Seleccionar página

Foro General Participació Ciutadana. Maig 2011

Foro General Participació Ciutadana. Maig 2011

 847 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

14 Comentarios

 1. (joan) Joanjo Oltra Cuquerella

  Senyor Jose Luís. Vaja argumentació més pobra que ha fet: «que no hi ha altres canals que has de vore Canal 9 a tota hora?»
  És aquesta la unica cosa que se li ocurreix respondre?? Doncs mire, i encara que la pregunta no anava per a mi, com em considere un afectat pel tema, li diré que si vull vore canal 9 a tothora, estic en el meu dret, que per a això eixe canal es paga també amb els meus impostos. I com es paga també amb els meus impostos, encara que no siga votant del PP, tinc el dret a veure’m representat en eixe canal, cosa que no passa. I com es paga també amb els meus impostos, no tinc el perquè aguantar que els informatius d’eixe canal s’hagen convertit en el NO-DO particular del seu partit. És una vergonya el que el seu partit està fent amb institucions públiques com aquesta, i no és qüestió d’opinió, ni de gustos en la forma de governar. És qüestió de democràcia.

 2. Jose Luis Oltra

  Per supost que pots vore el que vulgues i tot el temps que et done la gana. Jo no veig Canal 9. El que passa és que a la majoria de votants de la Comunitat els agrada el que es veu a Canal 9, i per això continuen votant al PP.

 3. (joan) Joanjo Oltra Cuquerella

  La televisió pública no està per a donar representació solament als votants d’un partit, encara que siguen majoritaris, ja que els votants dels altres partits, també la paguen. I això, senyor Jose Luís, i perdone’m que li ho diga, pareix mentida que una persona que pretén se alcalde d’un poble ho diga. Ahi acaba de demostrar el tipus de funcionament democràtic que defensa vosté per a les institucions públiques.
  Si és així com vosté diu, aleshores que es diga Tele PP, o el NO-DO o com vullguen posar-li, i la paguen solament els votants del seu partit. Però que no pretenguen que siga canal 9, la televisió de TOTS els valencians.

 4. Vicent Benavent Vidal

  Tal i com vaig anunciar al seu dia, ja vaig dir que donaria la meua identitat i així ho faig, a més a més quin remei ens queda… són decisions de QD i no ens queda altra. Vixca la democràcia i la llibertat d’expressió!!!! » te collons la cosa». Però no puc deixar pasar el que es comenta per aci,evidentment de la política clar, que sinó. No deixe d’asombrarme per part del sr Jose Luis que pareix ser el redentor del poble,menys mal que hem trobat la solució xe…! a per cert si els valencians veuen Canal 9 i segueixen votant al PP doncs quina llàstima de cultura o es que no saben que és la televisió més endeutada a costa dels nostres diners? Cal recordar que es va gastar més de 9 milions d’€ en la retransmisió del Papa i que a molts treballadors i treballadores d’eixe canal per no ser de la seua ideología han anat al carrer a engrandir la llista del paro, ja, ja se que en dirà que hem arribat als 5 milions de parats que també mira per on, aci a la nostra comunitat és on més a crescut, perquè serà? igual és que com han fet l’aeroport de Castelló?… vaja birria de politics. Damunt no tenen ni dignitat supose que tots no seran així no ? sorpresa sorpresa d’uno més

 5. Pepe

  Benvingut una altra vegada, Vicent. Estic d´acord amb tu en : «Vixca la democràcia i la llibertat d’expressió!!!! ” te collons la cosa”. Bo, en l´última expressió no del tot.Crec que la cosa el que té és una línia nítida i transparent. La llibertat d´expressió crec que sempre ha d´anar inseparablement unida amb la responsabilitat d´aquell qui escriu i això es manifesta en el coneiximent de l´autoria. Salutacions sinceres.

 6. Jose Luis Oltra

  La diferència entre la Democràcia i altres formes de govern (Dictadura, teocracia, etc) és que en Democràcia es governa seguint els dictats de la majoria. Quan es fan les coses seguint el criteri de les minories NO es tracta de Democràcia. En les passades eleccions autonòmiques el PP va traure el 52% del vots. Crec que és una majoria suficient. El pròxim 22 de Maig hi han eleccions. En eixe moment sabrem si les coses s’han fet bé o no, pel que diga la majoria. No per el que diguem tu o jo.
  En La Sexta-2- fan un programa que es diu «Al Rojo Vivo», i l’altre dia entrevistaven a un important representant del PSPV. Ja sé que es tracta de una cadena privada, per això mateix ho dic, perquè no hi ha cap tipus de dubte. L’entrevistat es queixava de Canal 9 d´ igual manera que tu fas, i el periodiste li va preguntar si, tal vegada, no eixien en Canal 9 perquè no tenien res que fora interessant per a les noticíes d’un canal qualsevol de televisió? Tal vegada caldria que et feres tu eixa pregunta.

 7. Vicent Benavent Vidal

  Tal vegada no deuria d’entrar en aquest debat Jose Luis,però en sembla molt fort quan dius això de » L’entrevistat es queixava de Canal 9 d´ igual manera que tu fas, i el periodiste li va preguntar si, tal vegada, no eixien en Canal 9 perquè no tenien res que fora interessant per a les noticíes d’un canal qualsevol de televisió» ?Com que no tenen res a dir? no pots imaginar que el que pasa és que no els deixen dir res de res de res de res…….. Canal 9 vullgam o no està més controloda pel PP que mai en la vida i això es deporable,tu mateix ho dius La sexta2 es un canal privat al igual que intereconomía que vaja si disfruten. No ens enganye per favor que tots no som igual,quina sort la vostra…

 8. jordi nadal oltra

  la democràcia fà i desfà majories, avuí en dia el meninfotisme en el que vivim propícia que el teu partit vaja tenint més majories, despres de la dictadura hi havia un ambient de canvi i unes ganes de renovació o semi-revolució sempre controlada i sense voler quedar mal del tot amb els feixistes de l’epoca, que provocà al final un govern «d’esquerres», però tot s’acaba, s’acabà la del PSPV, i s’acabarà la vostra, el vostre partit es com el GRAN HERMANO, la audiència justifica que s’està fent bé, tu mateixa ho dius, doncs continueu així….

 9. (joan) Joanjo Oltra Cuquerella

  Vosté continua desviant el tema i no responent a res del que li he dit, un fet prou significatiu, vaja. Ningú ha parlat de que res s’haja de moure atenent els criteris de les minories. Però en una entitat pública TOTS s’han de veure representats (o s’haurien), tant els majoritaris, com els minoritaris, i sobre-tot, en quant TOTS estan pagant-la. El problema del seu partit, es que creu que les institucions son seves, i només dels seus votants. És el mateix que passa amb la distribució de les subvencions per pobles, els que està governant el PP si, però els altres… ja vorem. I després resulta que a l’hora de pagar, si que som tots iguals.
  Una altra cosa que no entenen en el seu partit, és que les urnes només donen la capacitat per a governar. Les majories, l’unica cosa que demostren es que hi ha més gent que recolça un partit que un altre. Ara, això de si les coses s’han fet o no, crec que és més cosa del sentit comú, que de majories. Però això és igual que la línia que seguixen els representants del seu partit a la generalitat respecte als delictes de Camps: les urnes ens donaran la raó. Continuen confonent les urnes amb un tribunal, i no ho son.
  Només li recordaré una cosa, que ja li la vaig dir un dia: el grup Compromís ha realitzat en aquesta legislatura unes 7000 propostes mentre han estat a les corts. Si això li pareix tindre poc a dir… I dir-li una altra cosa, els videos de les intervencions de Mónica Oltra són els més vists dels qualsevols dels partits polítics del territori Valencià. Per alguna cosa serà.

  Però be, tot açò que li he dit supose que vosté ja ho sabrà, encara que mai està de més recordar-ho.

 10. Nieves Vidal

  (En Resposta a Fabian Vidal Bataller) de «TINC UNA PREGUNTA PER A VOSTÉ

  Hola Fabian!
  Deixant de banda els vincles personals que ens uneixen i, encara que podria contestar-te personalment, no està de més deixar constància pública de la meua opinió respecte al tema, ja que instes a que opinem tant els lectors com els dirigents dels partits polítics.
  Respecte a la teua proposta, jo la recolze totalment i hi estic d’acord, ja que pense que tot allò que ajude a enriquir un poc més la cultura del nostre poble s’ha de, almenys, tenir en compte. No recorde ara mateixa quants grups locals tenim actualment però, com a ex-membre d’un d’ells, he de dir que l’intercanvi que proposes és, com a mínim, interessant i just; actuacions gratuïtes acordades a canvi d’un lloc per assajar.
  Espere que, com jo, la gent s’anime a opinar sobre aquest tema i plasme el seu punt de vista, ja que tenim bons músics a Quatretonda i se’ls deuria donar l’oportunitat d’aportar el seu granet de sorra al panorama cultural del poble.

 11. Jose Luis Oltra

  Et recorde que en esta llegislatura la Dipu ha donat a Quatretonda 620.000.- €.
  Bé respecte a les visites a la Srta. Oltra em sembla molt bé, però sembla que a Jordi el tema audiència li sona a GRAN HERMANO. Com quedem, seguim les audiències o no? Aclariu-se

 12. Joanjo Oltra Cuquerella

  No, perdone. El que diu Jordi, és que el seu partit pensa que obtenir uns bons resultats electoral és senyal que s’estàn fent be les coses, de la mateixa manera que el fet que GRAN HERMANO tinca molta audiència significaria que és un bon programa, i no és així.
  No pensava que aquesta comparació fos tan dificil d’entendre per a vosté.
  Ha continuat sense contestarme la majoria de les coses que li he dit, però ja veig que no ho farà. Una llàstima.
  P.D: si comparem els diners que ha donat la Dipu a Quatretonda aquesta legislatura, amb els que ha donat a altres municipis pareguts al nostre on governa el PP, de segur que n’eixim bastant perjudicats.

 13. Jose Luis Oltra

  I a altres municipis on no governa el PP també s’han donat coses com un pavelló cobert. Tu mateix.

 14. Jose Luis Oltra

  …»l´ audiència justifica que s’està fent bé» …

ARA MATEIX

Users: 4 cercadors

ESTADÍSTIQUES

 848 Visites totals,  3 Visites avuí

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics