen tant mal. Per cert hi ha dos equips de futbol 7 i un altre de menudets que no competixen.
  No vull dir amb açó res en contra teua ni del que has dit (per a que no te se tire la gent del foro damunt) perquè tu ho has dit bé, el Sr. Alcalde va dir que sería conforme tu has dit, però no s´ha fet així. Es una llastima que les coses se facen tant mal i que s´enganye tant a la gent, perquè després ens quiexem que al poble no se fa res i que ningú es vol preocupar de fer res.
  Si vols t´ho explique millor, amb pels i senyals.
  Gracies

 12. Rafa B

  NOTA DE l´ADMINSTRACIÓ : PER FAVOR ,” EN TINC UNA PREGUNTA PER A VOSTË “ , NOMÉS PREGUNTES !
  ( Derivació automàtica de ” Tinc una pregunta bper a vosté” al no estar autoritzat en contestació a José Luis )

  Hola Jose Luis.
  Li he contestat a Jordi avans però també deus de saber tu una cosa:
  Que gracia m´has fet quan dius “ens hem gastat ¿quant 5.000 €? per a un equip senior que possibilite el que els nanos continuen?” Aixó si que està bé. Però, lamentablement, es al contrari: Els 5.000 euros que dona l´Ajuntament no es per a l´equip senior que tu dius, es per a l´escola del futbol que SOLS (t´ho torne a dir “SOLS”) està formada per els menuts i de la qual els seniors no formen part. No obstant aixó, els diners que dona l´Ajuntament per al futbol (apart de la reforma, grades, etc), des de el primer dia, s´han utilitzat per a pagar les despesses dels seniors. Per tant, en part, “un equip senior que possibilite el que els nanos continuen” es el contrari perquè, el que estiguen els nanos, possibilita, en part, que estiguen els majors per què en cas contari deurien de sufragar-se ells tota la despesa i, en eixe lloc, no se si existiria futbol senior a Quatretonda.
  Una altre tema que deus de saber, es el que ja li he indicat a Jordi. Els dirigents del futbol, dien que el futbol s´acabava, per a que no eixiren determinades coses i actuacions que, al final, han eixit.

 13. Rafa B

  Per a l´ADMINSTRACIÓ de QD:
  Disculpe, es la primera vegada que escric i no ho sabia, simplement he picat «responder» a un cuadret que hi ha a la dreta dalt. Entenc que per a respondrer te que ser allà perque si responc ací es possible que no sapia el destinatari de que va la resposta ni d´on ve.
  Disculpe.

 14. Pepe

  Senyor Rafa B : No té importància. És normal. Jo també m´equivoque sovint. Com hem dit dalt, si algun lector vol solament comentar sense fer preguntes, ho haurà de fer aquí fent referència a qui vol contestar. Allí és només per fer preguntes. Aprofite per a donar-li la benvinguda a aquesta sa casa.

 15. joan

  Ni content ni disgustat senyor Jose Luis. Simplement m’agrada que les coses es diguen com son, independentment de qui les faça.
  Moltes gràcies per respondre.

 16. Jose Luis Oltra

  Doncs perdona per donar dades equivocades. Era així com m’havia arribat a mi. LA pròxima vegada tractaré d´informar-me millor abans d opinar. Ho sent.

 17. Sento

  Sr. JLO. Es cert que els funcionaris tenim uns dies per assumptes propis (excepte els d’educació, que crec que ho tenen regulat d’altra manera), la qual cosa no ens dona facultats per entrar tard i/o eixir més prompte, és un permís per a resoldre assumptes personals. Segurament quan vosté va a l’ajuntament els trobarà a tots, però això és perque no haurà anat moltes voltes a loes 8 o 8 i quart del matí. Vosté creu que és per culpa de l’entrenador? l’entrenador ha canviat de persona i han estat 4 ó 5 entrenadors i la cosa sempre ha estat igual. Vosté creu que ho farà millor?.

 18. Un Quatretondi

  Possiblement el problema del futbol és la seva junta directiva, que no sap administrar els recursos economics que rep de l´ajuntament, i altres patrocinadors

 19. uno més

  Estarem d’acord ssenyores i senyors lectors de QD encara que ja anticipe que tots no,en que el sr Jose Luis pareix ser que es veu ja com alcalde,doncs dona informació de tot i si s’equivoca doncs no pasa rés demana disculpes i tot arreglat. Ojo al dardo quartondins que venen elecions!!!

 20. Jose Luis Oltra

  Jo no sé si arribaré a poder fer-ho (el de ser Alcalde). Però ja he dit que crec més en una politica d´ objetius que en una tasca basada en els horaris. El que pasa és que l’atenció als veíïns en un Ajuntament és,sense dubtes, l´objetiu més important. I és cert que si el veï no es pot adequar l´ horari d’atenció, caldrà adequar-li l’horari a les necessitats del veí. Crec que així et conteste, no?

 21. Jose Luis Oltra

  Quant de temps, ja et tirava a faltar!!!!!! Que creus que dec fer si m’equivoque? Dir que no? Jo crec que rectificar és de savis. Però he d´admetre que sempre aportes un punt de vista novedós: és la primera vegada que em marmolen per demanar perdó.

 22. uno més

  Supose que ja t’ho esperaves,a la fí la política que és? ( pilotes a la galeria,ara traus de falta,ara trac jo, ara la jugues de baix braç, ara jo t la torne des del 7, etc…) o siga com si fora una partida al frontó,no creus? Sincerament amic Jose Luis tu fas la teua campanya no? doncs jo faig la meua, crec que estarem d’acord, en que no anava a posar-t’ho fàcil.
  Ah!!! i no t’he marmolat, que quede clar, simplement és el meu punt de vista, per a mentir de veritat ja en tenim un fum de polítics cadascú que pense en qui vullga.

 23. Rafa B

  Per supost, es aixi. No es possiblement. Ja vaig explicar les motius. Els diners els han administrat per als majors. No es que s’acaba sino que l’acaben.

 24. Rafa B

  José Luis. No tinc res que perdonar-te. Simplement he escrit per a informar-te de com han segut realment les coses i per a que tingues la informació que toca. Crec que deguem utilitzar el foro en aquest sentit.

 25. Jose Luis Oltra

  Home!!! Clar que que jo faig la meua campanya, no voldras que faça també la teua? Va home, que és broma. No t’ho agafes malament.

 26. Jose Luis Oltra

  Molt agrait per la informació correcta. I és molt trist que, ja siga pel que siga, que jo no ho sé i no vullc tornar a ficar la pota, el futbol s’acabe a Quatretonda. Ningú pot fer res per evitar-ho?

 27. jordi nadal

  Si es aixina com tu dius, la primera notícia, em pareix molt fort, ja que varem tindre varies reunions, la gent nova de la junta, la junta anterior, jugar¡dors de futbol, l’alcalde i jo, i allí es va acordar el que jo he dit, si no ha sigut així i els diners han anat a parar al primer equip i l’escola no ha vist res, ja ho aclariré, i li ho diré a qui correspon, açò es molt serio i a mi no hem fa gens de gràcia.

 28. JNY

  A mí tampoc em fa gens de gràcia i menys quan critiqueu tan efusivament des del teu sector coses molt menys importants. Busca aclarir-ho, però al final si és com diuen el responsable és el Regidor d’Esports.

 29. uno més

  Bona nit sr Jose Luis,com ja sabrà el president del govern ZP ja anunciat la seua retirada i no hi han faltat quasi al instant les reaccions del seu partit què fins ahí ho trobe lògic, però este cap de setmana he vist els informatius a diferents canals de televisió i tinc que dir que no m’ha sorprés res del que he vist en més d’una ocasió ja he dit que estem més que acostumbrats a que insulten a ZP tot i això sent l’actual president del govern crec que es deuria de mereixer una mica més de respecte no creu? Admitint fins i tot que no tot el que ha fet pot ser haja estat correcte. Li conte tot açò perquè supose que ho sabràs que un dels últims insults justament han estat ací a la nostra comunitat un per part del sr Camps tractant-lo de PERSONA MALA, i l’altre com no, del sr González Pons tractan-lo de PATO COJO. M’agradaría saber que opina al respecte,espere ho diga de tot cor,aparcant per un instant la vista de les pròximes elecions. Moltes gràcies.

 30. jordi nadal

  el regidor d’esports, en este tema té poques responsabilitats, jo ho aclariré i aniré a parlar amb qui correspon, crec que no es amb tú i si tens algo que vore estaria bé que t’identificares i ho parlariem, però crec que el problema es del mateix club, intern, es dona una única subvenció al club, és el club el que ha de fer la partició.

 31. Jose Luis Oltra

  Sempre he dit que la politica que m’interessa és la que es fa al terme de Quatretonda, i vaig a seguir aixi. Per tant no expose el meu punt de vista (personal) sobre la politica que es fa a Madrid, Cada un que jutge. Però el que és cert és que el Sr. Rodriguez Zapatero ha rebut en dos ocasions el suport majoritari de l’electorat Espanyol, per tant la seva legitimitat no admet dubte algun, fent-sese mereixedor de tot el respecte. Així que no em queda més que condemnar els insults que se li dediquen, tant a ell com a la resta de persones que estem a la tasca politica. Ho dic en reflexiu perquè a mi també m’han dedicat algun insult en este últim tram de la llegislatura.

 32. uno més

  Bona resposta però no convincent al menys per a mi.No hem referia a la política de Madrid » cagen l’ou» ja no he tornat ha explicarme be.Doncs estarem d’acord que el mateix podem dir del sr Camps qui ha segut elegit 3 o 4 vegades no?.En sembla be que et preocupes de la política que es fa a Quatretonda tot i això haurem de tindre clar que bona part que es fa o es puga fer al poble te a veure amb la que es fa a València crec jo. Com dius tu mateix també es deuria fer mereixedor de tot al respecte i no tirar-li la culpa de tot a qui tots sabem i a més a més amb poca educació. Bo no vull insistir que algú m’arraparà tan sols era per tindre una idea. Ja seguirem.

 33. Rafa B

  JNY. La culpa no es de Jordi. Jo ja ho vaig comentar i ja vaig dir que Jordi va dir bé el que es va acordar (per a que no el linxara ningú) però que no s´ha fet. Per supost que la culpa es de la Junta i, sobretot, del seu president i tresorer que son els que cobren els diners de l´Ajuntament, no diuen que els han cobrat, i se´ls gasten (en el futbol per supost, espere, però no segons el pactat i amagant-ho). Que quede clar també que jo no estic diguent que se´ls han gastat en altres coses, perquè no ho se.

 34. vicent

  Pepe, gracies per contestar, «com es sol dir mes val tard que quedarse en el dubte» dirte que el meu correu es correcte i com veig que sea parlat molt de la coop vullc posar lo que aquell dia vaig comentar, Gracies.
  comentari per a Genil,
  El PP te molt que vorer a la actual direcció de la cooperativa, que el President sigá un CASIC, el PP no te la culpa, pero que estiga ell de President si, mols dels votans en les assamblees de la cooperativa tenen mes interessos en el PP que en la cooperativa i aixo condisiona als que tenim interessos en la coop. per desgracia en aquest poble el colectiu del PP i els seus voltans, miren mes per el poder, sense trindrer em compte el interes general » estas en mi o contra mi, i si es aixi no tens dret ni a respirar «

 35. vicent

  I perdoneu tots els que cregueu que la Cooperativa no es tema de Politica Local, sols repasant el historial de quant va entrar aquest President i com va entrar, despres de no poder ser ell Alcalde, per desgracia per els que sol som llauradors i volem la coop. per que defenga els nostres productes, mos em trobat en aquesr ramat de «politics» que porten molt de temps saquejant la COOPERATIVA

 36. vicent

  Blanca , com es nota que tu eres un estomec agrait, dirte que desde que dirigis la cooperativa el actual President alli sols treballen FAMILIARS, AMICS i del partit i recordarte que sea carregat a tots els treballadors que habien i no eren del MOVIMIENTO, en motiu o sense motiu els a tirat o a fet que sen anaren, en diners de tots paga indemnizacions i abogats.

 37. Jose Benavent

  Els termes als que està arribant esta discussió no ens beneficia a ningú del poble. La realitat és que s’hauria d’aclarir si s’han invertit eixos diners en la escola de futbol o no però el ben cert és que en quasi el 100% d’equips la escola ha de ser mantenida per els pares dels jugadors i rep poquetes ajudes, així que Quatretonda no anava a ser una excepció. Les despeces d’un primer equip són infinitament majors que les d’un equip de categories inferiors perque el que s’ha de pagar a un àrbitre amateur és prou elevat en cada partit a casa i la realitat és que poca gent del poble ajuda a l’equip de manera monetària, així que prou fem mantenint l’equip. També sabreu que els jugadors del primer equip s’han pagat part de la seua fitxa, cosa que altres equips de la Vall d’Albaida, com per exemple La Pobla del Duc no passa, i allí és el club el que fa front a eixos diners. Així que jo només animaria a tota la gent a que omplira eixes noves grades del camp de La Plana, deixara de parlar de coses que no venen a compte i recolzara tant el primer equip com l’escola, perque de segur que és molt fàcil estar amb l’equip d’un fill/nebot/net/cosí/germà, etc. etc. però és molt difícil ser del Quatretonda C.F. com equip. I parlant d’altra cosa, tots sabem que al poble som prou pesimistes i tots els anys es diu que el futbol s’acaba, que no hi haurà bous perque no hi ha diners, que no hi haurà festes en setembre, etc. etc. Així és la cultura quatretondenca i el que ens ha de donar força i espenta per a continuar endavant. ARA I SEMPRE, AMUNT QUATRETONDA!!!

 38. Rafa B

  Molt be José Benavent, pero diguent la veritat desde el primer moment, no enganyant, i el que es mes important, ni amagant cose ni incumplint les pactades. Jo, el que voste diu ho compartix, pero fixes en el que jo dic: engany, burla, diners, etc.

 39. (joan) Joanjo Oltra Cuquerella

  Com a resposta al comentari de Jordi Nadal al «tinc una pregunta per a vosté», i posat que no puc comentar alli, vaig a comentar aci. Jo si que se que tenen Llutxent, Benigànim i Pinet en comú, que governa el PP. Per això allí si que pot ser, i aci no. Ells funcionen així. El problema es que a l’hora de pagar imposts tots som iguals, i deuriem tenir les mateixes prestacions, però no. Ara que isca el típic diguent que si sempre ha de tenir la culpa de tot el PP.

 40. David Bellver Benavent (abans Davit)

  «Derivació tinc una pregunta per voste» ECOPARC I BRIGADES FORESTALS

  Primer que res, agrair les respostes emeses pels tres representats dels partits polítics, la brevetat en que s’han produït.

  De l’ECOPARC: me’n alegre d’eixa decisió, espere i desitge, com tots els veïns, que l’obra es duga a terme en la major brevetat possible, i de manera adequada.
  De les BRIGADES FORESTALS: Com diu Jordi Nadal en la resposta a la meua pregunta, més o menys me la podia imaginar la resposta, però no vull creure (pensar) que les coses van així, per eixe motiu vaig fer la pregunta per si el motiu era altre. Crec que cal insistir en sol·licitar la creació de la Brigada, així com sol·licitar contínuament les actuacions puntuals a les brigades de la zona, així tard o prompte ens la concediran (espere més prompte que tard), és una proposta, perquè actuacions puntuals se’n poder fer moltissimes en la nostra serra.
  PD. Jose Luis Oltra no m’ha respost en el tema de les Brigades, espere la seua resposta, en Tinc una pregunta pe voste. Gràcies

 41. Jose Luis Oltra

  Ràpidament: no t’he contestat encara perquè porte dos dies intentant ficar-me en contacte amb el Gerent de IMELSA, Marcos Benavent. Com fins ara ha segut imposible, a les 12,30 d´ avuí tinc una reunió en la Dipu per aclarir conceptes abans de contestar. Per tant, quant tinga les dades clares t’ho diré.

 42. David Bellver Benavent (abans Davit)

  Gràcies per contestar-me, però com que desde que hi ha que identificar-se amb nom i congnom, la qual cosa em sembla molt correcte, els altres dos representants dels partits m’han contestat molt prompte, i em resultava extrany que tu no contestares. T’agraisc l’interes per posar-te en contacte amb Imelsa, es convenient tenir tots els punts de vista i saber les versions de totes les parts.

 43. Jose Luis Oltra

  Certament, esta resposta no és per a mi. Es tracta d´ eixir al pas d´ un comentari fet pel Sr. Alcalde respecte a que vol donar a enterdre que el PP hem votat en contra de cercar l´ Ecoparc. He d´aclarir que el vot en contra NO es respecte a cercar l´ecoparc, sino a la nefasta politica económica que esta fent l’Alcalde respecte a este (i a molts altres assumptes). M’explicaré. Quan ens va presentar el pressupost per a 2011 en Gener passat ¿No sabia que s’havia de fer eixa actuació a l’ecoparc? Si no ho sap, li para dolent, i molt. Però si que ho sabia!!!!. Bueno ¿per què no ho va posar en el pressupost? És que dos mesos després ha tingut que remodelar el pressupost, dos mesos després d’aprovar-lo. Ja sé, és que va fer un pressupost per eixir del pas. Doncs bé, eixes eixides del pas ens han portat en 2010 a un romanament de tressoreria de – 260.000.- €, casi res. I gràcies a la seva ocurrent gestió econòmica, vosté ens imposa, com no pot ser d’altra manera, un Pla d’Estabilitat Pressupostària. Continue d´eixa manera, que nosaltres estarem en contra de la politica econòmica a la que vosté ens ha castigat.

 44. Jose Luis Oltra

  Per a David Bellver Benavent
  Una cosa se m´ha passat respecte al projecte de Sostenibilitat de la biodiversitat del Paratge Natural mitjançant els ramats, perdona. El passat Diumenge varem tindre l’oportunitat d’explicar-li el projecte al Conseller Cotino, que venia de veure el foc de Benicolet, i ens va prometre recolzament econòmic per a tirar-lo endavant.

 45. jordi nadal oltra

  esta argumentació que fas, la varem fer nosaltres també, però per responsabilitat varem votar a favor, perque és un obra necessària, renunciant inclús a la iluminació del carrer del raspallot, inversió que haviem reclamat el Bloc,
  per cert, com vares quedar amb IMELSA?

 46. Juanen Benavent Vidal

  Jo, personalment crec que vosaltres no esteu sols contra la política econòmica, sinò contra tot el que es faja des de l’Ajuntament. La gran majoría de coses les heu votat en contra i sense aportar massa idees, per tant deixe-ho clar. I per cert, gestió econòmica i política bona la que porten els seus companys en la Generalitat i en la Diputació, i no diga que això no li interessa perque és una cosa molt seria.
  Per altra banda, com a vosté li s’ompli tant la boca diguent que vol molt al poble i que té molts projectes per a fer i que té recolzament econòmic per a ells, la pregunta és la següent: tots estos projectes si vosté torna a estar en la oposició, com crec que va a estar, li’ls farà arribar a l’alcalde de torn per a que els pose en marxa si es considera oportú o aleshores ja no voldrà tant al poble i es perdran en l’oblit???

 47. Jose Luis Oltra

  Tens raó, l´ argument ja el vareu aportar vosaltres, i no per això deixa de ser correcte. M’agrada que ho hages explicat tu per que jo tenia por de dir-ho i que s’havereu molestat. L´assumpte d’Imelsa l’he explicat en un altre foro.

 48. Jose Luis Oltra

  Quan el Sr. Alcalde ens va mostrar el pressupost per al 2011, li varem oferir el següent pacte: fem un pressupost nou entre les tres formacions i assumim la responsabilitat del retall en la despesa entre els tres. A això en el meu poble li diuen aportar idees i assumir responsabilitats, cosa que crec que no està fent-se a l’hora de prendre les decisions econòmiques que cal. Ara bé, si en la Generalitat es tiren al barranc, a Quatretonda com som aixina d´espabilats, també ens tirem. És això el que vols dir? En qualsevol cas, crec que respondre «i tu més», com estàs fent tu ara, no és la solució als problemes econòmics locals.
  Sempre, ho repetisc sempre, que s’ha volgut comptar amb mi per a anar a demanar algo a València per a Quatretonda (Centre de Salut) ho he fet sense cap de dubte, i he estat a l’hora, no com algun representant del PSPV local. Tal vegada el que passa és que quan una idea ve d’un altre lloc, hi ha qui no vol tindre ulls per a veure-la. Vullc dir que mai les considera oportunes, i per tant es perden en l’oblit.
  Per restar a l’opocisió, tranquil que seguirem treballant per almenys donar a conéixer tot el de bo i de dolent que continueu fent.

 49. Juanen Benavent Vidal

  EL «i tú més» se l’ha tret de la mànega, pero be (ja anem enredrant com sempre). El que he dit està ben clar: els seus col.legues de partit en la Generalitat i en la Diputació ens porten com «cagalló per sèquia» (com es sol dir en el meu poble), per que si pagaren tot el que deuen una altra situació econòmica segur tindríem i, els números, que vosté pregona per ahí i fets a la seua manera, seríen uns altres. Vaig a preparar-me’ls i li donaré jo els meus compters de l’Ajuntament.
  I no voldría dir vosté abans: Tal vegada el que passa és que quan es fan coses en l’ajuntament hi ha que votar en contra sistemàticament???
  I per el que diu que seguirà donant a coneixer tot el de bo i dolent, el dolent sí que m’ho crec, el de bo…ni per molt bo que siga
  Un altra cosa li vull dir, no vaja infra-valorant tant a la gent del PSPV de Quatretonda, que ací el que més i el que menos té algo que callar.

 50. (joan) Joanjo Oltra Cuquerella

  Senyor Jose Luis: després de llegir les actes que vostés tan amablement han «penjat» a la seva pàgina de facebook, referents a la votació per la construcció del frontó, i la corresponent nota que també han «penjat» a continuació, no puc evitar fer-me la següent reflexió:

  1.- Es diu a l’acta, que el seu grup (PP) va votar en contra de l’ubicació del frontó, no de la seva construcció. Aleshores vosté va tenir la meravellosa idea de proposar que es construira al polígon industrial. Però vosté no sap que alli no es pot construïr un frontó? Què només es pot construïr en sol destinat a instal·lacions esportives? I quan se’ls va dir que estaven oberts a idees, perquè no varen proposar una ubicació millor que la del camp de futbol?

  2.- No li pareix una mica «cínic» votar en contra, i després dir que la culpa de que Quatretonda hui no tinga un frontó és dels altres? Per suposat que el PSOE també «donde digo digo digo diego» però vostés no tenen menys culpa que ells, perquè si vostés hagueren votat a favor, com ho va fer el Bloc, hui el poble tindria un frontó.

  3.- NO ENGANYEN més a la gent diguent que el Bloc no diu les coses per les quals el seu grup (PP) vota a favor. Ja que tant al nostre facebook (faceBLoc) com al nostre blog varem publicar la notícia expressant que s’havia aprovat PER UNANIMITAT la moció del Bloc a favor de TV3. Així que repetisc, no ENGANYEN més a la gent. Que ací hui ja se li ha destapat la 2n mentida que diu des que jo navegue a QD.

  Moltes gràcies.

 51. Jose Luis Oltra

  Juanen unes poque coses i molt ràpides:
  1.- Jo no faig cap valoració, l’únic que faig és recollir fets. Si com a consequència d´eixos fets tu o algú més fa valoracions, jo no sóc responsable.
  2.- Quan heu proposat algo que pensàvem podia ser bo per al poble, ho hem votat a favor , però … en el tema dels cales que vols que et diga?
  3.- Cada vegada que hem parlat de la gestió econòmica local, per compte de defensar-la, s’haveu limitat a contestar «la Generalitat més de tot … i la Dipu més mal encara». Però estic esperant que una sola vegada hàgeu fet una defensa d´ eixa forma de gestionar els cales. ¿Tan poc cregueu en ella que l’únic que sabeu dir és que els demés ho han fet més mal? Adona-te´n que «més mal» és més que mal, per tant eixa gestió esteu admitint que és almenys mala.
  4.- Les dades de deute que jo he donat ja tenen descomptat el diners que encara no ha pagat la Generalitat (la qual cosa també és una vergonya). Però quan els pague, el deute local serà el mateix, no cambiarà la situació.
  5.- Jo no he fet cap numero: «Decret d’Alcaldia num. 129/2011. Romanament de tresorería per a gastos generals any 2011 -260.754,78.- €» (el signe – significa que deguem eixos diners). Ho sent, però els ha fet l’Alcalde. Ara bé, el que ell hi va proposar era traure de la comptabilitat tot el capitol del carrer «Alcalde Joan Mahiques», per a que el deute fos més menut, però ho varem rebutjar perquè era donar dades falses.

 52. jordi nadal oltra

  joanjo, no se si lo de la tv3 té algo que vore amb les eleccions, van votar a favor una moció practicament igual a la que van votar en contra fa dos anys, oportunisme electoral?
  per cert també van votar en contra del carrer del raspallot, que al igual que el frontó, allí no cabia i molestava, pregunteu a qui siga del poble que vaja allí, i que ho veja, i que diga: ací que han fet?, ací no es pot jugar a fútbol !!!
  hi haurà coses que es podran discutir, pero aquestes?, hi ha que reconeixer les coses també quan es fan bé, avuí mes de 70 persones de este poble de tots els colors polítics (no tindria ni que dir açò, estem parlant d’esport) juguen a raspall, més els xiquets que ara comencen a practicar a l’escola, la majoria d’esta gent, abans ni practicava ningun esport, inclús gent que abans de fer-se ho va criticar prou, després a mí m’ha dit que esta molt ben fet i que s’havia quedat millor que estava.

 53. Jose Luis Oltra

  Ho sent, jo no escric res del que has dit. Però,
  1.- també has llegit en l’acta que el portaveu del BLOC havia expressat que quan el PSOE va plantejar la primera vegada la ubicació del frontó en el camp de futbol, ell estava en contra.
  2.- El frontó es pot ubicar en qualsevol lloc, sempre que es canvie l´ús d’eixe lloc. O siga es re-qualifique. Al voltant d´ este tema hem tingut diverses discusions, doncs hi ha qui diu que és impossible, però l´antiga secretària va aclarir en el seu dia que no era impossible, tan sols una tanca complicada, però no impossible. Tal vegada com l’ou de Colom?
  3.- El que vàrem dir és que qualsevol altra ubicació seria perfecta. Li recorde que som oposició, crec que les idees les dona l´ equip de govern. Però el que ens varen contestar és que «era al camp de futbol o no hi havia frontó», i nosaltres vam optar per la segona de les seves propostes, no frontó. Però, ademés vàrem recolçar l´ alternativa que presentava el BLOC d´ invertir tota la quantitat en re-model·lar l’Ajuntament.
  4.- L´ equip de govern té MAJORIA ABSOLUTA en l’Ajuntament. Nosaltres NO som responsables de que no se sapia gestionar eixa majoría. Ho sen, però has de donar-me la raó en açò.
  5.- Si s’havera fet el frontó, ¿On s’havera posat el carrer de pilota? La requalificació s’havera
  fet imprescindible.
  6.- Si tanta gana hi havia de frontó, per què no es va fer en el pla Camps. El PP ho va plantejar, i es pot llegir en l’acta del plenari. Ara bé, no podíem fer una proposta acompanyada d´ un proyecte i tot, són diners que no es poden gastar sense el compromís de realitzar el projecte.
  7.- Jo no dic qui té la culpa, i de què. Els que tenen la responsabilitat de govern son altres. I els que jutjaran seran els votants.
  8.- (I per concloure que ja estic cansat) Pots dir-me quina es eixa primera mentida que haveu destapat. Jo no la trobe.

 54. (joan) Joanjo Oltra Cuquerella

  Clar, t’ho dic en un minut: va ser amb les dades econòmiques que vares donar per a la gespa artificial. Busca busca. Jordi et va donar les correctes i et vares retractar. Respostes.
  1.- Per suposat que estava en contra, posat que era millor al poliesportiu. Ara be, una volta reformat el poliesportiu, i sent que al camp de futbol cabia perfectament, era preferible que Quatretonda tinguera un frontó al camp de futbol, que que no en tingués cap. Vosaltres vareu optar per NO FRONTÓ, (cosa que ja se sabia, posat que no el portaveu ni al programa electoral). Veges qui no vol que el poble tinga certs serveis.

  2.- El que dius de canviar el sol, és com a mínim, absurd. Ja que havent-hi lloc al camp de futbol, no hi ha necessitat de requalificar res.

  3.- Crec que vosté (i molt al meu pesar) te una idea molt equivocada de la política. Si les idees les ha d’aportar únicament l’equip de govern: que fan els seus regidors (PP) a l’ajuntament? fer bonic, o unicament dir que no i (alguna volta) que si a tot?

  4.- Del que sou responsables, i vaig a repetir-ho, és de que Quatretonda no tinga un frontó. En l’acta està reflectit el vot en contra, i tu mateix acabes de dir que vareu optar per NO FRONTÓ. Em pareix molt fort que després eixiu a la cavalcada demanant-lo. Haurieu d’ésser una mica coherents amb allò que feu.

  5.- El carrer de pilota és un tema diferent al frontó, que va sorgir després. I això t’ho contestarà millor que jo Jordi, posat que ell es el regidor d’esports.

  6.- Pel que diu aci, vostés si s’havera fet amb el pla camps haveren votat a favor. Aleshores no votaren en contra de la ubicació, sinò del finançament (diners de ZP). Perquè mentixen aleshores diguent que és per la ubicació? VINGA, ACLARIU-SE.

  7.- Que vostés estiguen en l’opossició, no sigunifica que no tinguen responsabilitat, posat que també tenen regidors (com he dit abans), i també tenen vot. No s’hi val a votar, i despres el·ludir la responsabilitat. Això denota una manca total de RESPONSABILITAT POLITICA del seu grup (PP).

  8.- Per concloure jo, no entenc com el 2006 TOTS els grups de l’ajuntament varen votar a favor del frontó, i a l’hora de fer-lo s’oposeu. No trobe sentit algun.
  NO M’HA DIT RES SOBRE TV3 I ENGANYAR A LA GENT.
  gràcies

 55. Jose Luis Oltra

  1.- I si era millor el poliesportiu, per què demanava fer-lo al camp de futbol?
  2.- Lloc al camp de futbol? S’ha tingut que remenejar-ho tot, i llevar els arbres.
  3.- Fem oposició, i quan l´ equip de govern no s’entén, per exemple quan el BLOC volia gastar tot en l’Ajuntament i el PSOE arreglar carrers, vàrem decidir en favor del BLOC. Ahi si que tenim vot, quan el pacte falla.
  4.– Clar! votàrem per la segona de les opcions que ens va donar el BLOC. Si que et pica la cavalcada, jo no em sent al-ludit. Jo no he eixit mai en eixa penya. I la crítica hi ha que saber-la acceptar. I no, no som els responsables per més que t’empenyes. Ho sent.
  5.- La pregunta és per a tu que estàs en la conversa, ¿On s’havera fet el carrer de pilota? Tu si que no contestes a lo que et pregunte.
  6.- El que has d´ informar ets tu. En el plan Camps es podia comprar el terreny, requalificar-lo, i construir instalacions esportives, tal com han fet pobles del voltant. Pertant s’haguera respectat el camp de futbol. Que és el que voliem, no tocar el camp de futbol. Crec que ara ja pot quedar-te clar.
  7.- Som oposició, no govern, i quan ens han demanat idees les hem donades. És curiós que quan el nostre vot no serveix per a res no demandes la responsabilitat política. El nostre paper és votar i explicar el nostre vot i el de l´ equip de govern. Per cert, et recorde que som l’oposició, som nosaltres els que hem de criticar l´acció de govern, no té entit criticar a l’oposicio, que no té responsabilitat de govern. Tan sols si hi ha desgovern, l’oposició hauria d´ assumir la tasca de govern i això no passa a Quatretonda.
  8.- Jo no era alli, caldria que li preguntares a la persona que si estava i que en eixe moment pensava que el frontó no cabia al camp de futbol,i ara ha canviat el punt de vista i pensa que si que cap.
  Respecte a TV3, som de l’opinió de que s’han de veure totes les cadenes a tots els llocs. És això el que posava la moció. I és això el que hem votat.
  I faltaria mes, si ens hem gastat els cales i no jugara ningú, seria de jutjat de guàrdia. I estem molt contents de que al poble es practique esport, clar que sí.

 56. (joan) Joanjo Oltra Cuquerella

  A mi la cavalcada ni em pica ni em cou. Simplement dic que em pareix molt hipòcrita que gent del teu partit (que també està a la foto que s’heu fet aquest diumenge davant del Bar Ricardo) surta a la cavalcada demanant el frontó en quan vosaltres: 1. no el portaveu al programa electoral de 2007. 2.- vareu votar en contra quan es va presentar la opció de construïr-lo. Per supost que hi ha que acceptar la crítica, però això no és crítica, és demagògia barata.
  Respecte al carrer del Raspallot, si no s’hagués pogut fer alli, s’hagués buscat un altre lloc, i si no ens hauriem esperat a disposar de nou dels diners per fer-lo. El que passa, que els meus comentaris no son respecte del carrer del raspallot. Ja t’he dit que son arran del que he llegit al vostre facebook sobre el frontó, el que ha passat després, no te a veure amb les decissions o el vot que vareu triar per construïr-lo. A més, t’he de recordar, que també heu votat en contra de la construcció del carrer del raspallot, així que no se ara que vols demostrar amb el teu interés per eixe tema.
  La responsabilitat política (a un politic) s’ha de demandar sempre. I perdone que li diga, que els vots sempre servixen, per a una cosa o per a l’altra. Sinò no tindria sentit que votaren tots els regidors. Això, senyor Jose Luis, és de caixò.
  Vaig a posar-li un exemple respecte del que diu de la opossició: a les corts valencianes, el grup Compromís, que ha estat a l’opossició la present legislatura, ha presentat 7.358 iniciatives al llarg d’aquesta. Com veu, fer opossició, significa també fer propostes, aportar idees, No solament quan te les demanen, també quan no. Però clar, supose que aquesta, i la seva, son dues maneres diferents d’entendre la tasca d’opossició.
  Ja que vostes estan més ocupats en pretendre fer vore al poble, que no tenen culpa en el fet que el poble no hi haja un frontó, sino que és dels partits del pacte. Doncs mire, el Bloc, va votar a favor, i el PP en contra. Més clar, aigua.

 57. (joan) Joanjo Oltra Cuquerella

  Per cert, la resposta a la primera pregunta que em fa, ja l’he donat abans, a la 1a resposta del comentari anterior al seu. I la resposta a la 2n, li la pose aci: s’ha hagut de moure ara, per tal de fer el carrer del raspallot i incloure-hi les grades per al camp de futbol, no per haver fet el frontó. No mesclem les coses.

 58. jordi nadal oltra

  En el plan E es proposa fer un frontó per part del Bloc, el PSOE accepta en la reunió, alguns de la junta del fútbol mouen cel i terra per a que no es faça, tot i explicar-los que cap, nosaltres amb un exercici de responsabilitat, ens mantinguem en la nostra posició que es el millor per al poble i no li fa mal a ningú. A partir d’ahí el psoe es tira enrere, per allò del «que diran», igual que va fer en la gespa artificial que en paraules d’ells va ser un «brindis al sol» per a que callen els del PP, el PP des de primera hora es posa en contra (fent una oposició fàcil) o millor dit a favor de alguns de la junta del futbol, sense atendre a raons objectives del arquitecte justificant que cabia perfectament i atenent a raons subjectives d’altres.
  En el segon plà es torna a proposar el frontó en una reunió amb el PSOE, però ens diuen que una vegada votat en contra no anaven a tornar-ho a votar, i ja era alcalde David. Alehores jo, propose fer el carrer artificial, ja que considerava que començavem a molestar jugant a raspall pels carrers del poble (i no es va fer perque jo jugue a raspall, com s’ha dit per ahí, dos vegades abans varem proposar el frontó i jo no he jugat mai al frontó) i ens varem posar d’acord els dos partits a lo que també es va oposar el PP.
  El frontó es podia fer al poliesportiu, si fa uns anys enrere s’havera replanificat el terreny, jo llavors no estava, però una vegada remodelat per a fer un frontó al poliesportiu, la orientació no seria l’adecuada.
  Ara per a requalificar terrenys i expropiar i que vinga una altra bona subvenció, tardarem anys en fer un frontó, encara que ho intentarem, però vam estar a 4 mesos de tindren un i no el tenim gràcies al PP i al PSOE, i a les xarraetes, i això es així,

 59. Jose Luis Oltra

  Abans m’ha quedat un assumpte per respondre. Si he donat una dada equivocada en el valor de la gespa artificial, ja vaig demanar perdó per equivocar-me, jo no sóc perfecte, ho sent. Tu te´n vares anar a 600.000 €, i no t’he sentit dir res. A més a més, en el comentari de la web local va ser el Sr. Director de QD qui et va recomanar que visitares eixa web, i no t’he sentit dir res. Eixos comentaris que tu fas, també són mentira?
  Altra questió, Si el carrer de pilota es podia fer en altre lloc, per què el frontó no? Repasa l’acta, alli ho posa ben clar, ens oposavem a la ubicació, i et recorde a tu i als altres que l’acta es va aprovar per unanimitat de tots. Per tant no es pot discutir ara el que està alli escrit. O és que els membres del BLOC voten sense llegir l’acta? Jo, que els tinc gran respecte polític, crec que no. Tu creus que sí? És que no se´n recorden del que varen votar? Com és què ara plantegen eixos dubtes?

 60. (joan) Joanjo Oltra Cuquerella

  Jo me’n vaig anar a 600.000 perquè el valor total rondava els 600.000 encara que una part la subvenciona la dipu. Si tu no m’has sentit no és el meu problema, però quan vaig parlar de la web local, la vaig visitar i ja vaig dir que el que hi havia era un apartat per deixar suggerències, i no el que aci es proposava, JA HO VAIG DIR, que havia sigut una confussió per part meua. De tota manera, no ho veig tan greu com donar dades econòmiques falses. I de totes formes, jo no he estat a l’ajuntament, i vosté si, durant 4anys. Per tant deuria ser més fàcil que jo m’equivoque, que vosté.
  Deixant açò a banda, no se que te que vore el que diu ara de l’acta, amb allò que jo estic diguent del frontó. A l’acta està ben clar la postura de cadascún dels partits. Per això mateix dic, que no ENGANYEN A LA GENT, perquè son vostés qui VAREN VOTAR EN CONTRA, i allí està reflexat.
  I no m’ha respost a res del que li he dit al comentari anterior. Simplement ha desviat el tema.
  Ah, solament dir-li que ningú planteja dubtes, solament he parlat del frontó, (i ho repeteix per enèsima vegada), perquè vosaltres heu tret el tema al vostre facebook per intentar fer veure allò que no és.

 61. Jose Luis Oltra

  Per a mí esta conversa ja és estèril, així que vaig a deixar-la, així podràs dir que ja no tinc arguments. Com tu dius hem estat 4 anys a l’Ajuntament, i no sé el que tu creuràs encara que m’ho puc imaginar. Pot ser que hem fet una oposició nefasta. Pot ser. Però el que és cert, i és en el que ens quedem tots els regidors del PP, és que el portaveu del grup municipal del BLOC el dia de la seva renúncia com Alcalde, ens va felicitar per la manera de fer oposició, donant-nos les gràcies.

 62. (joan) Joanjo Oltra Cuquerella

  Per mi que no quede, no fa falta que parlem més del tema. No és que jo ho puga dir, és que tu mateix ho has dit. Jo ja he dit allò que tenia que dir.

 63. Jose Luis Oltra

  Esmorze este mati davant d’un paper del PSPV. Que curiós , jo creia que ja no era hora d´ estes coses fins la campanya electoral. Donçs bé he pensat en QD per aclarir unes poques coses. El primer és agrair l’estima que em demostren quan “em perdonen” la “ignorància”. Caldria més que demostraren en fets, documents, … que estic equivocat, o que he dit algo que no és cert. Però no, només em perdonen, doncs moltes gràcies.
  Respecte al deute, clar com hi han coses que no s´han de pagar fins al 2025, no és deute. I el que vinga darrere que tanque la porta. A més, que mentider és el botecari quan parla de 700.000.- € de deute. Si en prèstecs 378.000.- €, de Ruralcaixa la setmana pasada 100.000.- €), i el romanament pressupostari 260.000.- €. Tot plegat suma 738.000.- €. Perdoneu, m’he equivocat.
  A més, caldrà sumar també tot el que s’ha contractat per a estos 4 mesos i 20 dies de 2011, i que no saben d’on es pagarà. No importa, cal fer campanya, just fins al dia 20 de Maig. I acusar al PP de que es compren vots (el burro li diu al cerdo orellut) (bueno per no ofendre, diu el mort al degollat ¿qui t’ha fet eixe forat?).
  Ah, una coseta que no han dit. El 6-IV-2010 l’Ajuntament li demana a Ruralcaixa l’ampliació del préstec de 100.000.- € a 200.000.- €. ¿Qui estava al front en eixe dia? …
  Senyorets del PSPV, l’únic argument que tenen per a defensar la seva gestio económica es que els altres ajuntaments están pitjor? Tal vegada ells tinguen alguna inversió productiva que puguen recuperar, no ho sé, però nosaltres no.
  Que la Generalitat o la Diputació no hagen pagat les subvencions és vergonyós. Ara bé, eixos diners no están contabilizats en el deute local. Però, i sé que he dit que no vullc eixir del municipi, que opineu d’un Govern Central que va agafar Espanya a la Champios i l’ha portat al fondo del sim de l’Avenc? Que ha tingut el mèrit de pujar l’atur del 8% a més del 20%?
  Altre tema. Si per a favorir a unes poques empreses hem de fer malbé a tots els veïns, doncs no podem estar d’acord. I quin interés tenim ara d´afavorir a alguns? És que s’acosta la campanya?
  Sobre la Mancomunitat, totes les decisions es prenen per unanimitat, tal vegada per que els dirigents són dialogants. En Quatretonda quan hem intentat dialogar sobre qüestions econòmiques com el pressupost per al 2011 ens han tirat els trastos al cap. Ara això si, ens passen els informes DESFAVORABLES d’intervenció per baix cama (esta setmana n’hem tingut un altre). Després els culpables som els altres que no vullguem jugar.
  Bé, i açò és tot, pel moment. Perdoneu-me per extendre’m d’esta manera. Gràcies.

 64. (joan) Joanjo Oltra Cuquerella

  Dons si han fet «propaganda» quan no es pot, denunciau a la junta electoral. Amb això n’estic segur que no estarà a favor solament el teu grup.

 65. Jose Luis Oltra

  Ho sent, una vegada més he ficat la pota, el deute no és de 738.000.- €. Falten els 75.000.- € de la caserna de la Guàrdia Civil. Per tant el deute reconegut (falta saber el que deguem del que va de 2011) és de 813.000.- €.

 66. Nieves Vidal Bataller

  * Aquest comentari ve a col.lació de l’última resposta donada per Jose Luis Oltra a l’apartat «Tinc una pregunta per a vosté»

  Com diu Jordi, jo tampoc entenc massa la cloenda final de la resposta del senyor Jose Luis amb allò del català. Jo tampoc sóc catalana, vaig nèixer ací, per tant sóc valenciana. Crec que s’ha fet un embolic amb allò del terme «català», una cosa és la llengua, altra la identitat. Tampoc entenc massa allò de l’enveja aliena que ens tenen, no em sent envejada, més bé avergonyida de tenir un president de la diputació que, quan surt a la televisió nacional, és per haver protagonitzat actes vergonyosos i que deixen bastant que desitjar per a una persona que ocupa un càrrec com el seu. Temps ençà li vaig fer una pregunta respecte a la política que s’està practicant al PP respecte a l’educació i veig que a la seua resposta no hi fa cap comentari al respecte, supose que, o bé manté el que em va dir que no hi estava d’acord amb allò de deixar de costat els centres públics, o bé no mereix ni una línia anomenar-ho pel fet que és una aberració dir que s’ha de donar prioritat als centres privats-concertats. També em sorprén que lloe la política econòmica del seu partit, ja que, amb això, el que jo entenc és que vosté pensa que la millor manera d’invertir els nostres diners -els dels valencians, com jo, com vosté- siga fent-ho a eixos «grans eventos» que no fan altra cosa que suposar una gran despesa al govern valencià i que, d’altra banda, la gent amb recursos limitats, que és la gran majoria, no puga gaudir-los per no trobar-se entre els privilegiats que sí que ho poden fer.
  27 Abril

 67. Jose Luis Oltra

  Sent no saber expressa-rme tan be com voldria. Sóc Valencià i estic orgullós de la meva terra, la meva llengua, i els meus signes d’identitat. Els meus.
  Tu m’has preguntat ara sobre la pertenència a un partit. El que vaig dir de l’educació pública/privada escrit queda, no ha canviat. En el pp, a diferència del que passa a altres partits, tot i tots no som perfectes. Jo puc admetre els fallos del meus. ¿Pots dir el mateix del integrants dels altres partits?
  Si preguntes a les altres comunitats autonòmes, tant si ho cregueu com si no, ens envegen a la Comunitat Valenciana.
  Potser tu tens eixa opinió sobre com s’ha governat en la CV, però fins ara les urnes ens han anat donant la raó. I sempre he dit que els votants en democràcia tenen la raó.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES