Seleccionar página

Activitats electorals del Partit Popular

Activitats electorals del Partit Popular

Des del partit popular de Quatretonda hem dissenyat una sèrie d’activitats per a la campanya electoral que hem arreplegat en un calendari, que detallem en la presentació que s’adjunta. Estes activitats estan encaminades a donar a conèixer el nostre programa electoral, així com també, a estar en contacte amb els nostres veïns per a recollir les seus inquietuds, ja que la nostra màxima és estar en contacte amb la gent.

 Dins d’aquestes activitats hem dissenyat les següents:
 
“Cafenet”, és un acte obert a tot el món en el qual podreu plantejar-nos totes les preguntes que estimeu convenients. Ens podreu trobar a diferents bars dels poble a partir de les 17.00 hores. Vos esperem!
 
“Esmorzaret”, és un acte per a tothom, en el qual podreu compartir amb nosaltres totes les vostres inquietuds i suggeriments que estimeu convenients. Ens podreu trobar a partir de les 9.30 hores. Vos esperem!
 
“Cerveseta”, és una forma de reunió típica del nostre poble, per això volem compartir aquestos moments amb vosaltres, i que ens feu arribar tot allò que considereu oportú. 
 
“Míting Electoral”, és un acte tradicional en època d’eleccions per a que qualsevol persona que s’acoste puga conèixer de primera mà les nostres propostes per al futur de Quatretonda. En aquest acte ens acompanyaran diversos representants del nostre partit a la Comunitat Valenciana.
 
“Capea”, és una activitat destinada per a la gent jove de Quatretonda, per a que puga comprovar de primera mà que som un partit obert, on té cabuda qualsevol persona. I al mateix temps, és una activitat d’agermanament entre els distints pobles de la Vall d’Albaida.
 
“Festa Cloenda”, el sufragi universal és un dels drets fonamentals de la nostra constitució, per tant, celebrem un acte com a preludi de la festa de la democràcia que és el dia d’eleccions.

Àngel Calorí

 

 24 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • Facebook

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
 • Facebook
 • Facebook

Latest posts by Pepe (see all)

17 Comentarios

 1. Avatar

  Vaja, una idea brillant eixa d’anar bar per bar, per cert voldria saber si vaig a tindré l’esmorzar pagat,el café o la cervesa? ja que esteu tan esplèndits igual ens ix debades!!! Queda calr que cadascú pot fer la campanya electoral com ho crega convenient allà tu… però dos qüestions voldria expresar per a que els veïns i veïnes de Quatretonda ho tinguen algo més clar:
  1) En sembla curiós que gent del PP que va en les llistes no han xafat mai un bar d’este poble i ara justament no volen eixir d’ells, si que vos preocupa guanyar l’alcaldia si, a costa del que fasa falta ( patètic ) opinió meua que quede clar.
  2) Com a veí del poble en senc un poc malament,doncs ens fiqueu dins del sac com a que del bar no eixim,és cert que jo vaig tots els dies però per trobarme si es eixe el vostre cas no fa falta que en busquen al bar… a casa també en trobareu, ah! clar que no havia caigut!! si per les cases també aneu donant la ma i tot, si es que no en perdeu una, com per a dir que no hi ha gana de silló, que curiós.
  Al menys podrieu dir la realitat del que penseu a per cert, que fem de les dones en general,totes no van al bar i alguns hòmens tampoc, o es que eixes persones no son gent del poble a les quals no voleu arrimar-se, bo no vull dir res més que de segur que ara….

  • Avatar

   Estarem encantats de xarrar amb tu d´ allò que vulgues, dones i homens. És possible que no hem xafat un bar en molts anys però rectificar és de savis. I com hem dit, anem allà on és el personal siga un bar o no, per a estar amb personal i saber el que pensa, i a tu també voldriem escoltar-te. T’esperem. La ceveseta la tens pagada, no t’amoines. I en el bar ens vegem quasi tots, i m’alegra saber que tu tamb.

   • Avatar

    Ho senc Jose Luis però no es fàcil que en veges al bar sabent que estan fent campanya el PP,però ja que dius això de que (és posible que en anys no hem xafat un bar) no ho diras per tu,doncs tinc entés que també vas tots o quasi tots els dies al bar,digues les coses com son,i no ens maretjes a la fi jo ho dia per altres persones que van a la vostra llista i que torne a dir em sembla curiós encara que tot siga per agafar vots que carai!!!. Una altra cosa,tranquil que no m’amoine pel fet que aneu al bar,faltaria més,altra cosa seria si per exemple feres com el vostre benvolgut PRESIDENTE de la generalitat i et clavares que sé que no ho faras amb el meu avi qui per cert va tindre una mica més de sort que el de Zapatero ja que no fou fusilat, encara que per 2 voltes estigué cara al » paretó » ja saps el que vull dir, i més de 7 anys tancat a la presó,primer a Albaida,després a Xàtiva i finalment a València,tinc fotos d’ell que així ho demostren, fins i tot una còpia de l’acta on diu motivo de encarcelamiento ( ROJO DE MIERDA ), o siga que simplement no pensava com vosaltres, quina llàstima jo tampoc el vaig conéixer, però clar amb gent així al teu partit jo al menys no estaria gens orgullós de pertànyer a eixes sigles que vosaltres defenseu amb tant d’orgull, bo ja m’enrotllat massa.
    Per saber el que pensa el personal pot ser ho sabeu masa altra cosa és qui us interesa i qui no. Una última cosa ja que hen dius que vodries escoltar-me doncs això mateix he fet,parlar o escriure aquestes línies que crec és el mateix. Per lo de la cervesa enrecordat que ja ho deixarem clar quan pasara tot açò aleshores encara me la puc pagar jo moltes gràcies.

    • Avatar

     Per si no ho saps, al meu tio-uelo el mataren en algun lloc entre Quatretonda i Xàtiva per ser «rector de merda», i a casa portaren tan sols un dit, que jo vaig aplegar a vorer. I no per això faig responsable d´ eixe episodi al PSOE, que crec que no té res a vore. De la mateixa manera no se com pots arribar a pensar que el PP té algo a vore en eixa negra època de la nostra història.
     Pense que des de la democràcia s’ha superat tots eixos processos, i no em sent identificat en res de tot allò, ni jo ni la resta del PP. Pensava que ja teniem la maduresa democràtica, però tal vegada m’he equivocat amb tu.

     • Avatar

      No es tracta de maduresa democràtica. Es tracta de que el PP encara te a les seves files gent que va partcipar al govern franquista, com és el cas del senyor Fraga. Una persona responsable de la matança de Vitoria i que encara va tenir la barra d’eixir a la «tele» diguent que si hi havia més morts els responsables seríen única i integrament els manifestants…. I això està gravat en video per a qui ho vullga vore. I eixa persona està al PP, i ha estat un peix gros fins no fa molt.

      Jo tampoc soc partidari de retraure només perquè si fets preconstitucionals. Però el que és, és.

     • Avatar

      Tinc entés que en eixos dies Fraga estava a Alemania. Per tant, quan el Govern Basc va fer-lo responsable del fets, vullc pensar que era responsable polític doncs en eixa època no hi havia internet ni telèfon mòbil per a enviar instruccions on-line, per tant la responsabilitat tal vegada fora del que hi era el substitut.

     • Avatar

      Hola Jose Luis,crec que no eres qui per a dirme si tinc o no tinc maduresa democràtica,pot se en tinga més que prou gent que s’identifica amb el teu partit,el que venia a contar del meu avi no era cap escusa per demostrar que tinga recels del que va pasar a la guerra si així ho fora ja fa molt de temps que estaria a un altre país no creus?… el que venia a dir és per les declaracions del teu president que va fer dissabte pasat a un mitin i que deixa clar de quina » calanya» està fet,pot ser a ell li deuries de dir allò de la MADURESA. Per cert això de que et penses que ja no hi ha gent que no ha superat eixos procesos te de dir que ( naranjas de la china ), m’estranya sent polític que no t’en adones d’eixos fets, pot ser veus el que t’interesa veure cosa que a mi no en pasa això jo intente veure el que és i punt. Per tant jo també m’he equivocat amb tu ho sent.

 2. Avatar

  Què curiós, hui justet, fent-nos un cafenet, una altra persona i jo hem trobat a faltar al programa dos bars del poble, el Bar de la Cooperativa i el Bar l’Astur…

 3. Avatar

  a les cases també hi ha qui va però amb el notari per a arreglar-los el vot per correu

 4. Avatar

  Si Jordi i als rumanos tamé van empadronan-los i arreplegant el vot per al BLOC o sinò disliu a la rubia, je je , que curiós, però be no em pareix mal, el únic que no m´agrada de la llista eres tú.

 5. Avatar

  em sap greu que no t’agrade, sempre ens quedarà París

 6. Avatar

  El PP hem suspés els actes de campanya electoral que teniem previstos per a demà, per causes alienes a la nostra voluntat. Ho sentim, el dijous continuarem. Gràcies i perdoneu les molèsties.
  Respecte a la determinació de no anar als bars de la Cooperativa i l’Astur, hem cregut que la nostra presència en ells en una finalitat únicament política podria generar algun tipus de malestar. Per això hem decidit no incloure’ls en el programa d´ activitats, perquè no vulguem generar cap tipus de crispació.

 7. Avatar

  El PP hui també suspenem tots el actes de campanya que teniem previstos, i vullguem mostrar tot el nostre suport a la població de Lorca.

 8. Avatar

  Menys mal que som solidaris,de segur que en Lorca ja ho saben que a Quatretonda hem suspes tot tipus d’actes. Que quede clar que em sap molt de mal el que els ha passat.

  • Avatar

   Vicent em pareix molt desafortunat el teu comentari. La finalitat de suspendre els actes no és que els de Lorca s’enteren (crec que és prou «de caixó») sinò la d’expressar el nostre condol i la nostra solidaritat amb ells. És com quan es guarda un minut de silènci en memòria d’algú: per suposat que no va a escoltar-te (o si, tant se val, de totes maneres no podem saber-ho). La gent del BLoc també hem expressat la nostra vol·luntat d’abstindre’ns en publicar hui res a la xarxa relacionat amb la campanya, com a mostra de condol.
   Repetisc, em pareix totalment fora de lloc el teu comentari, i crec que has demostrat molt poca sensibilitat.

   • Avatar

    Tinc que reconéixer que tens raó,pot ser a estat fora de lloc i vaja per davant les meus disculpes, creia que al dir (Que quede clar que em sap molt de mal el que els ha passat), deixava clar que em sumava a la solidaritat del poble de Llorca,senc molt que s’haja interpretat així. de tota manera Joanjo crec sincerament que en conéixes poc com per a dirme que tinc molt poca sensibilitat, no jutjes tan prompte que sempre no es així.

    • Avatar

     Jo no t’he judjat, i ho sent si ho has interpretat així. Si lliges be, no he dit que tingues poca sensibilitat, sinò que demostres poca sensibilitat al teu escrit. Jo no pretenc judjar a ningú, això em faltava… Ja et dic, si ho has interpretat així… no era la meua intenció.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics