Acte de Presentació Candidatures PSOE de Quatretonda

Acte de Presentació Candidatures PSOE de Quatretonda

NOTA DE PREMSA                                                         18/04/2011

 EL PSPV-PSOE DE QUATRETONDA TORNA A CONFIAR EN DAVID MAHIQUES COM A CANDIDAT A L’ALCALDIA

 El passat divendres 15 d’Abril es presentava la candidatura del Partit Socialista de Quatretonda que torna a estar encapçalada per l’actual alcalde de la localitat David Mahiques.

 La nova llista compta amb persones ja experimentades com són les actuals regidores Ana Benavent i Tere Asunción. També s’inclouen cares noves com Nadia Martí i Trini Espí, les quals han manifestat la seua il·lusió i ganes de treballar pel poble.

 L’acte va comptar amb la presència d’Alfred Boix, diputat provincial a València, tinent alcalde de l’Ajuntament de Gandia i candidat autonòmic a les llistes socialistes. Boix va voler compartir amb tots els assistents el seu optimisme davant els pròxims comicis així com també va elogiar la llavor dels representants locals a l’hora de desenvolupar les polítiques acords al partit.

 David Mahiques, per la seua part, feia una valoració molt positiva de la seua legislatura així com animava a tots els presents a confiar en ells mateix per guanyar-se la confiança del poble.

 La presentació va ser precedida per un sopar popular, al que van assistir al voltant d’unes 80 persones, i una entrega de socarrats per retre homenatge a tots els regidors i alcaldes socialistes de la localitat durant la democràcia.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES