Seleccionar página

Comunicació : canvis als comentaris a QD

Comunicació : canvis als comentaris a QD

A partir d´avuí, comuniquem a tots els  comentaristes de QD  que per a publicar un comentari caldrà identificar-se amb nom i cognoms vertaders. Si no es fa així, no es publicarà cap aportació. Aquesta mesura la posem en pràctica per a enriquir-nos tots i fer de QD un instrument més seriós si cap encara.No ha sigut fàcil adoptar aquesta decisió però pensem que d´aquesta manera, la humanitzem una mica més i l´omplim de noms propis i persones concretes.

En algun que altre escrit, ja s´havia apuntat la idea, però crec que ara és el moment de dur-la a la práctica. Pot ser que l´anonimat donava una mica més de llibertat però també es quedava una mica en l´aire com sense  el fonament de l´autoria. D´aquesta forma crec que anirem consolidant-la i  formant una xicoteta comunitat  lliure, responsable i pensant.

pepe romero-nieva

 

 456 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics