Seleccionar página

Presentació Candidatura del Bloc ( II )

Presentació Candidatura del Bloc ( II )

El divendres va tindre lloc la presentació de la candidatura del Bloc de Quatretonda, una candidatura encapçalada novament per Rafael Benavent Vidal, i integrada per molta gent jove amb ganes de fer feina pel poble, desinteresadament i sense ninguna aspiració més.
Durant l’acte tots els integrants de la llista van ser presentats amb un power point i es van dirigir al públic presentant-se i mostrant les seues inquietuts, allò que els ha mogut a integrar la llista del Bloc. L’ultim a parlar, va ser Rafel, que va fer un repàs de les coses que s’han fet estos últims anys al poble i les que no s’han pogut fer, i va nomenar algunes de les coses que durem al programa d’enguany, per a finalitzar va llençar un gran repte. Va proposar de buscar un moderador i fer un debat en el poble amb els tres cadidats a l’alcaldia, ja que normalment als mítings de cada partit  solen anar els del mateix partit i pocs més, axí seria una manera de que la gent poguera preguntar als candidats i coneixer-los un poc millor.

+ INFORMACIÓ

http://www.youtube.com/user/blocquatretonda

jordi nadal

 22 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
Pepe
  • Facebook
  • Facebook

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by Pepe (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics