Una explicació…

Una explicació…

                                                                                                                       Benvolguts amics, lectors, visitants, comentaristes, curiosos…

                   Com s´haureu adonat, hem estat dos dies amb el servidor de QD «caigut» . Uns dies abans de la catàstrofe, ja començava a donar problemes. (Recordeu que es van colar alguns comentaris «pirates». Crec que ha sigut per qüestions tècniques exclusivament i única. La informàtica té estes males jugades. Les biblioteques tradicionals també es cremen, poden sofrir terratrèmols…..

                 De tota manera hem passat dos dies treballant quasi al límit per resoldre la situació . Nits sense dormir, investigant, preguntant… per sort, teníem una còpia de seguretat fins el dia 26 d´abril gràcies a la qual hem pogut recuperar el 99 % del tot el contingut de QD. He de demanar disculpes per les molèsties ocasionades. Jo espere que, amb el canvi de servidor això no torne a passar. però jo faig el que puc. De segur que si ho havera tingut la còpia de seguretat, m´haguera rendit i QD estaria ja en el record de les quimeres.

                                                                                                   Vull agrair públicament l´ajuda inestimable de Roberto Benavent Benavent,(http://www.informaticaquatretonda.com/) , expert  informàtic del poble,  i al gran gurú de Abaco Creacions (http://www.abacocreacion.com/ ) ,  Álvaro ,  els quals han possibilitat el miracle de la resurreció de la revista : jo ja la donava per morta. Gràcies Robert ! Gràcies Álvaro !

I a tots vosaltres que es connecteu, mil gràcies per la vostra paciència i la vostra misericòrdia !

Si algú té problemes en la connexió, recomane que «netege» el caché de l´explorador que utilitza per a navigar.

 

pepe romero-nieva

PS És possible que durant alguns dies els sistema estiga un poc inestable ja que al canviar de servidor i fins que no s´estabilitzen les DNS  potser tingam alguns problemes menors. Tot siga per la millora tècnica.

4 Comentarios

  1. orbison (Roberto Benavent Benavent)

    Pepe, bona nit. Gràcies.
    Efectivament, Pepe ha tingut un problema molt grave al servidor web, el cual no depenía la seua resolució d’ell. La copia de seguritat que ha fet Pepe dies abans, l’han salvat a QD d’una mort segura.(D’es d’ací recomane que feu copies constantment dels datos, ja que els soports d’informació digital son a vegades molt volàtils).
    Prou fa el senyor director en portar avant les noticies i el material , com per a preocuparse de l’esquelet telemàtic de la xarxa; i dir que fins hara ho ha portat molt be .Perque internament, QD te un esquelet un poc complexe (bases de dades).
    Finalment, com ell ha dit, els problemes ja estaven deixan-se veure uns dies abans amb el mal funcionament de QD.

    Pep, tots dos sabem i confiem que a partir d’ara, QD queda en bones mans en lo referent a l’estructura interna. Es hora de que et lleves un gran pes de damunt, i es dediques al que millor s’has fer, recullir material de primera , administrar, i publicar-ho per al «deleite» de tots nosaltres, ciutadans quatretondins.
    bona nit.

  2. Maria Sentandreu

    Hola, Pep! Només volia dir-te que m’alegra molt saber que QD continúa viva i potser aquesta segona oportunitat siga més estable i més intensa que l’etapa anterior. Ànim i endavant, perquè com diu una cançó de la fuga: “No, rendirse no es ninguna opción que quede dentro de este corazón”.

  3. Pepe

    Gràcies Maria ! D´aquesta crec que hem eixit, però t´he de confessar que hem patit uns problemes tècnics crítics. Crec que ho hem resolt. Jo patia molt quan la gent em preguntava que què passava amb QD que no funcionava. Com que són qüestions tècniques no sabia per on començar per a que ho entengueren. Tocant fusta, esperem no tenir problemes tan seriosos. Salutacions !

  4. Josefa

    Pepe me alegro que todo se haya podido resolver, espero que de aquí en adelante todo vaya mejor, felicidades para ti y los informáticos que te han ayudado.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 visitants, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

COMENTARIS

  • Rafael Benavent 10 abril, 2024 a las 12:37 pm en SOLEDAT, PENA, DOLORUn bell poema. Dels que no poden ser escrits sense haver estat "vivenciat". Una aportació més donant contingut i qualitat a QD. Gràcies!
  • Rafael 26 marzo, 2024 a las 1:58 pm en SOM PAÍS VALENCIÀ?Excel.lent, com sempre, la seua aportació, professor. La pena és que als valencians ens han portat les majories polítiques partidistes espanyoles a enfrontar-nos mútuament, manipulant-nos, per tal d'enfortir la seua espanyolitat supremacista, excloent, a casa nostra. Tant més, sobretot, declarant
  • rb 5 marzo, 2024 a las 6:00 pm en ELS VALENCIANS SOM UNA NACIÓ ?És clar que entenc el que diu Sr. Benavent (rafael), i que puc compartir, que com llegia o sentia estos dies d’un home molt assenyat no és que formem part, vullgues no vullgues -que això és una altra cosa- de
  • Pepe 5 marzo, 2024 a las 9:05 am en ELS VALENCIANS SOM UNA NACIÓ ?El que a mi em descoratja són els exemples d'estats-nacions menudes o micro que tenim a Europa: Gibraltar,Andorra, Mónaco,Luxembourg,Suïssa i algun altre...els quals no són precisament nius d' oronetes i caderneres cantores (els pardals que niuen són d'altres espècies) ...tots
  • rafael benavent 3 marzo, 2024 a las 7:13 pm en ELS VALENCIANS SOM UNA NACIÓ ?PS. Per oblit : Afegir que nostre cas dista kilòmetres allunyats del de la reunificació a d'alemanya. No tenim la mateixa llengua, ni cultura, ni afinitats ètniques, ni històriques. Ells, un únic i mateix cos, van ser dividits a la

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES